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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sul. |
Data corrente: |
25/03/2009 |
Data da última atualização: |
23/09/2013 |
Autoria: |
GREGORY, N. G. |
Título: |
Animal welfare and meat production. |
Edição: |
2nd ed. |
Ano de publicação: |
2007 |
Fonte/Imprenta: |
Wallingford, UK; Cambridge, MA: CABI, 2007. |
Páginas: |
299 p. |
Descrição Física: |
il. |
ISBN: |
9781845932152 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
A chapter by Temple Grandin. |
Conteúdo: |
Animal welfare and the meat market; Animal welfare in developing countries; Genetics and animal welfare; Cattle; Sheep; Pigs; Poultry and rabbits; Aquaculture; Other species; Livestock presentation and welfare before slaughter; Stunning and slaughter; Meat quality; Implement effective animal welfare auditing programmes - Temple Grandin; The future. |
Palavras-Chave: |
Bem estar. |
Thesagro: |
Animal; Produção de Carne. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
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Status |
URL |
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Registros recuperados : 1 | |
1. | | ALCÂNTARA, D. B.; DIONISIO, A. P.; ARTUR, A. G.; SILVEIRA, B. K. S.; LOPES, A. F.; GUEDES, J. A. C.; LUZ, L. R.; NASCIMENTO, R. F.; LOPES, G. S.; HERMSDORFF, H. H. M.; ZOCOLO, G. J. Selenium in Brazil nuts: an overview of agronomical aspects, recent trends in analytical chemistry, and health outcomes. Food Chemistry, v. 372, 131207, 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
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Registros recuperados : 1 | |
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