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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Arroz e Feijão.
Data corrente:  07/06/2016
Data da última atualização:  07/06/2016
Autoria:  ROY, R. N.; FINCK, A.; BLAIR, G. J.; TANDON, H. L. S.
Afiliação:  R. N. ROY; A. FINCK; G. J. BLAIR; H. L. S. TANDON.
Título:  Plant nutrition for food security: a guide for integrated nutrient management
Ano de publicação:  2006
Fonte/Imprenta:  Rome: FAO, 2006.
Páginas:  348 p.
Descrição Física:  il.
Série:  (FAO. Fertilizer and plant nutrition bulletin, 16.
ISBN:  92-5-105490-8
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Introduction. Food security and agricultural production. Plant nutrients and basics of plant nutrition. Soil fertility and crop production. Sources of plant nutrients and soil amendments. Optimizing plant nutrition. Guidelines for the management of plant nutrients and their sources. Nutrient management guidelines for some major field crops. Economic and policy issues of plant nutrition. Plant nutrition, food quality and consumer health. Plant nutrition and environmental issues.
Thesagro:  Fertilidade do solo; Nutrição vegetal; Planta; Segurança alimentar.
Categoria do assunto:  P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPAF34243 - 1ADDLV - PP575.76R888p2016.068
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