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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoTORRES, T. R.; LUDKE, M. do C. M. M.; LUDKE, J. V.; SANTOS, M. J. B. dos; LIMA, M. R. de; SANTOS, P. A. dos. Performance of broilers fed during 21 days on mash or pellet diets containing whole or ground pearl millet grain. Brazilian Journal of Poultry Science, v. 15, n. 4, p. 1-6, 2013.

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2.Imagem marcado/desmarcadoTORRES, T. R.; LUDKE, M. DO C. M. M.; LUDKE, J. V.; LIMA, M. R.; SANTOS, P. A. DOS; SANTOS, M. J. B. DOS. Efeito da granulometria do milheto sobre o rendimento de carcaças de frangos de corte In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 46., 2009, Maringá. Inovação científica e tecnológica em zootecnia: anais dos resumos. Maringá: SBZ: UEM, 2009. 1 CD-ROM. Projeto/Plano de Ação: 16.00.30004-00

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3.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, P. A. dos; LUDKE, M. do C. M. M.; LUDKE, J. V.; RABELLO, C. B. V.; SANTOS, M. J. B. dos; TORRES, T. R. Characterization and digestibility of detoxified castor oil meal for japanese quails. Brazilian Journal of Poultry Science, v. 17, p. 75-71, 2016. Edição especial.

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4.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, M. J. B. A.; VIEIRA, I. B. de J.; ANDRADE, C. R.; ANJOS, E. C. T. dos; FERNANDES, M. F. Seleção de bactérias diazotróficas com potencial de inoculação em mandioca (Manihot esculenta Crantz). In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA E PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA TABULEIROS COSTERIOS, 1., 2011, Aracaju. Anais... Aracaju: Embrapa Tabuleiros Costeiros, 2011. 1 CD-ROM. Artigo em anais.

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5.Imagem marcado/desmarcadoBRAINER, M. M. de A.; RABELLO, C. B.; SANTOS, M. J. B. dos; LUDKE, J. V.; LOPES, C. da C.; MEDEIROS, V. R. L. de; COSTA, F. G. P. Crude protein requirements of free-range laying hens. Animal Production Science, 21 may 2015.

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6.Imagem marcado/desmarcadoSENA FILHO, J. G. de; RABBANI, A. R. C; SILVA, T. R. dos S.; MUNIZ, A. V. C. da S.; SOUZA, I. A.; SANTOS, M. J. B. A.; JESUS, J. R. de; NOGUEIRA, P. C. L.; DURINGER, J. M. Chemical and molecular characterization of fifteen species from the Lantana (Verbenaceae) genus. Biochemical Systematics and Ecology, v. 45, p. 130-137, 2012.

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7.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, A. P. S. F.; LUDKE, M. C. M. M.; LUDKE, J. V.; FRAIHA, M.; OLIVEIRA, E. L.; TORRES, T. R.; SANTOS, M. J. B.; VILELA, M. R. O.; RABELLO, C. B. V. Características de carcaça de frangos alimentados com farelo de algodão. Archivos de Zootecnia, v. 57, n. 217, p.15-24, 2008. Projeto n. 16.00.30.001.16.

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8.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, M. J. B. A.; SANTOS, T. de J.; BEZERRA, R. M.; FRAGA, Y. S. B.; MENEZES JÚNIOR, J. L. de; BRANDÃO, E. T. dos A.; BARRETO, A. C.; FERNANDES, M. F. Atributos microbiológicos do solo em diferentes densidades de plantio da gliricídia no pomar cítrico. In: SEMINÁRIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA E PÓS-GRADUAÇÃO DA EMBRAPA TABULEIROS COSTEIROS, 3., 2013, Aracaju. Anais... Brasília, DF: Embrapa, 2013. 1 CD-ROM. p. 124-131.

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9.Imagem marcado/desmarcadoLIMA, M. B. de; SILVA, E. P. da; RABELLO, C. B. V.; ARRUDA, E. M. F. de; LIMA, R. A. de; LUDKE, J. V.; SANTOS, M. J. B. dos. Uso de farinha de vísceras de aves na alimentação de frangos de corte de 29 a 41 dias de idade. In: CONGRESSO NORDESTINO DE PRODUÇÃO ANIMAL, 5., 2008, Aracaju. Anais. Aracaju: Sociedade Nordestina de Produção Animal: Embrapa Tabuleiros Costeiros, 2008. Projeto/Plano de Ação: 16.00.30004-00. Publicado em CD-ROM.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Suínos e Aves.
Data corrente:  15/03/2016
Data da última atualização:  15/03/2016
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  BRAINER, M. M. de A.; RABELLO, C. B.; SANTOS, M. J. B. dos; LUDKE, J. V.; LOPES, C. da C.; MEDEIROS, V. R. L. de; COSTA, F. G. P.
Afiliação:  MÔNICA MARIA DE ALMEIDA BRAINER, IFGoiano/Câmpus Ceres; CARLOS BOA VIAGEM RABELLO, UFRPE; MARCOS JOSÉ BATISTA DOS SANTOS, UFRPE; JORGE VITOR LUDKE, CNPSA; CLÁUDIA DA COSTA LOPES, UFRPE; WALESKA ROCHA LEITE DE MEDEIROS, UFRPE; FERNANDO GUILHERME PERAZZO COSTA, UFPB/Centro de Ciências Agrárias.
Título:  Crude protein requirements of free-range laying hens.
Ano de publicação:  2015
Fonte/Imprenta:  Animal Production Science, 21 may 2015.
DOI:  http://dx.doi.org/10.1071/AN14890
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  he goal of this study was to estimate the crude protein (CP) requirement for the maintenance, weight gain and egg production of free-range hens, and produce a predictive protein requirement equation. A linear regression equation of the nitrogen that was retained in the body relative to the production of eggs as a function of different nitrogen intake levels (ad libitum, 80%, 60% and 40% of the original ad libitum intake) provided the nitrogen requirement for maintenance. This relationship was determined at the x-axis intercept, and the efficiency of dietary nitrogen utilisation was expressed by the regression coefficient. The CP requirement for weight gain was estimated as a function of the nitrogen content in the carcass, and the dietary nitrogen utilisation efficiency was found after each week?s slaughter. The CP requirement for egg production was determined by comparing egg protein concentrations with the efficiency of egg protein deposition. The requirements and efficiency of maintenance protein utilisation were 4.7 g CP/kg0.75.day and 56%, respectively. Because there were no changes in the live bodyweights and nitrogen contents of bird carcasses, the CP requirement and efficiency value for weight gain were not estimated. The protein requirement and utilisation efficiency for egg production were 0.18 g CP/g egg mass (EM) produced and 62%, respectively. From the requirements that were estimated in the present study, the following equation can be used to predict the protei... Mostrar Tudo
Thesagro:  Galinha para postura; Nutrição animal.
Thesaurus NAL:  Animal nutrition; Laying hens.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Suínos e Aves (CNPSA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPSA20589 - 1UPCAP - DD
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