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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
18/09/2017 |
Data da última atualização: |
18/09/2017 |
Autoria: |
RENDIG, V. V.; WEIR, W. C. |
Título: |
Evaluation by lamb feeding tests of alfalfa hay grown on a low-sulfur soil. |
Ano de publicação: |
1957 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Animal Science, v. 16, n. 2, p. 451-461, May, 1957. |
DOI: |
10.2527/jas1957.162451x |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The feeding value of alfalfa grown on soils which did and did not respond to sulfur fertilizers has been studied utilizing lamb gains, digestion trials and nitrogen and sulfur balance trials. A rather consistent, though not always significant, trend in animal performance indicated that alfalfa grown on low-sulfur soils was improved by fertilization. The addition of methionine to alfalfa hay considered low in sulfur did not improve the feeding value of the hay. The application of sulfur-containing fertilizers to soils low in sulfur markedly increased the sulfur content of the alfalfa grown. Other accompanying changes in composition appeared to be of greater effect on the feeding value than the changes in sulfur content. No one chemical fraction appears to be of unique importance in determining the nutritive value of the hay in these studies. The previous finding that low sulfur intake of sheep is reflected in the blood serum inorganic sulfate level has been further verified. |
Palavras-Chave: |
Sulphur fertilizers. |
Thesagro: |
Medicago Sativa. |
Thesaurus Nal: |
Animal feeding; Animal nutrition; Lambs; Sheep. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 01598naa a2200217 a 4500 001 2075790 005 2017-09-18 008 1957 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.2527/jas1957.162451x$2DOI 100 1 $aRENDIG, V. V. 245 $aEvaluation by lamb feeding tests of alfalfa hay grown on a low-sulfur soil. 260 $c1957 520 $aThe feeding value of alfalfa grown on soils which did and did not respond to sulfur fertilizers has been studied utilizing lamb gains, digestion trials and nitrogen and sulfur balance trials. A rather consistent, though not always significant, trend in animal performance indicated that alfalfa grown on low-sulfur soils was improved by fertilization. The addition of methionine to alfalfa hay considered low in sulfur did not improve the feeding value of the hay. The application of sulfur-containing fertilizers to soils low in sulfur markedly increased the sulfur content of the alfalfa grown. Other accompanying changes in composition appeared to be of greater effect on the feeding value than the changes in sulfur content. No one chemical fraction appears to be of unique importance in determining the nutritive value of the hay in these studies. The previous finding that low sulfur intake of sheep is reflected in the blood serum inorganic sulfate level has been further verified. 650 $aAnimal feeding 650 $aAnimal nutrition 650 $aLambs 650 $aSheep 650 $aMedicago Sativa 653 $aSulphur fertilizers 700 1 $aWEIR, W. C. 773 $tJournal of Animal Science$gv. 16, n. 2, p. 451-461, May, 1957.
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Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
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Registro |
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Registros recuperados : 15 | |
4. |  | ASSUNÇÃO, A.; QUEZADO-DUVAL, A. M.; PONTES, N. C.; NASCIMENTO, A. dos R.; GOLYNSKI, A. Manejo da mancha-bacteriana do tomateiro pela integração de agrotóxicos. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE TOMATE INDUSTRIAL, 7., 2014, Goiania. Integração agrícola e Industrial. [Anais...]. Brasília, DF: Embrapa Hortaliças: Associação Brasileira de Horticultura; Goiânia: FAEG: UFG: Agrodefesa, 2014. p. 20.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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7. |  | NASCIMENTO, A. dos R.; FERNANDES, P. M.; DUVAL, A. M. Q. Ação in vitro de produtos químicos sobre Xanthomonas perforans e X. gardneri. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 28, n. 2, p. S1175-S1182, jul. 2010. CD-ROM. Trabalho apresentado no Congresso Brasileiro de Olericultura, 50., 2010, Guarapari. Cinquenta anos contribuindo para a saúde da população brasileira. Trabalho A3102-T5036.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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9. |  | HEIDORN, L. L.; SOUZA, C. B. de; NASCIMENTO, A. dos R.; WANDER, A. E. Sustentabilidade das cadeias produtivas de leite de cabra e ovelha: uma revisão sistemática com base no Triple Bottom Line. In: CONGRESSO DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ECONOMIA, ADMINISTRAÇÃO E SOCIOLOGIA RURAL, 58., 2020, Foz do Iguaçu. Cooperativismo, inovação e sustentabilidade para o desenvolvimento rural: anais... Foz do Iguaçu: UNIOESTE, 2020. 58º SOBER.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
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10. |  | NASCIMENTO, A. dos R.; FERNANDES, P. M.; BORGES, L. C.; MOITA, A. W.; QUEZADO-DUVAL, A. M. Controle químico da mancha-bacteriana do tomate para processamento industrial em campo. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 31, n. 1, p. 15-24, jan./mar. 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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11. |  | PONTES, N. de C.; NASCIMENTO, A. dos R.; GOLYNSKI, A.; MAFFIA, A.; OLIVEIRA, J. R. de; DUVAL, A. M. Q. Intervals and number of applications of acibenzolar-s-methyl for the control of bacterial spot on processing tomato. Plant Disease, Saint Paul, v. 100, n. 10, p.2126-2133, Oct. 2016.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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12. |  | NASCIMENTO, A. dos R.; PONTES, N. de C.; CASTRO, Y. de O.; BORGES, M. L.; OLIVEIRA, R. T. de; DUVAL, A. M. Q. Eficiência da famoxadona, mancozebe e cimoxanil no controle da mancha bacteriana do tomateiro. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 29, n. 2, p. 1432-1438, jul. 2011. CD-ROM. Suplemento. Trabalho apresentado no 51. Congresso Brasileiro de Olericultura, Viçosa, MG.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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14. |  | PONTES, N. de C.; NASCIMENTO, A. dos R.; JUNQUEIRA, B.; GOLYNSKI, A.; MAFFIA, L. A.; OLIVEIRA, J. R. de; DUVAL, A. M. Q. Importância do volume de calda para o controle químico da mancha bacteriana em tomate para processamento. Horticultura Brasileira, Brasília, DF, v. 29, n. 2, p. 5182-5189, jul. 2011. CD-ROM. Suplemento. Trabalho apresentado no 51. Congresso Brasileiro de Olericultura, Viçosa, MG.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
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