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Registros recuperados : 5 | |
3. | | GOMES, J, E.; PAVANI, PAVANI, M. do C. M. D.; PERECIN, D.; MARTINS, A. B. G. Morfologia floral e biologia reprodutiva de genotipos de aceroleira Scientia Agricola, Piracicaba, SP, v.58, n.3, p.519-523, 2001 Biblioteca(s): Embrapa Mandioca e Fruticultura. |
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Registros recuperados : 5 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Instrumentação. Para informações adicionais entre em contato com cnpdia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Instrumentação. |
Data corrente: |
30/01/2006 |
Data da última atualização: |
30/01/2006 |
Autoria: |
SILVA, E. A. da; MAZZAFERA, P.; BRUNINI, O.; SAKAU, E.; ARRUDA, F. B.; MATTOSO, L. H. C.; CARVALHO, C. R. L. PIRES, R. C. M. |
Título: |
The influence of water management and environmental conditions on the chemical composition and beverage quality of coffe beans. |
Ano de publicação: |
2005 |
Fonte/Imprenta: |
Brazilian Journal of Plant Physiology, Piracicaba, v. 17, n. 2, p. 229-238, June 2005. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The influence of environmental conditions and irrigation on the chemical composition of green coffee beans and the relationship of these parameters to the quality of the beverage were investigated in coffee plantations in the regions of Adamantina, Mococa and Campinas, in the state of São Paulo, Brazil. |
Palavras-Chave: |
Beverage; Coffee quality. |
Thesaurus NAL: |
air temperature; nitrogen compounds. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01066naa a2200241 a 4500 001 1029439 005 2006-01-30 008 2005 bl --- 0-- u #d 100 1 $aSILVA, E. A. da 245 $aThe influence of water management and environmental conditions on the chemical composition and beverage quality of coffe beans. 260 $c2005 520 $aThe influence of environmental conditions and irrigation on the chemical composition of green coffee beans and the relationship of these parameters to the quality of the beverage were investigated in coffee plantations in the regions of Adamantina, Mococa and Campinas, in the state of São Paulo, Brazil. 650 $aair temperature 650 $anitrogen compounds 653 $aBeverage 653 $aCoffee quality 700 1 $aMAZZAFERA, P. 700 1 $aBRUNINI, O. 700 1 $aSAKAU, E. 700 1 $aARRUDA, F. B. 700 1 $aMATTOSO, L. H. C. 700 1 $aCARVALHO, C. R. L. PIRES, R. C. M. 773 $tBrazilian Journal of Plant Physiology, Piracicaba$gv. 17, n. 2, p. 229-238, June 2005.
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Registro original: |
Embrapa Instrumentação (CNPDIA) |
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