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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
15/08/1995 |
Data da última atualização: |
15/08/1995 |
Autoria: |
SCHOTTLER, J. H.; EFI, P.; WILLIAMS, W. T. |
Título: |
Behaviour of beef cattle in equatorial lowlands. |
Ano de publicação: |
1975 |
Fonte/Imprenta: |
Australian Journal of Experimental Agriculture and Animal Husbandry, v.15, n.77, p.725-730, Dec. 1975. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
A new method of transcribing visually-recorded behavioural data is described, to facilitate rapid computer processing; it is applied to a total of 31 animals (bulls, cows and calves) in the Markham Valley, Papua New Guinea. There is no evidence of seasonal variation. Approximately one-third of grazing is carried out at night, so that night yarding is not indicated without further investigation. Total times spent in recorded activities are comparable with those for temperate climates. There is evidence for an effecta of breed, in that animals with more than half-shorthorn ancestry show a marked reduction in mid-day grazing. |
Palavras-Chave: |
Behaviour; Comportamento; Equatorial lowlands; Markham Valley; Terras baixas equatorial. |
Thesagro: |
Gado de Corte. |
Thesaurus Nal: |
beef cattle; Papua New Guinea. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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URL |
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Registros recuperados : 66 | |
4. |  | NASCIMENTO, T. A.; CARVALHO, C. W. P. de; CALADO, V. Filmes flexíveis de amido adicionados de casca de maracujá e nanopartícula mineral. In: WORKSHOP DA REDE DE NANOTECNOLOGIA APLICADA AO AGRONEGÓCIO, 7.; ESCOLA DE NANOTECNOLOGIA, 3., 2013, São Carlos, SP. Anais... São Carlos, SP: Embrapa Instrumentação, 2013. p. 173-175.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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13. |  | FELBERG, I.; DELIZA, R.; FARAH, A.; DONANGELO, C. M.; CALADO, V. Brazilian consumer preference for soy-coffee beverage. In: CONGRESO INTERNACIONAL DE CIENCIA Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS, 3., 2009, Córdoba, Argentina. Ciencia y tecnología de los alimentos: avances en análisis físicos, químicos y sensoriales: trabajos... Córdoba, Argentina: Ministerio de Ciencia y Tecnología de la Provincia de Córdoba, 2009. p. 147-153. Publicado também como resumo em: CONGRESO INTERNACIONAL DE CIENCIA Y TECNOLOGÍA DE LOS ALIMENTOS, 3., 2009, Córdoba, Argentina. Actas. Córdoba, Argentina: Ministerio de Ciencia y Tecnología de la Provincia de Córdoba, 2009. v. 2. p. 191.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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16. |  | ESTEVES, T. C. F.; FELBERG, I.; CALADO, V. M. A.; CARRÃO-PANIZZI, M. C. Effect of black soymilk processing conditions on anthocyanins content. IOSR Journal of Environmental Science, Toxicology and Food Technology, v. 11, n. 2, p. 56-60, fev., 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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17. |  | ESTEVES, T. C. F.; FELBERG, I.; CALADO, V. M. A.; CARRÃO-PANIZZI, M. C. Effect of black soymilk processing conditions on anthocyanins content. IOSR Journal of Environmental Science, Toxicology and Food Technology, v. 11, n. 2, p. 56-60, fev., 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 5 |
Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
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18. |  | MENEZES, E.; ROSENTHAL, A.; SRUR, A. S.; CAMARGO, L.; CALADO, V.; BARROSO, A. The effect of nigh hydrostatic pressure on açaí pulp (Euterpe oleracea, Mart) anthocyanins. In: CONGRESO IBEROAMERICANO DE INGENIERÍA DE ALIMENTOS, 5., 2005, México. Libro de artículos em extenso del V Congreso Iberoamericano de Ingeniería de Alimentos. México: Instituto Politécnico Nacional, 2006.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
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20. |  | MENEZES, E. M. da S.; ROSENTHAL, A.; SABAA-SRUR, A.; CAMARGO, L.; CALADO, V.; SANTOS, A. Efeito da alta pressão hidrostática na atividade de enzimas da polpa de açaí. Ciência e Tecnologia de Alimentos, Campinas, v. 28, p. 14-19, dez. 2008. Suplemento.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Nacional - A |
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Registros recuperados : 66 | |
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