|
|
Registros recuperados : 17 | |
1. | | BROD, F. C. A.; PELISSER, M. R.; BERTOLDO, J. B.; VERNAL, J.; BLOCH JUNIOR, C.; TERENZI, H.; ARISI, A. C. M.; ARISI, A. C. M. Heterologous Expression and Purification of a Heat-Tolerant Staphylococcus xylosus Lipase. Molecular Biotechnology, v.44, n.2, p. 110-119, 2010 Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
| |
3. | | TREML, D.; VENTURELLI, G. L.; BROD, F. C. A.; FARIA, J. C.; ARISI, A. C. M. Development of an event-specific hydrolysis probe quantitative real-time polymerase chain reaction assay for Embrapa 5.1 genetically modified common bean (Phaseolus vulgaris). Journal of Agricultural and Food Chemistry, Easton, v. 62, n. 49, p. 11994-12000, Dec. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
| |
6. | | BROD, F. C. A.; DINON, A. Z.; KOLLING, D. J.; FARIA, J. C.; ARISI, A. C. M. Development of plasmid DNA reference material for the quantification of genetically modified common bean Embrapa 5.1. Journal of Agricultural and Food Chemistry, Easton, v. 61, n. 20, p. 4921-4926, May 2013. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
| |
9. | | SAWITZKI, M. C.; FIORENTINI, A. M.; BROD, F. C. A.; TAGLIARI, C.; BERTOL, T. M.; ARISI, A. C. M.; SANT'ANNA, E. S. Phenotypic characterization and species-specific PCR of promising starter culture strains of Lactobacillus plantarum isolated from naturally fermented sausages. Brazilian Journal of Microbiology, v.38, n3. p. 547-552, 2007. Projeto n. 16.00.30001-16. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
| |
10. | | FIORENTINI, A. M.; SAWITZKI, M. C.; BERTOL, T. M.; BROD, F. C. A.; PELISSER, M. R.; ARISI, A. C. M.; SANT'ANNA, E. S. Phenotypic and molecular characterization of staphylococcus xylosus: technological potential for use in fermented sausage Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, v. 52, n.3, p. 737-746. May/June 2009. Disponível em: . Acesso em: 09 fev. 2010 Projeto/Plano da Ação: 01.06.60.106-07 Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
| |
11. | | FONGARO, G.; RIBEIRO, J. B.; BERTOL, T. M.; FIRENTINI, A. M.; SAWITKI, M. C.; PEIXOTO, J. de O.; BROD, F. C. A.; ARISI, A. C. M. Isolamento de um fragmento do gene de lipase de staphylococcus xylosus U5 e AD1. In: JORNADA DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA EMBRAPA/UNC, 4., 2010, Concórdia. Anais... Concórdia: Embrapa Suínos e Aves, 2010. 1 CD-ROM. 4 JINC. Projeto/Plano de Ação: 03.08.06.009-02. Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
| |
12. | | DINON, A. Z.; BROD, F. C. A.; MELLO, C. S.; SILVEIRA, J. C. M.; KOLLING, D. J.; TREML, D.; FARIA, J. C.; ARISI, A. C. M. Primer development for detection of Phaseolus vulgaris and Olathe transgenic bean. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE GENÉTICA MOLECULAR DE PLANTAS, 3., 2011, Ilhéus. Resumos... Ribeirão Preto: Sociedade Brasileira de Genética, 2011. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
| |
13. | | DINON, A. Z.; BROD, F. C. A.; MELLO, C. S.; OLIVEIRA, E. M. M.; FARIA, J. C.; ARISI, A. C. M. Primers and probes development for specific PCR detection of genetically modified common bean (Phaseolus vulgaris) Embrapa 5.1. Journal of Agricultural and Food Chemistry, Easton, v. 60, n. 18, p. 4672-4677, May 2012. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Arroz e Feijão. |
| |
14. | | ROSSI, G. B.; SERAGLIO, S. K. T.; HONAISER, T. C.; TOALDO, I. M.; COSTA, A. C. de O.; FARIA, J. C. de; ARISI, A. C. M. Protein profile and antioxidant capacity of processed seeds from two common bean (Phaseolus vulgaris L.) cultivars. International Journal of Food Science and Technology, v. 57, n. 7, p. 3934-3943, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
| |
15. | | VENTURELLI, G. L.; SILVA, K. J. da; TREML, D.; NAVAS, P. B.; VARGAS, M. O.; BISCHOFF, J. L.; FARIA, J. C. de; ARISI, A. C. M. New plasmid calibrators for geminivirus-resistant (EMB-PV051-1 event) common bean (Phaseolus vulgaris L.) quantitation using simplex and duplex qPCR. Food Bioscience, v. 26, p. 145-151, Dec. 2018. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
| |
17. | | VENTURELLI, G. L.; BROD, F. C. A.; ROSSI, G. B.; ZIMMERMANN, N. F.; OLIVEIRA, J. P.; FARIA, J. C.; ARISI, A. C. M. A specific endogenous reference for genetically modified common bean (Phaseolus vulgaris L.) DNA quantification by real-time PCR targeting lectin gene. Molecular Biotechnology, Totowa, v. 56, n. 11, p. 1060-1068, Nov. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão. |
| |
Registros recuperados : 17 | |
|
|
Registros recuperados : 2 | |
1. | | MORELLI, M.; NOVELLI, T. I.; VICENZI, R.; PALHARES, J. C. P. Influência do uso de co-produtos no balanço de nutrientes de bovinos em confinamento. In: SIMPÓSIO INTERNACIONAL SOBRE GERENCIAMENTO DE RESÍDUOS AGROPECUÁRIOS E AGROINDUSTRIAIS, 5., 2017, Foz do Iguaçu, PR. Anais... Concórdia, SC: Sbera; Embrapa Suínos e Aves, 2017. p. 483-486. Comissão organizadora: Marcelo Bortoli, Julio Cesar Pascale Palhares, Caio Inácio de Teves, Valéria Reginatto Spiller, Ariel A. Szogi, Marina Celant De Prá, Ricardo L. R. Steinmetz , Andre Cestonaro do Amaral.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
| |
2. | | PREICHARDT, L. D.; HAUBERT, L.; BERTOL, T. M.; VICENZI, R.; MEINHART, A. D.; SILVA, W. P. da; FIORENTINI, A. M. Multivariate optimization of Staphylococcus xylosus AD1 biomass production using sugarcane molasses plus yeast extract and soybean meal. Acta Scientiarum. Biological Sciences, Maringá, v. 41, e47487, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves. |
| |
Registros recuperados : 2 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|