|
|
Registros recuperados : 19 | |
3. | | TANIGUCHI, C. A. K.; CASTRO, A. C. R. de; ARTUR, A. G.; MARTINS, T. S.; ARAUJO, E. A. Growth and nutrient uptake by potted foliage anthurium. Ornamental Horticulture, Campinas, v. 24, n. 3, p. 231-237, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
5. | | ARTUR, A. G.; CRUZ, M. C. P. da; FERREIRA, M. E.; BARRETO, V. C. de M.; YAGI, R. Esterco bovino e calagem para formação de mudas de guanandi Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 42, n. 6, p. 843-850, jun. 2007 Título em inglês: Cattle manure and liming for guanandi seedlings production. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
| |
8. | | TANIGUCHI, C. A. K.; SERRANO, L. A. L.; VIDAL NETO, F. das C.; MELO, D. S.; ARTUR, A. G.; MARTINS, T. DA S.; NATALE, W.; ROZANE, D. E. Avaliação do estado nutricional do cajueiro-anão: amostragem de folhas e interpretação pela faixa de suficiência. Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2024. (Embrapa Agroindústria Tropical. Comunicado técnico, 283). Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
10. | | QUEIROZ, H. M.; ARTUR, A. G.; TANIGUCHI, C. A. K.; SILVEIRA, M. R. S. da; NASCIMENTO, J. C. DO; NÓBREGA, G. N.; OTERO, X. L.; FERREIRA, T. O. Hidden contribution of shrimp farming effluents to greenhouse gas emissions from mangrove soils. Estuarine, Coastal and Shelf Science, Amsterdam, v. 221, p. 8-14, 31 May 2019. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
11. | | ARTUR, A. G.; SOUZA, J. R. M. de; QUEIROZ, H. M.; NATALE, W.; PINHEIRO, J. I.; MARTINS, T. da S.; TANIGUCHI, C. A. K. Mineralization of Nitrogen Forms in Soil Cultivated with Yellow Melon under Organic and Mineral Fertilization. Communications in Soil Science and Plant Analysis, v. 52, n. 14, p. 1706?1719 , 2021. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
14. | | TANIGUCHI, C. A. K.; ARTUR, A. G.; SILVA, C. de F. B. da; QUEIROZ, H. M.; SANTOS, J. M. R. dos; ANDRADE, H. A. de. Soil abiotic attributes related to fusarium wilt of bananas. European Journal of Plant Pathology, v. 165, n. 2, p. 349–361, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
15. | | NOBREGA, G. N.; FERREIRA, T. O.; SIQUEIRA NETO, M.; QUEIROZ, H. M.; ARTUR, A. G.; MENDONÇA, E. deS.; SILVA, E. de O.; OTERO, X. L. Edaphic factors controlling summer (rainy season) greenhouse gas emissions (CO2 and CH4) from semiarid mangrove soils (NE-Brazil). Science of the Total Environment, v. 542, p. 685-693, 2015. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
17. | | ALCÂNTARA, D. B.; DIONISIO, A. P.; ARTUR, A. G.; SILVEIRA, B. K. S.; LOPES, A. F.; GUEDES, J. A. C.; LUZ, L. R.; NASCIMENTO, R. F.; LOPES, G. S.; HERMSDORFF, H. H. M.; ZOCOLO, G. J. Selenium in Brazil nuts: an overview of agronomical aspects, recent trends in analytical chemistry, and health outcomes. Food Chemistry, v. 372, 131207, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
18. | | LIMA, A. C. V. D.; DIONISIO, A. P.; ABREU, F. A. P. de; SILVA, G. S. D.; LIMA JUNIOR, R. D.; MAGALHAES, H. C. R.; GARRUTI, D. dos S.; ARAUJO, I. M. da S.; ARTUR, A. G.; TANIGUCHI, C. A. K.; RODRIGUES, M. D. C. P.; ZOCOLO, G. J. Microfiltered red-purple pitaya colorant: UPLC-ESI-QTOF-MSE-based metabolic profile and its potential application as a natural food ingredient. Food Chemistry, v. 330, art. no. 127222, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
19. | | SANTOS, G. B. M.; DIONISIO, A. P.; MAGALHÃES, H. C. R.; ABREU, F. A. P. de; LIRA, S. M.; LIMA, A. C. V. DE; SILVA, G. S. DA; GUEDES, J. A. C.; ARAUJO, I. M. da S.; ARTUR, A. G.; PONTES, D. F.; ZOCOLO, G. J. Effects of processing on the chemical, physicochemical, enzymatic, and volatile metabolic composition of pitaya (Hylocereus polyrhizus (F.A.C. Weber) Britton & Rose). Food Research International, Amsterdam, v. 127, artigo 108710, 9 p., Jan. 2020. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
Registros recuperados : 19 | |
|
|
Registros recuperados : 19 | |
3. | | TANIGUCHI, C. A. K.; CASTRO, A. C. R. de; ARTUR, A. G.; MARTINS, T. S.; ARAUJO, E. A. Growth and nutrient uptake by potted foliage anthurium. Ornamental Horticulture, Campinas, v. 24, n. 3, p. 231-237, 2018.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 3 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
4. | | ARTUR, A. G.; CRUZ, M. C. P. da; FERREIRA, M. E.; BARRETO, V. C. de M.; YAGI, R. Esterco bovino e calagem para formação de mudas de guanandi Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 42, n. 6, p. 843-850, jun. 2007 Título em inglês: Cattle manure and liming for guanandi seedlings production.Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
| |
9. | | TANIGUCHI, C. A. K.; SERRANO, L. A. L.; VIDAL NETO, F. das C.; MELO, D. S.; ARTUR, A. G.; MARTINS, T. DA S.; NATALE, W.; ROZANE, D. E. Avaliação do estado nutricional do cajueiro-anão: amostragem de folhas e interpretação pela faixa de suficiência. Fortaleza: Embrapa Agroindústria Tropical, 2024. (Embrapa Agroindústria Tropical. Comunicado técnico, 283).Tipo: Comunicado Técnico/Recomendações Técnicas |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
11. | | QUEIROZ, H. M.; ARTUR, A. G.; TANIGUCHI, C. A. K.; SILVEIRA, M. R. S. da; NASCIMENTO, J. C. DO; NÓBREGA, G. N.; OTERO, X. L.; FERREIRA, T. O. Hidden contribution of shrimp farming effluents to greenhouse gas emissions from mangrove soils. Estuarine, Coastal and Shelf Science, Amsterdam, v. 221, p. 8-14, 31 May 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
12. | | NOBREGA, G. N.; FERREIRA, T. O.; SIQUEIRA NETO, M.; QUEIROZ, H. M.; ARTUR, A. G.; MENDONÇA, E. deS.; SILVA, E. de O.; OTERO, X. L. Edaphic factors controlling summer (rainy season) greenhouse gas emissions (CO2 and CH4) from semiarid mangrove soils (NE-Brazil). Science of the Total Environment, v. 542, p. 685-693, 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
14. | | ARTUR, A. G.; SOUZA, J. R. M. de; QUEIROZ, H. M.; NATALE, W.; PINHEIRO, J. I.; MARTINS, T. da S.; TANIGUCHI, C. A. K. Mineralization of Nitrogen Forms in Soil Cultivated with Yellow Melon under Organic and Mineral Fertilization. Communications in Soil Science and Plant Analysis, v. 52, n. 14, p. 1706?1719 , 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
16. | | TANIGUCHI, C. A. K.; ARTUR, A. G.; SILVA, C. de F. B. da; QUEIROZ, H. M.; SANTOS, J. M. R. dos; ANDRADE, H. A. de. Soil abiotic attributes related to fusarium wilt of bananas. European Journal of Plant Pathology, v. 165, n. 2, p. 349–361, 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
17. | | ALCÂNTARA, D. B.; DIONISIO, A. P.; ARTUR, A. G.; SILVEIRA, B. K. S.; LOPES, A. F.; GUEDES, J. A. C.; LUZ, L. R.; NASCIMENTO, R. F.; LOPES, G. S.; HERMSDORFF, H. H. M.; ZOCOLO, G. J. Selenium in Brazil nuts: an overview of agronomical aspects, recent trends in analytical chemistry, and health outcomes. Food Chemistry, v. 372, 131207, 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
18. | | SANTOS, G. B. M.; DIONISIO, A. P.; MAGALHÃES, H. C. R.; ABREU, F. A. P. de; LIRA, S. M.; LIMA, A. C. V. DE; SILVA, G. S. DA; GUEDES, J. A. C.; ARAUJO, I. M. da S.; ARTUR, A. G.; PONTES, D. F.; ZOCOLO, G. J. Effects of processing on the chemical, physicochemical, enzymatic, and volatile metabolic composition of pitaya (Hylocereus polyrhizus (F.A.C. Weber) Britton & Rose). Food Research International, Amsterdam, v. 127, artigo 108710, 9 p., Jan. 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
19. | | LIMA, A. C. V. D.; DIONISIO, A. P.; ABREU, F. A. P. de; SILVA, G. S. D.; LIMA JUNIOR, R. D.; MAGALHAES, H. C. R.; GARRUTI, D. dos S.; ARAUJO, I. M. da S.; ARTUR, A. G.; TANIGUCHI, C. A. K.; RODRIGUES, M. D. C. P.; ZOCOLO, G. J. Microfiltered red-purple pitaya colorant: UPLC-ESI-QTOF-MSE-based metabolic profile and its potential application as a natural food ingredient. Food Chemistry, v. 330, art. no. 127222, 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
| |
Registros recuperados : 19 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|