|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos. |
Data corrente: |
19/01/2018 |
Data da última atualização: |
19/01/2018 |
Autoria: |
ROTTA, P. P.; ALVES, D. C.; PRADO, I. N. do. |
Afiliação: |
Polyana Pizzi Rotta; Diego Corrêa Alves; Ivanor Nunes do Prado. |
Título: |
Subprodutos do biodiesel na alimentação animal. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Nacional da Carne, São Paulo, v. 32, n. 370, p. 79-80, dez. 2007. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Cártamo; Glicerol; Nabo forrageiro. |
Thesagro: |
Alimento para animal; Amendoim; Girassol; Subproduto. |
Thesaurus Nal: |
biodiesel. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00612naa a2200229 a 4500 001 2085902 005 2018-01-19 008 2007 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aROTTA, P. P. 245 $aSubprodutos do biodiesel na alimentação animal. 260 $c2007 650 $abiodiesel 650 $aAlimento para animal 650 $aAmendoim 650 $aGirassol 650 $aSubproduto 653 $aCártamo 653 $aGlicerol 653 $aNabo forrageiro 700 1 $aALVES, D. C. 700 1 $aPRADO, I. N. do 773 $tRevista Nacional da Carne, São Paulo$gv. 32, n. 370, p. 79-80, dez. 2007.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
24/11/2022 |
Data da última atualização: |
25/11/2022 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
VIANA, L. M.; RODRIGUES, F. S. R.; LEITE, M. O.; MARTINS, M. A.; CARVALHO, C. W. P. de; MARTINO, H. S. D.; FELISBERTO, M. H. F.; BARROS, F. A. R. |
Afiliação: |
L. M. VIANA, UFV; F. S. R. RODRIGUES, UFV; M. O. LEITE, UFV; M. A. MARTINS, UFV; CARLOS WANDERLEI PILER DE CARVALHO, CTAA; H. S. D. MARTINO, UFV; M. H. F. FELISBERTO, UFV; F. A. R. BARROS, UFV. |
Título: |
Characterization and in vitro starch digestiblility of green banana pulp and pell flours. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 3., 2022, Campinas. Personal nutrition, ageing and food science: proceedings. Campinas: Unicamp, 2022. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
154333. |
Conteúdo: |
The use of green banana pulp (GBPF) and peel (GBPeF) flours in food formulations may be a viable alternative to minimize post-harvest losses and improve the nutritional value of foods. Thus, the objective of this study was to characterize and evaluate the in vitro starch digestibility of GBPF and GBPeF. Green banana (Musa paradisiaca, AAB group) bunches, cultivar “Prata”, were harvested at maturity stage 1(completely green), from May to July, 2021, in Viçosa, Minas Gerais, Brazil. |
Palavras-Chave: |
Unripe flour. |
Thesaurus NAL: |
Antioxidants; Bioactive compounds; Food technology. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1148676/1/galoa-proceedings-icbc-2022-154333.pdf
|
Marc: |
LEADER 01395nam a2200253 a 4500 001 2148676 005 2022-11-25 008 2022 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aVIANA, L. M. 245 $aCharacterization and in vitro starch digestiblility of green banana pulp and pell flours.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 3., 2022, Campinas. Personal nutrition, ageing and food science: proceedings. Campinas: Unicamp$c2022 500 $a154333. 520 $aThe use of green banana pulp (GBPF) and peel (GBPeF) flours in food formulations may be a viable alternative to minimize post-harvest losses and improve the nutritional value of foods. Thus, the objective of this study was to characterize and evaluate the in vitro starch digestibility of GBPF and GBPeF. Green banana (Musa paradisiaca, AAB group) bunches, cultivar “Prata”, were harvested at maturity stage 1(completely green), from May to July, 2021, in Viçosa, Minas Gerais, Brazil. 650 $aAntioxidants 650 $aBioactive compounds 650 $aFood technology 653 $aUnripe flour 700 1 $aRODRIGUES, F. S. R. 700 1 $aLEITE, M. O. 700 1 $aMARTINS, M. A. 700 1 $aCARVALHO, C. W. P. de 700 1 $aMARTINO, H. S. D. 700 1 $aFELISBERTO, M. H. F. 700 1 $aBARROS, F. A. R.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|