|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
19/05/2022 |
Data da última atualização: |
19/05/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GONCALVES, J. R. P.; FONTES, J. R. A.; MORAIS, R. R. de; ROCHA, M. de M.; GUIMARAES, L. J. M. |
Afiliação: |
JOSE RICARDO PUPO GONCALVES, CPAA; JOSE ROBERTO ANTONIOL FONTES, CPAA; RONALDO RIBEIRO DE MORAIS, CPAA; MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN; LAURO JOSE MOREIRA GUIMARAES, CNPMS. |
Título: |
Sustainable production of grains in Amazonian floodplain. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
In: WORLD CONGRESS OF SOIL SCIENCE, 19., 2010, Brisbane, Australia. Soil solutions for a changing world: proceedings. Brisbane: International Union of Soil Science: Australian Society of Soil Science, 2010. 1 CD-ROM. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The Amazonian floodplains present high natural fertility and can be an alternative to sustainable production of grains by the local populations of Amazonas. With the objective to evaluate the potential productivity of the floodplain ecosystem, two experiments with maize and cowpea were carried out at the district of Iranduba - AM, Brazil, in soil classified as Gley Humic. |
Palavras-Chave: |
Amazonas. |
Thesagro: |
Arroz; Segurança Alimentar. |
Categoria do assunto: |
F Plantas e Produtos de Origem Vegetal |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/112571/1/2278.pdf
|
Marc: |
LEADER 01103nam a2200193 a 4500 001 2143254 005 2022-05-19 008 2010 bl uuuu u01u1 u #d 100 1 $aGONCALVES, J. R. P. 245 $aSustainable production of grains in Amazonian floodplain.$h[electronic resource] 260 $aIn: WORLD CONGRESS OF SOIL SCIENCE, 19., 2010, Brisbane, Australia. Soil solutions for a changing world: proceedings. Brisbane: International Union of Soil Science: Australian Society of Soil Science, 2010. 1 CD-ROM.$c2010 520 $aThe Amazonian floodplains present high natural fertility and can be an alternative to sustainable production of grains by the local populations of Amazonas. With the objective to evaluate the potential productivity of the floodplain ecosystem, two experiments with maize and cowpea were carried out at the district of Iranduba - AM, Brazil, in soil classified as Gley Humic. 650 $aArroz 650 $aSegurança Alimentar 653 $aAmazonas 700 1 $aFONTES, J. R. A. 700 1 $aMORAIS, R. R. de 700 1 $aROCHA, M. de M. 700 1 $aGUIMARAES, L. J. M.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agroindústria de Alimentos. Para informações adicionais entre em contato com ctaa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
09/03/2015 |
Data da última atualização: |
31/08/2017 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SANTOS, K. M. O. dos; OLIVEIRA, I. C. de; CRUZ, A. P. G.; CABRAL, L. M. C.; BURITI, F. C. A. |
Afiliação: |
KARINA MARIA OLBRICH DOS SANTOS, CTAA; ISABEL C. DE OLIVEIRA; ANA PAULA GIL CRUZ; LOURDES MARIA CORREA CABRAL, CTAA; FLÁVIA C. A. BURITI, UEPB. |
Título: |
Addition of grape pomace extract in probiotic fermented goat milk: effect on phenolic content, probiotic viability and sensory acceptability. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: PROBIOTA, 2015, Amsterdam. Connecting the global business and science of probiotics. Amsterdam, Netherlands: [s. n.], 2015. Ref. poster 14. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
3-5 february. |
Palavras-Chave: |
Análise sensorial; Bagaço de uva; Conteúdo fenólico; Probiótico. |
Thesagro: |
Extrato; Leite de Cabra. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
Marc: |
LEADER 00830nam a2200229 a 4500 001 2011002 005 2017-08-31 008 2015 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSANTOS, K. M. O. dos 245 $aAddition of grape pomace extract in probiotic fermented goat milk$beffect on phenolic content, probiotic viability and sensory acceptability. 260 $aIn: PROBIOTA, 2015, Amsterdam. Connecting the global business and science of probiotics. Amsterdam, Netherlands: [s. n.], 2015. Ref. poster 14.$c2015 500 $a3-5 february. 650 $aExtrato 650 $aLeite de Cabra 653 $aAnálise sensorial 653 $aBagaço de uva 653 $aConteúdo fenólico 653 $aProbiótico 700 1 $aOLIVEIRA, I. C. de 700 1 $aCRUZ, A. P. G. 700 1 $aCABRAL, L. M. C. 700 1 $aBURITI, F. C. A.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|