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Registros recuperados : 145 | |
17. | | MIELE, A.; RIZZON, L. A.; ZANOTTO, D. L. Discrimination of 'Isabella', 'Concord', 'Ives' and 'White Niagara' grape juices by their free amino acid composition. Acta Horticulturae, The Hague, n. 872, p. 415-420, ago. 2010. Trabalho apresentado no VIII International Symposium on Temperate Zone Fruits in the Tropics and Subtropics, Florianópolis, 2007. Biblioteca(s): Embrapa Uva e Vinho. |
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Registros recuperados : 145 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
17/12/2007 |
Data da última atualização: |
18/10/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
MIELE, A.; RIZZON, L. A.; ZANOTTO, D. L. |
Afiliação: |
ALBERTO MIELE, CNPUV; LUIZ ANTENOR RIZZON, CNPUV; DIRCEU LUIZ ZANOTTO, CNPSA. |
Título: |
Grape juice characterization by its free amino acid composition. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM OF TEMPERATE ZONE FRUITS IN THE TROPICS AND SUBTROPICS, 8., 2007, Florianópolis. Program and abstracts. Pelotas: Embrapa Clima Temperado, 2007. p. 120-121 |
Páginas: |
120-121 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Resumo. |
Conteúdo: |
Grapejuice is an important segment ofthe Brazilian vitiviniculture, which production is concentrated in the Serra Gaúcha region, State of Rio Grande do Sul, Brazil. In average, over than 100 million kilograms are crushed each year for this purpose. |
Palavras-Chave: |
Caracterização. |
Thesagro: |
Aminoácido; Composição Química; Enologia; Suco; Uva; Variedade. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/203145/1/9179-2007-p.120-121.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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