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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sul. |
Data corrente: |
27/10/2015 |
Data da última atualização: |
17/03/2016 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
ARTICO, L. L.; MAZZOCATO, A. C.; FERREIRA, J. L. |
Afiliação: |
Leonardo Luís Artico, URCAMP; ANA CRISTINA MAZZOCATO, CPPSUL; JULIANO LINO FERREIRA, CPPSUL. |
Título: |
Caracterização de Bromus auleticus por meio de caracteres morfológicos quantitativos. |
Ano de publicação: |
2015 |
Fonte/Imprenta: |
In: SIMPÓSIO DE INICIAÇÃO CIENTÍFICA DA EMBRAPA PECUÁRIA SUL, 5., 2015, Bagé. Resumos dos trabalhos... Bagé: Embrapa Pecuária Sul, 2015. |
Páginas: |
p. 10. |
Idioma: |
Português |
Notas: |
Editora técnica Claudia Cristina Gulias Gomes. |
Conteúdo: |
Bromus auleticus Trin. ex Nees, cevadilha-vacariana, possui produção de forragem com qualidade e quantidade durante períodos críticos de pastagens, mantendo estabilidade de produção durante todo ano, desenvolvimento em períodos quentes e resistindo a geadas. Nesse contexto, o objetivo do trabalho foi caracterizar morfologicamente 11 acessos de cevadilha do Banco Ativo de Germoplasma de Forrageiras do Sul e dentre estes, selecionar o(s) genótipo(s) mais divergente(s) obtido(s) por meio de caracteres quantitativos. |
Palavras-Chave: |
Acesso; Caracterização morfológica. |
Thesagro: |
Banco de germoplasma; Gramínea forrageira; Planta forrageira. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/131905/1/V-Simposio-2015-FINAL.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Pecuária Sul (CPPSUL) |
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URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
24/01/2013 |
Data da última atualização: |
24/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SANTOS, J. C. F.; CUNHA, A. J. da; FERREIRA, F. A.; SANTOS, R. H. S.; SAKIYAMA, N. S. |
Afiliação: |
JULIO CESAR FREITAS SANTOS, SAPC; UNICERP; UFV; UFV; UFV. |
Título: |
Herbaceous legumes intercropping in weed management in newly pruned coffee plantation. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 2012, San José. Proceedings... [S.l]: Association for Science and Information on Coffee (ASIC), 2012. p. 223. |
Páginas: |
p. 241 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Weed infestation in pruned coffee plantation is enhanced in the open and light-exposed interrows. The objective of this work was to evaluate soil covered with herbaceous legumes for reducing weeds in newly pruned coffee crop. The experiment was set up inViçosa, MG, after the second pruning of a Catuaí Amarelo coffee plantation spaced by 3 x 1 m. It was used a random block experimental design with four replicates, made up by eight treatments in 3 x 2 + 2factorial scheme: three legumes (forage peanut (Arachis pintoi), siratro (Macroptilium atropurpureum) and lablabe (Dolichos lablab)) and two planting forms in the interrows of the coffee crop and three rows of legumes spaced by 1.0 and 0.50 m, respectively. |
Palavras-Chave: |
Coffee. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 01370nam a2200181 a 4500 001 1946371 005 2013-01-24 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSANTOS, J. C. F. 245 $aHerbaceous legumes intercropping in weed management in newly pruned coffee plantation.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON COFFEE SCIENCE, 2012, San José. Proceedings... [S.l]: Association for Science and Information on Coffee (ASIC), 2012. p. 223.$c2012 300 $ap. 241 520 $aWeed infestation in pruned coffee plantation is enhanced in the open and light-exposed interrows. The objective of this work was to evaluate soil covered with herbaceous legumes for reducing weeds in newly pruned coffee crop. The experiment was set up inViçosa, MG, after the second pruning of a Catuaí Amarelo coffee plantation spaced by 3 x 1 m. It was used a random block experimental design with four replicates, made up by eight treatments in 3 x 2 + 2factorial scheme: three legumes (forage peanut (Arachis pintoi), siratro (Macroptilium atropurpureum) and lablabe (Dolichos lablab)) and two planting forms in the interrows of the coffee crop and three rows of legumes spaced by 1.0 and 0.50 m, respectively. 653 $aCoffee 700 1 $aCUNHA, A. J. da 700 1 $aFERREIRA, F. A. 700 1 $aSANTOS, R. H. S. 700 1 $aSAKIYAMA, N. S.
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Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
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