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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Florestas. |
Data corrente: |
09/10/2002 |
Data da última atualização: |
09/10/2002 |
Autoria: |
RIBEIRO, A. R. B. M.; RODRIGUES, L. C. E.; ZYLBERSZTJN, D. |
Título: |
Abastecimento de madeira para a produção de celulose: uma aplicação da economia de transação. |
Ano de publicação: |
2000 |
Fonte/Imprenta: |
Revista de Economia e Sociologia Rural, Brasília, v. 38, n. 4, p. 9-28, out./dez. 2000. |
ISSN: |
0103-2003 |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Cost of transaction; Custo de transação; Integração vertical; Tax incentives. |
Thesagro: |
Celulose; Incentivo Fiscal; Madeira. |
Thesaurus Nal: |
cellulose; vertical integration; wood. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Florestas (CNPF) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
14/05/2021 |
Data da última atualização: |
18/05/2021 |
Tipo da produção científica: |
Folder/Folheto/Cartilha |
Autoria: |
MIRANDA, M. Z. de; TATSCH, P. O.; FRONZA, V.; SOARES SOBRINHO, J. |
Afiliação: |
MARTHA ZAVARIZ DE MIRANDA, CNPT; PIHETRA OLIVEIRA TATSCH, CNPT; VANOLI FRONZA, CNPT; JOAQUIM SOARES SOBRINHO, CNPT. |
Título: |
GlutoPeak test for prediction of wheat technological quality and baking performance of Brazilian tropical wheat samples. |
Ano de publicação: |
2021 |
Fonte/Imprenta: |
In: ICC INTERNATIONAL CEREAL AND BREAD CONGRESS, 16., 2021, Online conference. Book of Abstracts... Viena: International Association for Cereal Science and Technology, 2021. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
ICBC2021; Session 2 Analytical methods for quality determination; Poster. |
Conteúdo: |
GlutoPeak method has been proposed as an alternative method for evaluating wheat and as a tool to predict the baking quality of flour, by measuring the gluten aggregation (rapid and flour saving). The wheat cultivated in the central Brazil region (tropical wheat), where the Cerrado biome is predominant, is characterized by its good performance for baking (high gluten strength and stability). |
Palavras-Chave: |
Agregação do glúten; Baking test; Gluten aggregation; Qualidade de trigo; Reologia; T aestivum; Teste de panificação; Wheat quality. |
Thesaurus NAL: |
Rheology. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/223243/1/PosterA3-ICBC2021-Martha-Embrapa-Trigo-Brazil-PORTRAIT-final.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
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