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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital; Embrapa Café; Embrapa Unidades Centrais. |
Data corrente: |
20/04/2010 |
Data da última atualização: |
10/03/2011 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
MISSIO, R. F.; CAIXETA, E. T.; ZAMBOLIM, E. M.; ZAMBOLIM, L.; SAKIYAMA, N. S. |
Afiliação: |
ROBSON FERNANDO MISSIO, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA; EVELINE TEIXEIRA CAIXETA, SAPC; EUNIZE MACIEL ZAMBOLIM, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA; LAÉRCIO ZAMBOLIM, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA; NEY SUSSUMU SAKIYAMA, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA. |
Título: |
Development and validation of SSR markers for Coffea arabica L. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In.: CROP BREEDING AND APPLIED BIOTECHNOLOGY. v.9, p.361-371, 2009. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
With the objective of developing new SSR markers for Coffea arabica, two enriched genomic libraries with probes (GT)15 and (AGG)10 were constructed. A total of 835 clones were sequenced and 756 presented good quality sequences. Redundant sequences were observed for 113 clones (14.94%). SSRs were found in 287 clones (38%). An estimated size of 417.5Kb of the C. arabica genome was sampled, with an average of one SSR per 1.46Kb. Dinucleotide repeats were more frequent than trinucleotides. Four repeat sequences, (AG/CT)n, (AC/GT)n, (AAG/CTT)n, and (AGG/CCT)n represented 61.1% of the total observed. A total of 96 SSR primers were designed and tested by PCR for two C. arabica genotypes. Ninety new SSR markers were validated for further genetic studies of C. arabica. |
Palavras-Chave: |
Biblioteca genômica enriquecida; Coffea arabica L; Coffee; Enriched genomic library; Marcador microssatélite; Molecular marker; SSR marker. |
Thesagro: |
Café; Marcador Molecular. |
Categoria do assunto: |
-- G Melhoramento Genético |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/29283/1/Development-and-validation.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Suínos e Aves. |
Data corrente: |
14/11/2017 |
Data da última atualização: |
15/03/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo de Divulgação na Mídia |
Autoria: |
TAVERNARI, F. de C.; ROZA, L. da F.; SUREK, D.; SORDI, C.; RIGO, P. P.; CONTREIRA, C. L.; CUNHA JUNIOR, A. |
Afiliação: |
FERNANDO DE CASTRO TAVERNARI, CNPSA; LENILSON DA FONSECA ROZA, UDESC/Chapecó; DIEGO SUREK, CNPSA; CARINA SORDI, UDESC/Chapecó; POLIANA PASINATO RIGO, UNC/Concórdia; CRISTIÉLE LANGE CONTREIRA, UFPel; ANILDO CUNHA JUNIOR, CNPSA. |
Título: |
Coeficientes de digestibilidade ileal de aminoácidos de rações fareladas e peletizadas para frangos de corte determinados com diferentes Indicadores. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Revista do AviSite, ano 10, n. 115, p. 34-36, 2017. |
Idioma: |
Português |
Thesagro: |
Digestibilidade; Frango de corte; Nutrição animal; Ração. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/166727/1/final8653.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Suínos e Aves (CNPSA) |
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