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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
26/02/2014 |
Data da última atualização: |
01/03/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
JORGE, T. de S.; SOARES, A. G.; FONSECA, M. J. de O.; BARBOZA, H. T. G.; FREIRE JUNIOR, M.; OLIVEIRA, A. H.; MOTTA, L. C. do C.; BRITO, G. F. da C.; SILVA, M. H. G. E.; BARBOSA, W. J. |
Afiliação: |
T. DE S. JORGE, UFSC; ANTONIO GOMES SOARES, CTAA; MARCOS JOSE DE OLIVEIRA FONSECA, CTAA; HENRIQUETA TALITA G BARBOZA, CTAA; MURILLO FREIRE JUNIOR, CTAA; AGNELLI HOLANDA OLIVEIRA, CTAA; L. C. DO C. MOTTA, INT; G. F. DA C. BRITO, INT; M. H. G. E. SILVA, INT; W. J. BARBOSA, INT. |
Título: |
Evaluation of packaging and edible coating on postharvest strawberry. |
Ano de publicação: |
2013 |
Fonte/Imprenta: |
Acta Horticulturae, v. 1012, p. 533-538, 2013. Edition of Proceedings of the VII International Postharvest Symposium, Kuala Lumpur, Nov. 2013. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The strawberry (Fragaria × ananassa) fruit is considered a very delicate and highly perishable fruit. Some of the important problems of this culture are on the packaging, transportation and storage due to its fragility. The demand for new packaging and technologies that minimize contamination to the environment has increased considerably because of environmental sustainability. Biodegradable coating is one of the important tools for environmental sustainability. Some polysaccharides and derivatives have been used as edible coatings due to their gelling properties in the presence of polyvalent cations. The objective of this study was to evaluate the new design of the strawberry packaging as well as the association between the packaging and edible coatings on its postharvest preservation. |
Palavras-Chave: |
Alginato. |
Thesagro: |
Morango; Pós-Colheita. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
Data corrente: |
12/12/2023 |
Data da última atualização: |
12/12/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SALGADO, F. F.; LEAO, A. P.; GRYNBERG, P.; COSTA, M. M. do C.; TOGAWA, R. C.; SOUSA, C. A. F. de; SOUZA JUNIOR, M. T. |
Afiliação: |
ANDRE PEREIRA LEAO, CNPAE; PRISCILA GRYNBERG, Cenargen; ROBERTO COITI TOGAWA, Cenargen; CARLOS ANTONIO FERREIRA DE SOUSA, CPAMN; MANOEL TEIXEIRA SOUZA JUNIOR, CNPAE. |
Título: |
Prediction and annotation of miRNAs and the preponderant role of transcription factors in the response of Elaeis guineensis Jacq to abiotic stresses of drought and salinity. |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
In: BRAZILIAN SYMPOSIUM ON BIOINFOMATICS (BSB 2023), 16., 2023, Curitiba, PR. [Proceedings...]. Porto Alegre, RS: Sociedade Brasileira de Computação, 2023. |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Oil palm; Salinity stresses. |
Thesagro: |
Elaeis Guineensis. |
Thesaurus NAL: |
Abiotic stress. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00856nam a2200217 a 4500 001 2159563 005 2023-12-12 008 2023 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSALGADO, F. F. 245 $aPrediction and annotation of miRNAs and the preponderant role of transcription factors in the response of Elaeis guineensis Jacq to abiotic stresses of drought and salinity.$h[electronic resource] 260 $aIn: BRAZILIAN SYMPOSIUM ON BIOINFOMATICS (BSB 2023), 16., 2023, Curitiba, PR. [Proceedings...]. Porto Alegre, RS: Sociedade Brasileira de Computação$c2023 650 $aAbiotic stress 650 $aElaeis Guineensis 653 $aOil palm 653 $aSalinity stresses 700 1 $aLEAO, A. P. 700 1 $aGRYNBERG, P. 700 1 $aCOSTA, M. M. do C. 700 1 $aTOGAWA, R. C. 700 1 $aSOUSA, C. A. F. de 700 1 $aSOUZA JUNIOR, M. T.
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Registro original: |
Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia (CENARGEN) |
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