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Registros recuperados : 366 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Arroz e Feijão. |
Data corrente: |
09/04/2002 |
Data da última atualização: |
08/04/2005 |
Autoria: |
MAY, P. H.; TEIXEIRA, S. M.; SANTANA, A. C. de. |
Título: |
Cowpea production and economic importance in Brazil. |
Ano de publicação: |
1988 |
Fonte/Imprenta: |
In: WATT, E. E.; ARAÚJO, J. P. P. de. Cowpea research in Brazil. Brasília, DF: IITA: EMBRAPA, 1988. |
Páginas: |
p. 31-62. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The focus of this chapter will be the cowpea consumption patterns in Brazil, the geographic distribution of cowpea production, and factors which influence the marketing, commercial supply and crop yields of this important food source. |
Palavras-Chave: |
Caupi; Cowpea. |
Thesagro: |
Alimento; Consumo; Produção. |
Thesaurus NAL: |
marketing. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Arroz e Feijão (CNPAF) |
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Biblioteca |
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Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
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