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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria Tropical. |
Data corrente: |
04/06/2020 |
Data da última atualização: |
28/06/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
FARIAS, V. L. de; ARAUJO, I. M. da S.; ROCHA, R. F. J. da; GARRUTI, D. dos S.; PINTO, G. A. S. |
Afiliação: |
VIRNA LUIZA DE FARIAS, Federal Institute of Education, Science and Technology of Ceará, Limoeiro do Norte, Ceará; IDILA MARIA DA SILVA ARAUJO, CNPAT; RENIER FELINTO JULIÃO DA ROCHA, Federal Institute of Education, Science and Technology of Ceará, Crateús; DEBORAH DOS SANTOS GARRUTI, CNPAT; GUSTAVO ADOLFO SAAVEDRA PINTO, CNPAT. |
Título: |
Enzymatic maceration of Tabasco pepper: Effect on the yield, chemical and sensory aspects of the sauce. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Food Science and Technology LWT, 127, art. no. 109311, 2020. |
DOI: |
https://doi.org/10.1016/j.lwt.2020.109311 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
CATA; Intensidade do tempo; Pectinase; Time-intensity. |
Thesagro: |
Celulose; Fermentação. |
Thesaurus Nal: |
Capsicum frutescens; Cellulases; Fermentation. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Agroindústria Tropical (CNPAT) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Rondônia. |
Data corrente: |
12/01/2017 |
Data da última atualização: |
12/01/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
SANTOS, M. R. A. dos; MARQUES, O. A.; ROCHA, J. F. da; VIEIRA, A. H. |
Afiliação: |
MAURICIO REGINALDO ALVES DOS SANTOS, CPAF-Rondonia; Ozelma Alves Marques; Josilene Félix da Rocha, UFLA; ABADIO HERMES VIEIRA, CPAF-Rondonia. |
Título: |
Early Development of Schizolobium amazonicum Seedlings Under Different Cultivation Conditions. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Australian Journal of Basic and Applied Sciences, v. 10, n. 18, p. 60-65, Dec. 2016. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The objective of this study was to evaluate the early development of S. amazonicum seedlings submitted to different conditions of light, substrate and plastic tube volume, aiming at the establishment of methodologies for the production of highquality shoots. |
Palavras-Chave: |
Caesalpiniaceae; Desenvolvimento precoce; Diferentes Condição de Cultivo; Mudas; Plastic tube; Substrate; Sunlight; Tubo plástico. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/153239/1/2016-AJBAS-Schizolobium-amazonicum.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Rondônia (CPAF-RO) |
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