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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
27/01/2006 |
Data da última atualização: |
27/01/2006 |
Autoria: |
PAULA, G. F. de; PEREIRA, R. T.; CORREA, A. A.; OLIVEIRA, R. I. de; MENDONÇA, T. S.; NAIME, J. M.; MATTOSO, L. H. C. |
Título: |
Global quality evaluation of roasted coffe with ultra-thins films of conjugated polymers. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO DA REDE DE NANOBIOTECNOLOGIA, 4., 2005, Campinas. Livro de resumos... Campinas: UNICAMP, 2005. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The sensorial analysis of foods and beverages is a very important stage in the development of new products and quality control on the food industry. In a general way, there's no available instrumentation to evaluate the complex, subjective attributes like body, taste, flavor, etc, which have high relevance to consumer and which lacks direct correlation with chemical composition. |
Palavras-Chave: |
Coffee; Sensors. |
Thesaurus Nal: |
foods; polymers. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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Biblioteca |
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Origem |
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Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste. |
Data corrente: |
01/10/2004 |
Data da última atualização: |
05/06/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SILVA, F. V.; SOUZA, G. B. de; CRUZ, G. M. D.; NOGUEIRA, A. R. de A. |
Afiliação: |
FERNANDO V. SILVA, IQSC - USP; GILBERTO BATISTA DE SOUZA, CPPSE; GERALDO MARIA DA CRUZ, CPPSE; ANA RITA DE ARAUJO NOGUEIRA, CPPSE. |
Título: |
Determinação potenciométrica de nitrogênio total, volátil e lignificado em amostras de silagem por injeção sequencial. |
Ano de publicação: |
1999 |
Fonte/Imprenta: |
In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 36., 1999, Porto Alegre, RS. Anais... Porto Alegre: SBZ, 1999. |
Páginas: |
p. 45. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
eletrodo tubular; técnica de laboratório. |
Thesagro: |
Fermentação. |
Categoria do assunto: |
W Química e Física |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/CPPSE-2009/15268/1/PROCIGBS1999.00080.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/224749/1/DeterminacaoPotenciometricaNitrogenio.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sudeste (CPPSE) |
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