|
|
Registros recuperados : 27 | |
Registros recuperados : 27 | |
|
|
Registros recuperados : 8 | |
5. |  | SILVA, D. A. L. da; MATTIETTO, R. de A.; MENDONÇA, A. P. O.; SOUZA NETO, A. M. L. de; VENTURIERI, G. C. Influence of the initial soluble solids content and yeasts in cupuaçu and honey must to obtain fermented beverages. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental. |
|    |
6. |  | GERHARDT, J.; RODRIGUES, T. O.; SUGAWARA, E. T.; SILVA, D. A. L.; MATSUURA, M. I. da S. F.; BRAGA, T. E. N.; UGAYA, C. M. L.; OLIVEIRA, A. de S. Avaliação do Guia Qualidata como um instrumento de verificação de requisitos mínimos de qualidade para inventários de produtos brasileiros. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON LIFE CYCLE ANALYSIS, 8., 2019, Cartago. LCA for global competitiveness: proceedings. Cartago: Red Iberoamericana de Ciclo de Vida, 2020. p. 103-108.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Meio Ambiente. |
|    |
7. |  | SILVA, D. V. da; GIUST, G.; AKIM, E.; FARRAPO, A.; BENHAMI, V. M. L.; MOREIRA, E. de A.; PAULA, V. R. de; TOMICH, T. R.; PEREIRA, L. G. R.; SILVA, D. A. L. Absolute environmental sustainability of milk production in Brazil with a focus on climate change mitigation. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON LIFE CYCLE ASSESSMENT OF FOOD, 14., 2024, Barcelona. Book of abstracts. Barcelona: Universitat de Barcelona, 2024. p. 58-60.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
8. |  | PAULA, V. R. de; CARVALHO, B. C. de; TOMICH, T. R.; BENHAMI, V. L. M.; MOREIRA, E. de A.; SILVA, D. V. da; SILVA, D. A. L.; MIRANDA, T. S.; PEREIRA, L. G. R. Strategies for mitigating the carbon footprint of milk production in the South and Southeast of Brazil. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON LIFE CYCLE ASSESSMENT OF FOOD, 14., 2024, Barcelona. Book of abstracts. Barcelona: Universitat de Barcelona, 2024. p. 593-595.Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|    |
Registros recuperados : 8 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|