|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | SANTINONI, I. A.; SANTOS, I. M. O.; NIEKAWA, E. T. G.; DEALIS, M. L.; LIUTI, G.; SILVA, C. S. da; ANDREATA, M. F. de L.; NAVARRO, M. O. P.; CELY, M. V. T.; GARCIA, G. V.; NOGUEIRA, M. A.; ANDRADE, G. Effect of transgenic soybean on functional groups of microorganisms in the rhizosphere in soil microcosm. Agronomy Science and Biotechnology, v. 5, n. 1, p. 11-23, 2019. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
|
Registros recuperados : 1 | |
1. |  | ALCÂNTARA, D. B.; DIONISIO, A. P.; ARTUR, A. G.; SILVEIRA, B. K. S.; LOPES, A. F.; GUEDES, J. A. C.; LUZ, L. R.; NASCIMENTO, R. F.; LOPES, G. S.; HERMSDORFF, H. H. M.; ZOCOLO, G. J. Selenium in Brazil nuts: an overview of agronomical aspects, recent trends in analytical chemistry, and health outcomes. Food Chemistry, v. 372, 131207, 2022.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
Registros recuperados : 1 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|