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Registros recuperados : 6 | |
1. | | CARVALHO, L. M. J.; ORTIZ, D.-G.; RIBEIRO, E. M. G.; SMIDERLE, L.; PEREIRA, E. J.; CARVALHO, J. L. V. Beta-carotene: functions, health benefits, adverse effects and applications. In: LEFEVRE, M. (Ed.). Beta-carotene: functions, health benefits and adverse effects. New York: Nova Biomedical, 2013. cap. 3, p. 59-79. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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4. | | CARVALHO, L. M. J. de; SMIDERLE, L. de A. S. M.; CARVALHO, J. L. V. de; CARDOSO, F. de S. N.; KOBLITZ, M. G. B. Assessment of carotenoids in pumpkins after different home cooking conditions. Food Science and Technology, Campinas, v. 34, n. 2, p. 365-370, abr./jun. 2014. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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6. | | RIBEIRO, E. M. G.; SMIDERLE, L. A. S. M.; CARVALHO, L. M. J. de; CARDOSO, F. S. N.; DEODORO, I. N.; GOMES, P. B.; CARVALHO, J. L. V. de; PACHECO, S.; RAMOS, S. Influence of different cooking methods in total carotenoids contents, a- and B-carotene and cis-B-carotene isomers in pumpkin (Cucurbita moschata Duch.). In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 6 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
26/09/2014 |
Data da última atualização: |
18/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
CARVALHO, L. M. J. de; SMIDERLE, L. de A. S. M.; CARVALHO, J. L. V. de; CARDOSO, F. de S. N.; KOBLITZ, M. G. B. |
Afiliação: |
LUCIA MARIA JAEGER DE CARVALHO, UFRJ; LARA DE AZEVEDO SARMET MOREIRA SMIDERLE, UFRJ; JOSE LUIZ VIANA DE CARVALHO, CTAA; FLAVIO DE SOUZA NEVES CARDOSO, UFRJ; MARIA GABRIELA BELLO KOBLITZ, UNIRIO. |
Título: |
Assessment of carotenoids in pumpkins after different home cooking conditions. |
Ano de publicação: |
2014 |
Fonte/Imprenta: |
Food Science and Technology, Campinas, v. 34, n. 2, p. 365-370, abr./jun. 2014. |
DOI: |
10.1590/fst.2014.0058 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this study was to assess the total carotenoid, a- and B-carotene, and 9 and 13-Z- B-carotene isomer contents in C. moschata after different cooking processes. |
Palavras-Chave: |
Alfacaroteno; Betacaroteno; C moschata; Isômeros; Pró-vitamina A; Refeições com abóbora. |
Thesagro: |
Abóbora; Carotenóide. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/109130/1/2014-030.pdf
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Marc: |
LEADER 00989naa a2200277 a 4500 001 1995950 005 2016-02-18 008 2014 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1590/fst.2014.0058$2DOI 100 1 $aCARVALHO, L. M. J. de 245 $aAssessment of carotenoids in pumpkins after different home cooking conditions. 260 $c2014 520 $aThe aim of this study was to assess the total carotenoid, a- and B-carotene, and 9 and 13-Z- B-carotene isomer contents in C. moschata after different cooking processes. 650 $aAbóbora 650 $aCarotenóide 653 $aAlfacaroteno 653 $aBetacaroteno 653 $aC moschata 653 $aIsômeros 653 $aPró-vitamina A 653 $aRefeições com abóbora 700 1 $aSMIDERLE, L. de A. S. M. 700 1 $aCARVALHO, J. L. V. de 700 1 $aCARDOSO, F. de S. N. 700 1 $aKOBLITZ, M. G. B. 773 $tFood Science and Technology, Campinas$gv. 34, n. 2, p. 365-370, abr./jun. 2014.
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
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