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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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161.Imagem marcado/desmarcadoMALIK, K. A.; BILAL, R. Survival and colonization of inoculated bacteria in kallar grass rhizosphere and quantification of N2-fixation. Plant Soil, v.110, n.2, p.329-338, 1988.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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162.Imagem marcado/desmarcadoINOUE, L. A. K. A. Tambaqui, o peixe da família manauara. Portal Dia de Campo, 27 jun. 2014.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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163.Imagem marcado/desmarcadoLONGMAN, K. A.; JENIK, J. Tropical forest and its environment. London: Longman, 1974. 196 p. il. (Tropical Ecology Series).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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164.Imagem marcado/desmarcadoLONGMAN, K. A.; JENIK, J. Tropical forest and its environment. London: Longman, 1978. 196p.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Florestas; Embrapa Rondônia.

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165.Imagem marcado/desmarcadoLONGMAN, K. A; JENÍK, J. Tropical forest and its environment. 2.ed. Essex: Longman Scientific & Technical, 1987. 347p. il. (Tropical ecology series)

Biblioteca(s): Embrapa Rondônia; Embrapa Territorial.

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166.Imagem marcado/desmarcadoLONGMAN, K. A.; JENIK, J. Tropical and its environment. London/New York: Longman, 1974. 196 p.

Biblioteca(s): Embrapa Roraima.

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167.Imagem marcado/desmarcadoINOUE, L. A. K. A. Respostas do matrinxã (Brycon cephalus) a anestésicos e estressores. 2005. 148 f. Tese (Doutorado em Genética e Evolução) - Universidade Federal de São Carlos, São Carlos.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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168.Imagem marcado/desmarcadoSURAPAT, V.; GOMEZ, K. A. Sampling the brown planthopper in rice fields. Los Baños: IRRI, 1977. 40 p. (IRRI Saturday Seminar).

Biblioteca(s): Embrapa Arroz e Feijão.

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169.Imagem marcado/desmarcadoBILAL, R.; MALIK, K. A. Seasonal variation in rhizospheric population of diazotrophs and root associated nitrogenase activity of some wheat mutants. Pak. J. Bot., v.19, n.1, p.29-41, 1987.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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170.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, K. A. de S. Trabalhador na caprinocultura. Brasilia: SENAR, 1996. 16p. (SENAR. Serie Conteudos Ocupacionais, 18).

Biblioteca(s): Embrapa Rondônia.

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171.Imagem marcado/desmarcadoTEGLER, B.; KERSHAW, K. A. Studies on lichen-dominated systems. XXIII. The control of seasonal rates of net photosynthesis by moisture, light, and temperature in Cladonia giferina. Can. J. Bot., v.58, n.17, p.1851-1858, 1980.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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172.Imagem marcado/desmarcadoSARKAR, C.; PRABHU, K. A. Utilization of bagasse for the production of microbial protein. In: The 42nd Annual Convention of S.T.A.I., v., p.53-61, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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173.Imagem marcado/desmarcadoMALIK, K. A.; CLAUS, D. Xanthobacter flavus, a new species of nitrogen fixing hydrogen bacteria. Int. J. Syst. Bacteriol., v.29, n.4, p.283-287, 1979.

Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia.

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174.Imagem marcado/desmarcadoHONCZARYK, A.; INOUE, L. A. K. A. Anestesia do pirarucu por aspersão da benzocaína diretamente nas brânquias. Ciência Rural, Santa Maria, v. 40, n. 1, jan./fev. 2010.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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175.Imagem marcado/desmarcadoHONCZARYK, A.; INOUE, L. A. K. A. Anestesia do pirarucu por aspersão direta nas brânquias do eugenol em solução aquosa. Ciência Rural, Santa Maria, v. 39, n. 2, p. 577-579, mar.-abr. 2009.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Ocidental.

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176.Imagem marcado/desmarcadoBOWEN, K. A.; KOWALSKI, R. A. Amalgamating language and metalanguage in logic programming. In: CLARK, K. L.; TARNLUND, S.-A. (Ed.). Logic programming. London: Academic Press, 1982. p.153-172.

Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital.

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177.Imagem marcado/desmarcadoALBRECHT, K. A.; MUCK, R. E. Crop Quality & Utilization; Proteolysis in Ensiled Forage Legumes That Vary in Tannin Concentration. Crop Science, v.31, n.2, p.464-469, 1991.

Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura.

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178.Imagem marcado/desmarcadoALIM, K. A.; FATTAH, G. A. The direct effects of climate on buffalo and cattle (Body reactions oncalves). Savremena Poljoprivreda, n.7/8, p.585-598, 1966.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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179.Imagem marcado/desmarcadoCRITTENDEN, P. D.; KERSHAW, K. A. Discovering the role of lichens in the nitrogen cycle in Boreal-Artic ecosystems. Bryologist, v.81, n.2, p.258-267, 1978.

Biblioteca(s): Embrapa Pantanal.

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180.Imagem marcado/desmarcadoSENGUPTA, J. K.; FOX, K. A. Economia analysis and operations research: optimization techniques in quantitative economic models. Amsterdam: North-Holland, 1969. 478p. (Studies in Mathematical and Managerial Economics, v.10)

Biblioteca(s): Embrapa Suínos e Aves.

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Registros recuperados : 1.694
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Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  25/03/2019
Data da última atualização:  10/10/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  TEIXEIRA, N. S.; TORREZAN, R.; SÁ, D. de G. C. F. de; PONTES, S. M.; RIBEIRO, L. de O.; CABRAL, L. M. C.; MATTA, V. M. da.
Afiliação:  Nátali Silva Teixeira, UFRRJ; RENATA TORREZAN, CTAA; DANIELA DE GRANDI C FREITAS DE SA, CTAA; SERGIO MACEDO PONTES, CTAA; Leilson de Oliveira Ribeiro, UFRJ; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; VIRGINIA MARTINS DA MATTA, CTAA.
Título:  Development of a fruit smoothie with solid albumen of green coconut.
Ano de publicação:  2019
Fonte/Imprenta:  Ciência Rural, Santa Maria, v. 49, n. 1, p. 1-8, 2019.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The present study aimed to develop a mixed smoothie drink using the solid albumen of the green coconut in its composition. Smoothie formulations were prepared following an experimental design, setting the solid albumen concentration at 20% and varying the contents of the acerola (Barbados Cherry), pineapple, and coconut water pulps, which corresponded to 80% of the total mass of the product. Response parameters evaluated were vitamin C content, antioxidant capacity, and overall sensory acceptance. Ten formulations were evaluated. The ones that contained higher concentrations of acerola pulp had higher values of bioactive compounds but were not the most sensorially accepted. By means of the desirability function, a final formulation consisted of 52.8% of pineapple, 27.2% of acerola, and 20.0% of solid albumen of green coconut. This new formulation was well accepted, with a grade (score) 7 (?good?). It represents a good nutritional contribution and a source of vitamin C which can contribute to add value to a co-product of the beverage industry. O objetivo deste trabalho foi desenvolver uma bebida mista do tipo smoothie utilizando o albúmen sólido do coco verde na sua composição. As formulações do smoothie foram elaboradas seguindo um planejamento experimental, fixando-se a concentração do albúmen sólido em 20% e variando-se os teores das polpas de acerola, abacaxi e água de coco, que totalizaram 80% da massa total do produto. Os parâmetros de resposta avaliados foram o teor de... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Análise sensorial; Antioxidant capacity; Capacidade antioxidante; Desenvolvimento de produto; Sensory analysis.
Thesagro:  Análise Organoléptica; Antioxidante; Fruta Tropical; Tecnologia de Alimento.
Thesaurus NAL:  Antioxidants; Product development; Tropical and subtropical fruits.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
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