|
|
Registros recuperados : 10 | |
7. |  | KLIMAS, C. A.; AZEVEDO, V. R.; SILVA, A. C. C. da; KAINER, K. A.; WADT, L. H. de O. Andiroba: aspectos ecológicos e considerações para o manejo. In: SIVIERO, A.; MING, L. C.; SILVEIRA, M.; DALY, D. C.; WALLACE, R. H. (org.). Etnobotânica e botânica econômica do Acre. Rio Branco, AC: Edufac, 2016. cap. 9, p. 141-154. Biblioteca(s): Embrapa Acre. |
|    |
8. |  | CUNHA, E. L. P.; MOTA, R. A.; MEIRELES, L.; SILVA, A. C. C. da; SILVA, A. V. da; LANGONI, H. Pesquisa de aglutininas anti-leptospira em soros de caprinos no Estado de Pernambuco, Brasil. Revista Brasileira de Medicina Veterinaria, v.21, n.1, p.38-40, 1999. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
|   |
9. |  | WADT, L. H. de O.; KLIMAS, C. A.; RIGAMONTE-AZEVEDO, V.; SILVA, A. C. C. da; LIMA, L. M. da S.; CORREIA, M. F.; KAINER, K. Produção de sementes de andiroba (Carapa guianensis Aubl.) no período de 2004 a 2008, em dois ambientes de floresta natural, em Rio Branco, Acre. In: SEMINÁRIO MANEJO SUSTENTÁVEL DE PRODUTOS FLORESTAIS NÃO-MADEIREIROS NA AMAZÔNIA, 1., 2008, Rio Branco, AC. Anais... Rio Branco, AC: Embrapa Acre, 2008. p. 75-80. Editora: Lúcia Helena de Oliveira Wadt. Biblioteca(s): Embrapa Acre. |
|    |
10. |  | TOLEDO, C. C.; SILVA, A. C. C. da; DEL PELOSO, M. C.; LEITE, M. A.; BRESSANIN, L. A. A.; ESTEVES, G.; MAGALHAES, P. C.; SOUZA, T. C. de; SANTOS-FILHO, P. R. dos. Putrescine priming effects on chlorophyll fluorescence, antioxidant enzyme activity, and primary metabolite accumulation in maize seedlings under water deficit. Biologia Plantarum, v. 68, p. 22-30, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
Registros recuperados : 10 | |
|
|
Registros recuperados : 5 | |
1. |  | CAMARGO, A. C. de; BIASOTO, A. C. T.; SCHWEMBER, A. R.; GRANADO, D.; RASERA, G. B.; FRANCHIN, M.; ROSALEN, P. L.; ALENCAR, S. M.; SHAHIDI, F. Should we ban total phenolics and antioxidant screening methods? The link between antioxidant potential and activation of NF-KB using phenolic compounds from grape by-products. Food Chemistry, v. 290, p. 229-238, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
2. |  | CAMPESTRINI, L. H.; RASERA, G. B.; CAMARGO, A. C. de; FRANCHIN, M.; NANI, B. D.; ROSALEN, P. L.; CANNIATTI-BRAZACA, S. G.; BIASOTO, A. C. T.; SHAHIDIC, F.; ALENCAR, S. M. Alkaline conditions better extract anti-inflammatory polysaccharides from winemaking by-products. Food Research International, v. 131, may 2020.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
|    |
3. |  | DENNY, C.; LAZARINI, J. G.; FRANCHIN, M.; MELO, P. S.; PEREIRA, G. E.; MASSARIOLI, A. P.; MORENO, I. A. M.; PASCHOAL, J. A. R.; ALENCAR, S. M.; ROSALEN, P. L. Bioprospection of Petit Verdot grape pomace as a source of anti-inflammatory compounds. Journal of Functional Foods, v. 8, p. 292-300, 2014.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
4. |  | SILVA, G. G. DA; BRAGA, L. E. O.; OLIVEIRA, E. C. S. DE; TINTI, S. V.; CARVALHO, J. E. de; LAZARINI, J. G.; ROSALEN, P. L.; DIONISIO, A. P.; RUIZ, A. L. T. G. Cashew apple byproduct: Gastroprotective effects of standardized extract. Journal of Ethnopharmacology, v. 269, 113744, 6 April 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria Tropical. |
|    |
5. |  | MELO, P. S.; MASSARIOLI, A. P.; DENNY, C.; SANTOS, L. F. dos; FRANCHIN, M.; PEREIRA, G. E.; VIEIRA, T. M. F. de S.; ROSALEN, P. L.; ALENCAR, S. M. de. Winery by-products: extraction optimization, phenolic composition and cytotoxic evaluation to act as a new source of scavenging of reactive oxygen species. Food Chemistry, v. 181, p. 160-169, Aug. 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Semiárido; Embrapa Uva e Vinho. |
|    |
Registros recuperados : 5 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|