BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  28/03/1996
Data da última atualização:  02/06/2023
Autoria:  NEGI, G. C. S.; RIKHARI, H. C.; RAM, J.; SINGH, S. P.
Título:  Foraging niche characteristics of horses, sheep and goats in an Alpine meadow of the Indian central Himala.
Ano de publicação:  1993
Fonte/Imprenta:  Journal of Applied Ecology, v. 30, n. 3, p. 383-384, 1993.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Abstract: 1. Data on plant species foraged, foraging hours, bite rate, bite size and species dry matter (DM) removed per species per bite were collected in tussock grass-forb (Grass-F), forb-tussock grass (Forb-G), Trachydium-forb (Forb), Rhododendron-Cassiope and early successional communities from May to September in a moderately foraged Central Himalayan alpine meadow in order to study the foraging niche characteristics of horses, sheep and goats. 2. The three animals together grazed 30 plant species, of which 20 were grazed by horses, 22 by sheep and 16 by goats. 3. The average foraging hours (5.2-13.2), bites per minute (23-51) and mg DM per bite (59-99) for horses, sheep and goats were significantly different in different communities and months. 4. The foraging search cost, reckoned as distance walked per unit DM eaten, was highest for goats (15.4 km kg-1), followed by sheep (8.1 km kg-1) and horses (1.2 km kg-1). 5. Of the total intake of horses (3.25 kg DM day-1), the Forb community alone accounted for 40%. Sheep (0.74 kg DM day-1) resembled horses in this respect. In contrast, the contribution of this community was negligible in the diet of goats in which the Grass-F community contributed most to the intake. 6. Forbs were the largest dietary category for all animal species. The selection ratio varied from 0.7 to 11.3 for forbs, 1.0 to 7.2 for sedges and 1.1 to 2.5 for grasses. 7. Response breadth (in terms of species grazed) was similar for horses and sheep (0.46 vs... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Alpine grasslands; Botanical diversity; Comportamento; Diversividade; Foraging behaviour; Foraging search cost; Growth form; Pastoreio; Selection ratio.
Thesagro:  Botânica; Caprino; Ovino; Pastagem.
Thesaurus Nal:  Animal feeding; Foraging; Grasses; Grazing; Horses; Sheep.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
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CNPC9549 - 1ADDAP - DD
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1.Imagem marcado/desmarcadoBELAY, G.; TESFAYE, K.; HAMWIEH, A.; AHMED, S.; DEJENE, T.; O JUNIOR, J. O. L. de. Genetic diversity of Orobanche crenata populations in Ethiopia using microsatellite markers. International Journal of Genomics, Article Id. 3202037, 2020. 8 p.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 1
Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte.
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2.Imagem marcado/desmarcadoAHMED, S.; ROBERTO, S. R.; COLOMBO, R. C.; KOYAMA, R.; SHAHAB, M; SOUZA, R. T. de. Performance of the new seedless grape "BRS Isis" grown in subtropical area. BIO Web of Conferences, 9., 01030 [online], 2017. World COngress of Vine and Wine, 40., 2017. Também publicado em: WORLD VINE AND WINE CONGRESS, 40.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 3
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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3.Imagem marcado/desmarcadoSHAHAB, M.; ROBERTO, S. R.; AHMED, S.; COLOMBO, R. C.; SILVESTRE, J. P.; KOYAMA, R.; SOUZA, R. T. de. Anthocyanin accumulation and color development of 'Benitaka' table grape subjected to exogenous abscisic acid application at different timings of ripening. Agronomy, v. 9, n. 4, p. 164, [online] 2019.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 3
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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4.Imagem marcado/desmarcadoAHMED, S.; ROBERTO, S. R.; SHAHAB, M.; COLOMBO, R. C.; SILVESTRE, J. P.; KOYAMA, R.; SOUZA, R. T. de. Proposal of double-cropping system for 'BRS Isis' seedless grape grown insubtropical area. Scientia Horticulturae, v. 251, p. 118-126, 2019.
Tipo: Artigo em Periódico Indexado
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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5.Imagem marcado/desmarcadoAHMED, S. E.; LEES, A. C.; MOURA, N. G.; GARDNER, T. A.; BARLOW, J.; FERREIRA, J.; EWERS, R. M. Road networks predict human influence on Amazonian bird communities. Proceedings of the Royal Society B, v. 281, n. 1795, Nov. 2014.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 2
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.
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6.Imagem marcado/desmarcadoSHAHAB, M.; ROBERTO, S. R.; AHMED, S.; COLOMBO, R. C.; SILVESTRE, J. P.; KOYAMA, R.; SOUZA, R. T. de. Relationship between anthocyanins and skin color of table grapes treatedwith abscisic acid at different stages of berry ripening. Scientia Horticulturae, v. 259, n. 108859, 2020.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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7.Imagem marcado/desmarcadoKOYAMA, R.; COLOMBO, R. C.; BORGES, W. F. S.; SILVESTRE, J. P.; HUSSAIN, I.; SHAHAB, M.; AHMED, S.; PRUDENCIO, S. H.; SOUZA, R. T. de; ROBERTO, S. R. Abscisic acid application affects colorand acceptance of the new hybrid 'BRS melodia' seedless grape grownin a subtropical region. HortScience, v. 54, n. 6, p. 1055-1060, 2019.
Tipo: Artigo em Periódico Indexado
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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8.Imagem marcado/desmarcadoCOLOMBO, R. C.; CARVALHO, D. U.; CRUZ, M. A. da; SUMIDA, C. H.; AHMED, S.; BASSOLI, P. A.; SOUZA, R. T. de; ROBERTO, S. R. Cold storage and biocontrol agents to extend the storage Period of 'BRS Isis' seedless table grapes. Horticulturae, v. 4, n. 18, p. 1-10, 2018.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 5
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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9.Imagem marcado/desmarcadoAHMED, S.; ROBERTO, S. R.; YOUSSEF, K.; COLOMBO, R. C.; SHAHAB, M.; CHAVES JÚNIOR, O. J.; SUMIDA, C. H.; SOUZA, R. T. de. Postharvest preservation of the new hybrid seedless grape, 'BRS Isis', grown under the double-cropping a year system in a subtropical area. Agronomy, v. 9, n. 603, 2019. 11 Online n. 9100603.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 3
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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10.Imagem marcado/desmarcadoDOMINGUES, A. R.; ROBERTO, S. R.; AHMED, S.; SHAHAB, M.; CHAVES JUNIOR, O. J.; SUMIDA, C. H.; SOUZA, R. T. de. Postharvest techniques to prevent the incidence of botrytis mold of 'BRS Vitória' seedless grape under cold storage. Horticulturae, v. 4, n. 17, p. 1-11, Aug. 2018
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 5
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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11.Imagem marcado/desmarcadoAHMED, S.; ROBERTO, S. R.; DOMINGUES, A. R.; SHAHAB, M.; CHAVES JUNIOR, O. J.; SUMIDA, C. H.; SOUZA, R. T. de. Effects of different sulfur dioxide pads on botrytis mold in 'Italia' table grapes under cold storage. Horticulturae, v. 4, n. 4, p. 1-11, Sep. 2018.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: B - 5
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12.Imagem marcado/desmarcadoCOLOMBO, R. C.; ROBERTO, S. R.; CRUZ, M. A. da; CARVALHO, D. U. de; YAMAMOTO, L. Y.; NIXDORF, S. L.; PEREZ-NAVARRO, J.; GÓMEZ-ALONSO, S.; SHAHAB, M.; AHMED, S.; GONÇALVES, L. S. A.; SOUZA, R. T. de; HERMOSÍN-GUTIÉRREZ, I. Characterization of the phenolic ripening development of "BRS Vitoria" seedless table grapes using HPLC-DAD-ESI-MS/MS. Journal of Food Composition and Analysis, v. 95, n. 103693, p. 1-13, 2020.
Tipo: Artigo em Periódico IndexadoCirculação/Nível: A - 1
Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho.
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13.Imagem marcado/desmarcadoJARVIS, A.; GALLO-FRANCO, J.; PORTILLA, J.; GERMAN, B.; DEBOUCK, D.; RAJASEKHARAN, M.; KHOURY, C.; HERFORTH, A.; AHMED, S.; TOHME, J.; ARNAUD, E.; GOLDEN, C. D.; DAWID, C.; DE HAAN, S.; DECLERCK, F.; FESKENS, E. J. M.; FOGLIANO, V.; FRITZ, G.; HALD, C.; HALL, R.; HART, R.; HENRY, A.; HUANG, S.; HUNTER, D.; IMANBAEVA, B.; LOWE, A.; TURNER, N. J.; JIA, G.; JOHNSON, E.; KALAIAH, G.; KARBOUNE, S.; KLADE, S.; LA CERVA, G. R.; LAL, V.; LEVY, A. A.; LONGVAH, T.; MAEDA-YAMAMOTO, M.; MINNIS, P.; NUTTI, M. R.; OCTAVIO, M.; OSORIO, C.; PAWERA, L.; PETER, S.; PRASAD, R.; QUAVE, C.; SHAPIRO, H.-Y.; SREEMAN, S.; SRICHAMNONG, W.; STEINER, R.; TURDIEVA, M.; ULIAN, T.; VAN ANDEL, T.; WANG, R.; WEISSGOLD, L.; YAN, J.; DE LA PARRA, J. OGM e agricultura - a ciência na solução de problemas. Nature Food, v. 5, p. 189-193, 2024.
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