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Registros recuperados : 71 | |
61. | | NASCIMENTO, T. L. do; BARROS, J. R. A.; OLIVEIRA, G. M. de; SANTOS, C. B. dos; VOLTOLINI, T. V.; ANTONIO, R. P.; ANGELOTTI, F. Genetic diversity of Macroptilium accessions considering the increase in air temperature. Bioscience Journal, v. 39, e39028, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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62. | | NASCIMENTO, G. S. G. do; OLIVEIRA, G. M.; SILVA, E. G. F.; BARROS, J. R. A.; GUIMARÃES, M. J. M.; OLIVEIRA, A. R. de; ANGELOTTI, F. The increase in air temperature and its interference in the emergence and initial growth of sorghum cultivars. Global Journal of Science Frontier Research: D Agriculture and Veterinary, v. 23, n. 2, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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63. | | RÊGO, M. T. C.; ANGELOTTI, F.; BARROS, J. R. A.; SILVA, R. M. e; OLIVEIRA, N. P. dos S.; OLIVEIRA, F. O. E. C. de. Crescimento e esporulação de Colletotrichum gloeosporioides f.sp. cepae sob diferentes temperaturas. In: SIMPÓSIO DE MUDANÇAS CLIMÁTICAS E DESERTIFICAÇÃO NO SEMIÁRIDO BRASILEIRO, 4., 2015, Petrolina. Experiências e oportunidades para o desenvolvimento. Petrolina: Embrapa Semiárido, 2015. 1 CD-ROM. (Embrapa Semiárido. Documentos, 262). Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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65. | | LEITE, E. W. S.; SIMOES, W. L.; GUIMARÃES, M. J. M.; BARROS, J. R. A.; ANGELOTTI, F.; SILVA, W. O. da. Produção e eficiência de uso da água pela cebola submetida a regimes de temperatura e lâminas de irrigação. In: JORNADA DE INTEGRAÇÃO DA PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA SEMIÁRIDO, 3., 2018, Petrolina. Anais... Petrolina: Embrapa Semiárido, 2018. p. 109-114. (Embrapa Semiárido. Documentos, 284). Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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66. | | BARROS, J. R. A.; GUIMARÃES, M. J. M; SILVA, R. M. e; SIMOES, W. L.; MELO, N. F. de; ANGELOTTI, F. Production and biochemical responses of cowpea under thermal and water stress. Revista Brasileira de Ciências Agrárias, v. 16, n.2, e8599, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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67. | | BARROS, J. R. A.; SANTOS, T. C. dos; SILVA, E. G. F.; SILVA, W. O. da; GUIMARÃES, M. J. M.; ANGELOTTI, F. Pollen viability, and the photosynthetic and enzymatic responses of cowpea (Vigna unguiculata (L.) Walp., Fabaceae) in the face of rising air temperature: a problem for food safety. Agronomy, v. 14, 463, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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68. | | SILVA, R. M. e; SIMOES, W. L.; GUIMARÃES, M. J. M.; BARROS, J. R. A.; BARBOSA, K. V. F.; ANGELOTTI, F. Tolerance of alfafa varieties subjected to salinity. Irriga, v. 28, n. 1, p. 1-21, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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70. | | BRAUN, W. A. G.; SILVA JUNIOR, A. F.; BRUNO, M.; GUARDANI, R.; BARBOSA, D. A.; MARINELLI, O.; KUNERT, L. P. R.; CODINA, J. L. T. E.; GRUNDT, T.; MALAVOLTA, E.; BARROS, J. R. M. de. Tecnologia de fertilizantes fosfatados. Sao Paulo, SP: Instituto de Pesquisas Tecnologicas do Estado de Sao Paulo, 1980. 218p. IPT. Publicacoes Especiais, 9. Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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71. | | BRAUN, W. A. G.; SILVA JÚNIOR, A. F.; BRUNO, M.; GUARDANI, R.; BARBOSA, D. A.; MARINELLI, O.; PODILCHUK, I.; KUNERT, R.; TORAL, J. L.; CODINA, E.; GRUNDT, T.; MALAVOLTA, E.; BARROS, J. R. M. de. Tecnologia de fertilizantes fosfatados. São Paulo: Instituto de Pesquisas Tecnológicas do Estado de São Paulo, 1980. 218 p. IPT. Publicações Especiais, 9. Biblioteca(s): Embrapa Agropecuária Oeste. |
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Registros recuperados : 71 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Uva e Vinho. |
Data corrente: |
07/07/2009 |
Data da última atualização: |
11/06/2019 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 2 |
Autoria: |
SESTARI, I.; EDAGI, F. K.; TERRA, F. A. M.; CHIOU, D. G.; KLUGE, R. A.; ANTONIOLLI, L. R. |
Afiliação: |
I. SESTARI, ESALQ/USP; F. K. EDAGI, ESALQ/USP; F. A. M. TERRA, ESALQ/USP; D. G. CHIOU, ESALQ/USP; R. A. KLUGE, ESALQ/USP; LUCIMARA ROGERIA ANTONIOLLI, CNPUV. |
Título: |
Influence of ripening stage and astringency removal on quality of cold stored "Rama Forte" persimmon. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
Acta Horticulturae, The Hague, n. 833, p. 263-268, 2009. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Trabalho publicado nos anais do IVth International Symposium on Persimmon. |
Conteúdo: |
?Rama Forte? persimmon fruits were harvested at three ripening stages (yellow, orange and red) and exposed to 70 kPa CO2 atmosphere during 12 and 18h at 22°C and 95% RH to promote the polymerization of soluble tannins and remove the astringency. After the application of treatments, fruits were submitted to cold storage during 45 days at 1°C and 90% RH (plus 7 days at 22°C). After 15 days of cold storage (plus 2 days at 22°C) fruits were completely non-astringent. After 45 days fruits were able to consume at the open chamber, regardless of the ripening stage and CO2 exposure time. Orange fruits exposed to CO2 during 12h showed the higher weight loss at four and seven days at 22°C, regardless of storage period. Exposure time to CO2 affected fruit firmness, and skin and pulp color. The exposure of fruit at yellow stage during 12 and 18h to CO2 kept higher firmness up to four days of shelf life, in spite of storage period. |
Palavras-Chave: |
Adstringência; Armazenagem; Rama Forte; Remoção. |
Thesagro: |
Caqui; Colheita; Dióxido de Carbono; Fruticultura; Pós-Colheita; Qualidade; Refrigeração; Tanino. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/195624/1/INFLUENCE-OF.pdf
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Marc: |
LEADER 01917naa a2200337 a 4500 001 1543684 005 2019-06-11 008 2009 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSESTARI, I. 245 $aInfluence of ripening stage and astringency removal on quality of cold stored "Rama Forte" persimmon.$h[electronic resource] 260 $c2009 500 $aTrabalho publicado nos anais do IVth International Symposium on Persimmon. 520 $a?Rama Forte? persimmon fruits were harvested at three ripening stages (yellow, orange and red) and exposed to 70 kPa CO2 atmosphere during 12 and 18h at 22°C and 95% RH to promote the polymerization of soluble tannins and remove the astringency. After the application of treatments, fruits were submitted to cold storage during 45 days at 1°C and 90% RH (plus 7 days at 22°C). After 15 days of cold storage (plus 2 days at 22°C) fruits were completely non-astringent. After 45 days fruits were able to consume at the open chamber, regardless of the ripening stage and CO2 exposure time. Orange fruits exposed to CO2 during 12h showed the higher weight loss at four and seven days at 22°C, regardless of storage period. Exposure time to CO2 affected fruit firmness, and skin and pulp color. The exposure of fruit at yellow stage during 12 and 18h to CO2 kept higher firmness up to four days of shelf life, in spite of storage period. 650 $aCaqui 650 $aColheita 650 $aDióxido de Carbono 650 $aFruticultura 650 $aPós-Colheita 650 $aQualidade 650 $aRefrigeração 650 $aTanino 653 $aAdstringência 653 $aArmazenagem 653 $aRama Forte 653 $aRemoção 700 1 $aEDAGI, F. K. 700 1 $aTERRA, F. A. M. 700 1 $aCHIOU, D. G. 700 1 $aKLUGE, R. A. 700 1 $aANTONIOLLI, L. R. 773 $tActa Horticulturae, The Hague$gn. 833, p. 263-268, 2009.
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Registro original: |
Embrapa Uva e Vinho (CNPUV) |
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