Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Mandioca e Fruticultura.
Data corrente:  11/05/2004
Data da última atualização:  11/05/2004
Autoria:  GREENBERG, D. M.
Título:  Amino acids and proteins.
Ano de publicação:  1951
Fonte/Imprenta:  Springfield: Thomas, 1951.
Páginas:  950p.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Properties of amino acids. Nomeclature. Chemical structure. Classification. Physical properties. Optical rotation. Chemical resolution. Biological resolution. Enzymatic method. Chemical properties. Reversible reactions. Peptide bond formation. Esterification. Diketopiperazine formation. Acyl halide and amide formations. Acylation. Azlactone formation. Hydantoin formation. Irreversible reactions. Decarboxylation. Deamination. Nitrous acid. Nitrosyl halide. Enzimatic deamination. Hydriodic acid. Oxidation. Hypohalites. Chloramine. Reduction. Reduction of ester to aldehyde. Reduction of ester to alcohol. Reduction of diketopiperazine. Amino acids and proteins. Action of sulfurous esters. Reactions of proline and hydroxyproline. Effect of nitrous acid. Identification and purity determination of the amino acids.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Mandioca e Fruticultura (CNPMF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPMF21325 - 1ADDLV - --547.75G7951978.0112
Voltar
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
Expressão de busca inválida. Verifique!!!
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional