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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
19/10/2020 |
Data da última atualização: |
19/10/2020 |
Tipo da produção científica: |
Folder/Folheto/Cartilha |
Autoria: |
LANA, M. M.; TAVARES, S. A. |
Afiliação: |
MILZA MOREIRA LANA, CNPH; SELMA APARECIDA TAVARES, EMATER-DF. |
Título: |
Hortaliça como comprar, conservar e consumir: alho-porró. |
Edição: |
3 ed. rev. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, DF: Embrapa Hortaliças, 2020. |
Descrição Física: |
1 Folder. |
Idioma: |
Português |
Conteúdo: |
Alho-porró. Como comprar. Como conservar. Como consumir. Dicas. Bolo de carne de alho-porró. Alho-porró gratinado. |
Thesagro: |
Alho Poró; Allium Porrum; Culinária; Economia Domestica. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/216783/1/CCCC-09-Alho-porro-2020.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
05/04/2005 |
Data da última atualização: |
01/06/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
VIEIRA, R. F.; FONSECA, J. R.; VILARINHO, L. B. O. |
Afiliação: |
ROGERIO FARIA VIEIRA, EPAMIG; JAIME ROBERTO FONSECA, CNPAF; LUCIANNE BRAGA OLIVEIRA VILARINHO, UFV. |
Título: |
Jalo MG-65 - Common bean cultivar. |
Ano de publicação: |
2004 |
Fonte/Imprenta: |
Crop Breeding in Applied Biotechnology, v. 4, n. 3, p. 364-365, Sept. 2004. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Jalo MG-65 is a large-seeded common bean cultivar with indeterminate growth habit (type III) released for planting in Minas Gerais State. It belongs to the Jalo class (yellow seeds) and has a high yield potential. Usually, it is ready for harvesting within 70-80 days. It is resistant to fusarium with and moderately resistant to rust, angular leaf spot, alternaria leaf spot, and powdery mildew. |
Palavras-Chave: |
Common bean; Jalo MG-65. |
Thesagro: |
Feijão; Melhoramento Genético Vegetal; Phaseolus Vulgaris. |
Categoria do assunto: |
G Melhoramento Genético |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/24021/1/c8128f42-3efe-225f.pdf
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Marc: |
LEADER 00980naa a2200205 a 4500 001 1213216 005 2022-06-01 008 2004 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aVIEIRA, R. F. 245 $aJalo MG-65 - Common bean cultivar.$h[electronic resource] 260 $c2004 520 $aJalo MG-65 is a large-seeded common bean cultivar with indeterminate growth habit (type III) released for planting in Minas Gerais State. It belongs to the Jalo class (yellow seeds) and has a high yield potential. Usually, it is ready for harvesting within 70-80 days. It is resistant to fusarium with and moderately resistant to rust, angular leaf spot, alternaria leaf spot, and powdery mildew. 650 $aFeijão 650 $aMelhoramento Genético Vegetal 650 $aPhaseolus Vulgaris 653 $aCommon bean 653 $aJalo MG-65 700 1 $aFONSECA, J. R. 700 1 $aVILARINHO, L. B. O. 773 $tCrop Breeding in Applied Biotechnology$gv. 4, n. 3, p. 364-365, Sept. 2004.
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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