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Registros recuperados : 4 | |
1. | | FONTES, E. P. B.; SILVA, C. J.; CAROLINO, S. M. B.; FIGUEREDO, J. D. F.; BATISTA, D. P. O. A soybean binding protein (BiP) homolog is temporally regulated in soybean seeds and associates detectably with normal storage proteins in vitro. Brazilian Journal of Genetics, Ribeirão Preto, v. 19, n. 2, p. 305-312, 1996. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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3. | | FIGUEIREDO, J. E. F.; CASCARDO, J. C. M.; CAROLINO, S. M. B.; ALVIM, F. C.; FONTES, E. P. B. Water-stress regulation and molecular analysis of the soybean BIP gene family. Revista Brasileira de Fisiologia Vegetal, Londrina, v. 9, n. 2, p. 103-110, 1997. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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4. | | MELO, J. O.; MARTINS, L. G. C.; BARROS, B. de A.; PIMENTA, M. R.; LANA, U. G. de P.; DUARTE, C. E. M.; PASTINA, M. M.; GUIMARÃES, C. T.; SCHAFFERT, R. E.; KOCHIAN, L. V.; FONTES, E. P. B.; MAGALHAES, J. V. de. Repeat variants for the SbMATE transporter protect sorghum roots from aluminum toxicity by transcriptional interplay in cis and trans. Proceedings of the National Academy of Sciences of the United States of America, Washington, v. 116, n. 1, p. 313-318, 2019. Publicado online em 13 dez. 2018. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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Registros recuperados : 4 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Trigo. |
Data corrente: |
06/01/2018 |
Data da última atualização: |
06/01/2018 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
COSTA, M. S.; SCHOLZ, M. B. dos S.; MIRANDA, M. Z. de; FRANCO, C. M. L. |
Afiliação: |
MARIANA SOUZA COSTA, UNESP; MARIA BRÍGIDA DOS SANTOS SCHOLZ, IAPAR; MARTHA ZAVARIZ DE MIRANDA, CNPT; CÉLIA MARIA LANDI FRANCO, UNESP. |
Título: |
Effect of glutenin subunits on the baking quality of Brazilian wheat genotypes. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
Bragantia, Campinas, v. 76, n. 1, p. 11-22, Jan/Mar. 2017. |
DOI: |
http://dx.doi.org/10.1590/1678-4499.636 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Cozimento; Glutenina; Reologia. |
Thesaurus NAL: |
Baking quality; Glutenins; Rheology. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/170452/1/ID44276-2017v76n1p11Bragantia.pdf
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Marc: |
LEADER 00690naa a2200229 a 4500 001 2084434 005 2018-01-06 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttp://dx.doi.org/10.1590/1678-4499.636$2DOI 100 1 $aCOSTA, M. S. 245 $aEffect of glutenin subunits on the baking quality of Brazilian wheat genotypes.$h[electronic resource] 260 $c2017 650 $aBaking quality 650 $aGlutenins 650 $aRheology 653 $aCozimento 653 $aGlutenina 653 $aReologia 700 1 $aSCHOLZ, M. B. dos S. 700 1 $aMIRANDA, M. Z. de 700 1 $aFRANCO, C. M. L. 773 $tBragantia, Campinas$gv. 76, n. 1, p. 11-22, Jan/Mar. 2017.
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Registro original: |
Embrapa Trigo (CNPT) |
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