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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Clima Temperado. |
Data corrente: |
18/11/2015 |
Data da última atualização: |
19/02/2016 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SEIFERT, M.; RIBEIRO, J. A.; FLORES CANTILLANO, R. F.; NORA, L. |
Afiliação: |
Maurício Seifert, UFPEL; Jardel Araujo Ribeiro, UFPEL; RUFINO FERNANDO FLORES CANTILLANO, CPACT; Leonardo Nora, UFPEL. |
Título: |
Avaliação da cor em maçã (Malus domestica Borkh.) CV. fuji, minimamente processada, tratada com diferentes coberturas comestíveis. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPOSIO DE ALIMENTOS, 9., 2015, Passo Fundo. A indústria de alimentos e a saúde do consumidor: [anais]. Passo Fundo: UPF, 2015. Tecnologia de alimentos, trabalho T47. 6 p. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Fruta fresca. |
Thesagro: |
Escurecimento; Pós-Colheita. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/133397/1/Fernando-Cantillano-Simposio-de-Alimentos47.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Clima Temperado (CPACT) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
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Registro |
Volume |
Status |
URL |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agricultura Digital. Para informações adicionais entre em contato com cnptia.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agricultura Digital. |
Data corrente: |
28/12/2016 |
Data da última atualização: |
07/01/2020 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 1 |
Autoria: |
SALIM, J. A.; BORRO, L.; MAZONI, I.; YANO, I. H.; JARDINE, J. G.; NESHICH, G. |
Afiliação: |
JOSÉ AUGUSTO SALIM, CNPTIA, Unicamp; LUIZ BORRO, CNPTIA, Unicamp; IVAN MAZONI, CNPTIA; INACIO HENRIQUE YANO, CNPTIA; JOSE GILBERTO JARDINE, CNPM; GORAN NESHICH, CNPTIA. |
Título: |
Multiple structure single parameter: analysis of a single protein nano environment descriptor characterizing a shared loci on structurally aligned proteins. |
Ano de publicação: |
2016 |
Fonte/Imprenta: |
Bioinformatics, v. 32, n. 12, p. 1885-1887, 2016. |
DOI: |
10.1093/bioinformatics/btw082 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Motivation: A graphical representation of physicochemical and structural descriptors attributed to amino acid residues occupying the same topological position in different, structurally aligned proteins can provide a more intuitive way to associate possible functional implications to identified variations in structural characteristics. This could be achieved by observing selected characteristics of amino acids and of their corresponding nano environments, described by the numerical value of matching descriptor. For this purpose, a web-based tool called multiple structure single parameter (MSSP) was developed and here presented. |
Palavras-Chave: |
Bioinformática; Multiple structure single parameter (MSSP); Protein descriptor; Sting. |
Thesaurus NAL: |
Bioinformatics; Proteins. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01481naa a2200265 a 4500 001 2059401 005 2020-01-07 008 2016 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $a10.1093/bioinformatics/btw082$2DOI 100 1 $aSALIM, J. A. 245 $aMultiple structure single parameter$banalysis of a single protein nano environment descriptor characterizing a shared loci on structurally aligned proteins.$h[electronic resource] 260 $c2016 520 $aMotivation: A graphical representation of physicochemical and structural descriptors attributed to amino acid residues occupying the same topological position in different, structurally aligned proteins can provide a more intuitive way to associate possible functional implications to identified variations in structural characteristics. This could be achieved by observing selected characteristics of amino acids and of their corresponding nano environments, described by the numerical value of matching descriptor. For this purpose, a web-based tool called multiple structure single parameter (MSSP) was developed and here presented. 650 $aBioinformatics 650 $aProteins 653 $aBioinformática 653 $aMultiple structure single parameter (MSSP) 653 $aProtein descriptor 653 $aSting 700 1 $aBORRO, L. 700 1 $aMAZONI, I. 700 1 $aYANO, I. H. 700 1 $aJARDINE, J. G. 700 1 $aNESHICH, G. 773 $tBioinformatics$gv. 32, n. 12, p. 1885-1887, 2016.
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Registro original: |
Embrapa Agricultura Digital (CNPTIA) |
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