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Registros recuperados : 16 | |
2. | | HOFFMANN-RIBANI, R.; RODRIGUEZ-AMAYA, D. B. Compostos fenólicos em chimarrão de erva mate (Ilex paraguariensis L.) proveniente do Paraná, Brasil. In: CONGRESO SUDAMERICANO DE LA YERBA MATE, 4.; REUNIÓN TÉCNICA DE LA YERBA MATE, 4., EXPOSICIÓN DE AGRONEGOCIOS DE LA YERBA MATE, 2., 2006, Posadas. Actas. Posadas: INTA, 2006. p110-115. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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8. | | RODRIGUEZ-AMAYA, D. B.; NUTTI, M. R.; CARVALHO, J. L. V. de. Carotenoids of sweet potato, cassava, and maize and their use in bread and flour fortification. In: PREEDY, V. R.; WATSON, R. R.; PATEL, V. B. (Ed.). Flour and breads and their fortification in health and disease prevention. Amsterdam; Boston: Elsevier/Academic Press, 2011. cap. 28, p. 301-311. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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12. | | FERREIRA, J. E. M.; TIBURSKI, J. H.; ROSENTHAL, A.; RODRIGUEZ-AMAYA, D. B.; GODOY, R. L. O. Degradation and isomerization of carotenoids from yellow mombin (Spondias mombin L.) induced by high pressure processing. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 16 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Hortaliças. |
Data corrente: |
21/11/2012 |
Data da última atualização: |
30/01/2013 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 1 |
Autoria: |
MALDONADE, I. R.; RODRIGUEZ-AMAYA, D. B.; SCAMPARINI, A. R. P. |
Afiliação: |
IRIANI RODRIGUES MALDONADE, CNPH; DELIA B. RODRIGUEZ-AMAYA, FACULDADE DE ENGENHARIA DE ALIMENTOS, UNICAMP.; ADILMA R. P. SCAMPARINI, FACULDADE DE ENGENHARIA DE ALIMENTOS, UNICAMP. |
Título: |
Statistical optimisation of cell growth and carotenoid production by rhodotorula mucilaginosa. |
Ano de publicação: |
2012 |
Fonte/Imprenta: |
Brazilian Journal of Microbiology, São Paulo, v. 43, n. 1, p. 109-115, Jan./Mar 2012. |
ISSN: |
1517-8382 |
DOI: |
http://dx.doi.org/10.1590/S1517-83822012000100012 |
Idioma: |
Inglês |
Palavras-Chave: |
Rhodotorula mucilaginosa. |
Thesagro: |
Carotenoide; Produção. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/70502/1/BJM-Maldonade.pdf
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Marc: |
LEADER 00682naa a2200193 a 4500 001 1940145 005 2013-01-30 008 2012 bl uuuu u00u1 u #d 022 $a1517-8382 024 7 $ahttp://dx.doi.org/10.1590/S1517-83822012000100012$2DOI 100 1 $aMALDONADE, I. R. 245 $aStatistical optimisation of cell growth and carotenoid production by rhodotorula mucilaginosa.$h[electronic resource] 260 $c2012 650 $aCarotenoide 650 $aProdução 653 $aRhodotorula mucilaginosa 700 1 $aRODRIGUEZ-AMAYA, D. B. 700 1 $aSCAMPARINI, A. R. P. 773 $tBrazilian Journal of Microbiology, São Paulo$gv. 43, n. 1, p. 109-115, Jan./Mar 2012.
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Registro original: |
Embrapa Hortaliças (CNPH) |
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