|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. |  | EL HUDA IEDOSMAN, N.; JOHNSON, E. H.; AL-BUSAIDI, R. M. Plasma copper status in Omani kids. 1. Effect of dams' on kids' plasma cooper level at birth. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 1, p. 98. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
2. |  | EL HUDA IEDOSMAN, N.; JOHNSON, E. H.; AL-BUSAIDI, R. M. Plasma copper status in Omani kids. 2. Total and TCA-soluble levels in kids given cooper-salt lick. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 1, p. 99. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
3. |  | EL HUDA IEDOSMAN, N.; JOHNSON, E. H.; AL-BUSAIDI, R. M. Plasma copper status in Omani kids. 3. Effect of plasma copper levels on growth in three breeds. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 7., 2000, Tours, Poitiers, France. Proceedings... Paris: INRA: IGA: Institut de Elevage, 2000. v. 1, p. 100. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
Registros recuperados : 3 | |
|
|
Registros recuperados : 3 | |
1. |  | ARRAES, C. L.; LAMPARELLI, R. A. C.; ROCHA, J. V.; ESQUERDO, J. C. D. M.; SALVADOR, P.; RODRÍGUES, J.; ROQUE, J.-L. C.; JUSTO, J. S.; BENATTI, B. G. Reliability of summer crop masks derived from second order polynomial equations. Journal of Agricultural Science, Toronto, v. 5, n. 3, p. 63-75, 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital. |
|    |
2. |  | BENDER, A. B. B.; SPERONI, C. S.; SALVADOR, P. R.; LOUREIRO, B. B.; LOVATTO, N. M.; GOULART, F. R.; LOVATTO, M. T.; MIRANDA, M. Z. de; SILVA, L. P.; PENNA, N. G. Grape pomace skins and the effects of its inclusion in the technological properties of muffins. Journal of Culinary Science & Technology, 2016. 15 p.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|   |
3. |  | BENDER, A. B. B.; SPERONI, C. S.; SALVADOR, P. R.; LOUREIRO, B. B.; LOVATTO, N. M.; GOULART, F. R.; LOVATTO, M. T.; MIRANDA, M. Z. de; SILVA, L. P.; PENNA, N. G. Grape pomace skins and the effects of its inclusion in the technological properties of muffins. Journal of Culinary Science & Technology, v. 15, n. 2, p. 143-157, 2017.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Trigo. |
|    |
Registros recuperados : 3 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|