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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoSTIVANIN, S. C. B. Planos nutricionais sobre o consumo, o comportamento e saúde de vacas leiteiras de diferentes composições raciais durante o período de transição. 2018. 135 f. Tese (Doutorado) - Universidade Federal do Rio Grande do Sul, Faculdade de Agronomia, Programa de Pós-Graduação em Zootecnia, Porto alegre, RS, 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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2.Imagem marcado/desmarcadoPARIS, M. de; STIVANIN, S. C. B.; HEISLER, G.; ANGELO, I. D. V.; BETTENCOURT, A. F.; MATTÉ, C.; KLEIN, C. P.; ZANELA, M. B.; FISCHER, V. Plant extracts supplied to pre-weaned dairy calves influence their redox status. Semina Ciências Agrárias, Londrina, v. 45, n. 1, p. 193-206, jan./fev. 2024.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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3.Imagem marcado/desmarcadoSTIVANIN, S. C. B.; VIZZOTTO, E. F.; MATIELLO, J. P.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V. Behavior, feed intake and health status in Holstein, Gyr and Girolando-F1 cows during the transition period: behavior and health of dairy cows in the transition period. Applied Animal Behaviour Science, v. 242, 105403, 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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4.Imagem marcado/desmarcadoANGELO, I. D. V.; STIVANIN, S. C. B.; VIZZOTTO, E. F.; BETTENCOURT, A. F.; LOPES, M. G.; CORREA, M. N.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V. Feed intake, milk production and metabolism of Holstein, Gyr and Girolando-F1 heifers with high body condition score during the transition period. Research in Veterinary Science, v. 152, p. 127-133, 2022.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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5.Imagem marcado/desmarcadoVIZZOTTO, E. F.; STIVANIN, S. C. B.; PARIS, M. de; PASSOS, L. T.; WERNCKE, D.; KLEIN, C. P.; STONE, V.; MATTÉ, C.; ZANELA, M. B.; FISCHER, V. Supplementation with green tea and oregano extracts on productive characteristics, blood metabolites, and antioxidant status of Jersey cows during the transition period. Animal, The international journal of animal biosciences, v. 15, n. 2, Feb. 2021. 8 p.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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6.Imagem marcado/desmarcadoALVES, M. B.; ROCHA, M. G.; POTTER, L.; STIVANIN, S. C. B.; HAMPEL, V. S.; FONSECA NETO, A. M. da; SICHONANY, M. J. O.; MOTERLE, P. H. Uso de suplementos para acasalamento de bezerras Angus aos 14 meses de idade. Use of supplements for mating Angus heifers at 14 months. Arquivo Brasileiro de Medicina Veterinária e Zootecnia, Belo Horizonte, v. 68, n. 3, p. 755-760, mai./jun. 2016.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados.

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7.Imagem marcado/desmarcadoVIZZOTTO, E. F.; STIVANIN, S. C. B.; MATIELLO, J. P.; MACHADO, F. S.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; PEREIRA, L. G. R.; STONE, V.; KLEIN, C. P.; MATTÉ, C.; HEISLER, G.; FISCHER, V. Feed intake, performance and redox status in Holstein and Girolando F1 heifers presenting high body condition score during the transition period. Livestock Science, v. 254, 104732, 2021.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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8.Imagem marcado/desmarcadoPARIS, M. DE; STIVANIN, S. C. B.; KLEIN, C. P.; VIZZOTTO, E. F.; PASSOS, L. T.; ANGELO, I. D. V.; ZANELA, M. B.; STONE, V.; MATTÉ, C.; HEISLER, G.; FISCHER, V. Calves fed with milk from cows receiving plant extracts improved redox status. Livestock Science, v. 242, Dec. 2020.

Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado.

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9.Imagem marcado/desmarcadoMATIELLO, J. P.; GUADAGNIN, A. R.; VIZZOTTO, E. F.; STIVANIN, S. C. B.; HEISLER, G.; BETTENCOURT, A. F.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; MACHADO, F. S.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V. Intake, digestibility, energy and nitrogen utilisation, and enteric methane emission in Holstein and Girolando-F1 cows during the transition period. Archives of Animal Nutrition, v. 78, n. 1, p. 16-29, 2024.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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10.Imagem marcado/desmarcadoKOLLING, G. J.; STIVANIN, S. C. B.; GABBI, A. M.; MACHADO, F. S.; FERREIRA, A. L.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; CUNHA, C. S.; DILL, S. W.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V. Performance and methane emissions in dairy cows fed oregano and green tea extracts as feed additives. Journal of Dairy Science, v. 101, n. 5, p. 4221-4234, 2018.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite.

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11.Imagem marcado/desmarcadoKOLLING, G. J.; STIVANIN, S. C. B.; GABBI, A. M.; MACHADO, F. S.; FERREIRA, A. L.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; CUNHA, C. S.; KLEIN, C. P.; AUGUST, P. M.; MATTÉ, C.; DILL, S. W.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V. Milk production and hematological and antioxidant profiles of dairy cows supplemented with oregano and green tea extracts as feed additives. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 51, e20210150, 2022.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  10/12/2018
Data da última atualização:  24/01/2023
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  KOLLING, G. J.; STIVANIN, S. C. B.; GABBI, A. M.; MACHADO, F. S.; FERREIRA, A. L.; CAMPOS, M. M.; TOMICH, T. R.; CUNHA, C. S.; DILL, S. W.; PEREIRA, L. G. R.; FISCHER, V.
Afiliação:  G. J. Kolling, Escola de Medicina Veterinária University Center FACVEST and IMED, Passo Fundo; S. C. B. Stivanin, UFRGS; A. M. Gabbi, UFRGS; FERNANDA SAMARINI MACHADO, CNPGL; A. L. Ferreira; MARIANA MAGALHAES CAMPOS, CNPGL; THIERRY RIBEIRO TOMICH, CNPGL; C. S. Cunha, UFV; S. W. Dill, Universidade Federal do Pampa, Uruguaiana; LUIZ GUSTAVO RIBEIRO PEREIRA, CNPGL; V. Fischer, UFRGS.
Título:  Performance and methane emissions in dairy cows fed oregano and green tea extracts as feed additives.
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  Journal of Dairy Science, v. 101, n. 5, p. 4221-4234, 2018.
DOI:  10.3168/jds.2017-13841
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  ABSTRACT Plant extracts have been proposed as substitutes for chemical feed additives due to their potential as rumen fermentation modifiers and because of their antimicrobial and antioxidant activities, possibly reducing methane emissions. This study aimed to evaluate the use of oregano (OR), green tea extracts (GT), and their association as feed additives on the performance and methane emissions from dairy between 28 and 87 d of lactation. Thirty-two lactating dairy cows, blocked into 2 genetic groups: 16 Holstein cows and 16 crossbred Holstein-Gir, with 522.6 ± 58.3 kg of body weight, 57.2 ± 20.9 d in lactation, producing 27.5 ± 5.0 kg/cow of milk and with 3.1 ± 1.8 lactations were evaluated (means ± standard error of the means). Cows were allocated into 4 treatments: control (CON), without plant extracts in the diet; oregano extract (OR), with the addition of 0.056% of oregano extract in the dry matter (DM) of the diet; green tea (GT), with the addition of 0.028% of green tea extract in the DM of the diet; and mixture, with the addition of 0.056% oregano extract and 0.028% green tea extract in the DM of the diet. The forage-to-concentrate ratio was 60:40. Forage was composed of corn silage (94%) and Tifton hay (6%); concentrate was based on ground corn and soybean meal. Plant extracts were supplied as powder, which was previously added and homogenized into 1 kg of concentrate in natural matter, top-dressed onto the total mixed diet. No treatment by day interaction was ob... Mostrar Tudo
Palavras-Chave:  Essential oil; Methane emission.
Thesaurus NAL:  Catechin; Milk composition.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPGL24287 - 1UPCAP - DD
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