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| Registros recuperados : 4 | |
| 4. |  | FONSECA, P. L. C.; SANTOS, M. S.; SILVA, J. DOS S.; ARMACHE, J. N.; NASCIMENTO, R. S.; SANTOS, J. P. N.; PIRES, G. R. R.; FARIA, I. J. DA S. DE; OCAMPOS, Y. M.; ASTUA, J. de F.; RAMOS-GONZALÉZ, P. L.; SANTANA, J. O.; FERNANDES, V. F.; MARQUES, J. P. R.; TASSI, A. D.; SODRÉ, G. A.; LUIZ, L. C. G. C.; LUIZ, W. B.; PIROVANI, C. P.; OLIVEIRA, A. R.; AGUIAR, E. R. G. R. Integrative multi-omics approach identified emerging viral threat in Theobroma cacao plants. BMC Plant Biology, n.25, v. 1425, 2025.| Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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| Registros recuperados : 4 | |
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| Registros recuperados : 2 | |
| 1. |  | LOBO, F. P.; GONÇALVES, D. L.; ALVES JÚNIOR, S. L.; GERBER, A. L.; VASCONCELOS, A. T. R. de; BASSO, L. C.; FRANCO, G. R.; SOARES, M. A.; CADETE, R. M.; ROSA, C. A.; STAMBUK, B. U. Draft genome sequence of the D-xylose-fermenting yeast Spathaspora arborariae UFMG-HM19.1AT. Genome Announcements, Washington DC, v. 2, n. 1, p. 1-2, Jan./Feb. 2014.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: C - 0 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
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| 2. |  | CADETE, R. M.; MELO, M. A.; ZILLI, J. E.; VITAL, M. F. S.; MOURO, A.; PROMPT, A. H.; GOMES, F. C. O.; STAMBUK, B. U.; LACHANCE, M. A.; ROSA, C. A. Spathaspora brasiliensis sp. nov., Spathaspora suhii sp. nov., Spathaspora roraimanensis sp. nov. Spathaspora sylofermentans sp. nov., four novel D-xylose-fermenting yeast species from Brazilian Amazonian forest. Antonie van Leeuwenhock Online, 5 out. 2012.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agrobiologia. |
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| Registros recuperados : 2 | |
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