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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | SPRENGER, L. K.; CAMPESTRINI, L. H.; YAMASSAKI, F. A.; BUZATTI, A.; MAURE, J. B. B.; BAGGIO, S. F. Z.; MAGALHÃES, P. M. de; MOLENTO, M. B. Efeito anticoccidiano de extrato hidroalcoólico de Artemisia annua em camas de aves contaminadas com Eimeria sp. Pesquisa Veterinária Brasileira v. 35, n.7, p. 649-651, julho 2015. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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2. |  | SILVA, A. S.; SEYFRIED, M.; CAMPESTRINI, L. H.; BAGGIO, S. F. Z.; MINHO, A. P.; MOLENTO, M. B.; MAURER, J. B. B. Assessment of anthelmintic activity and bio-guided chemical analysis of Persea americana seed extracts. Veterinary Parasitology, v. 251, p. 34-43, feb. 2018. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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3. |  | CAMPESTRINI, L. H.; RASERA, G. B.; CAMARGO, A. C. de; FRANCHIN, M.; NANI, B. D.; ROSALEN, P. L.; CANNIATTI-BRAZACA, S. G.; BIASOTO, A. C. T.; SHAHIDIC, F.; ALENCAR, S. M. Alkaline conditions better extract anti-inflammatory polysaccharides from winemaking by-products. Food Research International, v. 131, may 2020. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 3 | |
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Registros recuperados : 3 | |
1. |  | SILVA, A. S.; SEYFRIED, M.; CAMPESTRINI, L. H.; BAGGIO, S. F. Z.; MINHO, A. P.; MOLENTO, M. B.; MAURER, J. B. B. Assessment of anthelmintic activity and bio-guided chemical analysis of Persea americana seed extracts. Veterinary Parasitology, v. 251, p. 34-43, feb. 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
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2. |  | SPRENGER, L. K.; CAMPESTRINI, L. H.; YAMASSAKI, F. A.; BUZATTI, A.; MAURE, J. B. B.; BAGGIO, S. F. Z.; MAGALHÃES, P. M. de; MOLENTO, M. B. Efeito anticoccidiano de extrato hidroalcoólico de Artemisia annua em camas de aves contaminadas com Eimeria sp. Pesquisa Veterinária Brasileira v. 35, n.7, p. 649-651, julho 2015.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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3. |  | CAMPESTRINI, L. H.; RASERA, G. B.; CAMARGO, A. C. de; FRANCHIN, M.; NANI, B. D.; ROSALEN, P. L.; CANNIATTI-BRAZACA, S. G.; BIASOTO, A. C. T.; SHAHIDIC, F.; ALENCAR, S. M. Alkaline conditions better extract anti-inflammatory polysaccharides from winemaking by-products. Food Research International, v. 131, may 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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Registros recuperados : 3 | |
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