|
|
Registros recuperados : 6 | |
2. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | BARROS, V. M. de S.; THIMOTHEE, J. A.; RODRIGUES, R. J. A.; GONÇALVES, A. H.; MEDEIROS, F. C. L. de; FERREIRA, A. D.; CARVALHO, G. R. Coverage plants in coffee production systems as weed control. Coffee Science, v. 19, e192171, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Café. |
| ![Visualizar detalhes do registro](/consulta/web/img/visualizar.png) ![Acesso ao objeto digital](/consulta/web/img/pdf.png) ![Imprime registro no formato completo](/consulta/web/img/print.png) |
3. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | PINHO, L.; ALMEIDA, A. C.; PAES, M. C. D.; COSTA, C. A.; GLÓRIA, M. B. A. G.; RODRIGUES, R. J. A.; SALES, S. S.; GUILHERME, D. O. Qualidade sanitária de tomate cereja produzido em sistemas de cultivo orgânico e convencional. In: SIMPÓSIO MINEIRO DE MICROBIOLOGIA DE ALIMENTOS, 3.; FÓRUM DE DEBATES SOBRE VIGILÂNCIA SANITÁRIA, 3., 2008, Viçosa. Qualidade, segurança alimentar e sustentabilidade. Quando? Onde? Como? Porque? Anais.... Viçosa: UFV: SBCTA Regional de Minas Gerais, 2008. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
| ![Visualizar detalhes do registro](/consulta/web/img/visualizar.png) ![Acesso ao objeto digital](/consulta/web/img/pdf.png) ![Imprime registro no formato completo](/consulta/web/img/print.png) |
4. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | CAMARGO, A. E. I.; LOBATO, L. P.; BORTOLASCI, C. C.; CARREIRA, C. M.; MOSMANN, Y.; MANDARINO, J. M. G.; RODRIGUES, R. J.; GROSSMANN, M. V. E.; BARBOSA, D. S. Efeitos da associação do farelo de aveia e barra de soja no perfil lipídico de indivíduos dislipidêmicos. In: CONGRESSO SUL BRASILEIRO DE ANÁLISES CLÍNICAS, 2., 2010, Londrina. [Anais...]. Rio de Janeiro: SBAC, 2010. Área: bioquímica. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
| ![Visualizar detalhes do registro](/consulta/web/img/visualizar.png) ![Acesso ao objeto digital](/consulta/web/img/pdf.png) ![Imprime registro no formato completo](/consulta/web/img/print.png) |
5. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | CISCOTTO, P. H. C.; RATES, B.; SILVA, D. A. F.; RICHARDSON, M.; SILVA, L. P. da; ANDRADE, H.; DONATO, M. F.; COTTA, G. A.; MARIA, W. S.; RODRIGUES, R. J.; SANCHEZ, E.; LIMA, M. E. de; PIMENTA, A. M. C. Venomic analysis and evaluation of antivenom cross-reactivity of South American Micrurus species. Journal of Proteomics, v. 74, p. 1810-1825, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
| ![Visualizar detalhes do registro](/consulta/web/img/visualizar.png) ![Acesso restrito ao objeto digital](/consulta/web/img/lock.png) ![Imprime registro no formato completo](/consulta/web/img/print.png) |
6. | ![Imagem marcado/desmarcado](/consulta/web/img/desmarcado.png) | SANTANA, M. B. de; MANDARINO, J. M. G.; CARDOSO, J. R.; DICHI, I.; DICHI, J. B.; CAMARGO, A. E. I.; FABRIS, B. A.; RODRIGUES, R. J.; FATEL, E. C. S.; NIXDORF, S. L.; SIMÃO, A. N. C.; CECCHINI, R.; BARBOSA, D. S. Association between soy and green tea (Camellia sinensis) diminishes hypercholesterolemia and increases total plasma antioxidant potential in dyslipidemic subjects. Nutrition, v. 24, n. 6., p. 562-568, June 2008. Nome correto do segundo autor: MANDARINO, J. M. G. Biblioteca(s): Embrapa Soja. |
| ![Visualizar detalhes do registro](/consulta/web/img/visualizar.png) ![Acesso ao objeto digital](/consulta/web/img/pdf.png) ![Imprime registro no formato completo](/consulta/web/img/print.png) |
Registros recuperados : 6 | |
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Café. |
Data corrente: |
21/05/2024 |
Data da última atualização: |
21/05/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 3 |
Autoria: |
BARROS, V. M. de S.; THIMOTHEE, J. A.; RODRIGUES, R. J. A.; GONÇALVES, A. H.; MEDEIROS, F. C. L. de; FERREIRA, A. D.; CARVALHO, G. R. |
Afiliação: |
VANESSA MARIA DE SOUZA BARROS, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA; JEAN ALEX THIMOTHEE, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA; RAFAEL JORGE ALMEIDA RODRIGUES, SERVIÇO DE APOIO ÀS MICRO E PEQUENAS EMPRESAS; ADENILSON HENRIQUE GONÇALVES, UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS; FERNANDA CARVALHO LOPES DE MEDEIROS, UNIVERSIDADE FEDERAL DE LAVRAS; ANDRE DOMINGHETTI FERREIRA, CNPCA; GLADYSTON RODRIGUES CARVALHO, EMPRESA DE PESQUISA AGROPECUÁRIA DE MINAS GERAIS. |
Título: |
Coverage plants in coffee production systems as weed control. |
Ano de publicação: |
2024 |
Fonte/Imprenta: |
Coffee Science, v. 19, e192171, 2024. |
DOI: |
https://doi.org/10.25186/.v18i.2171 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
The aim of this study was to evaluate the floristic and phytosociological compositions of weeds and the influence of cover crops between rows of organic and conventional coffee plantations. The assessment of weeds was carried out in two seasons (dry and rainy) in 2019 and 2020. A square made from welded iron bars of 0.50 x 0.50 m (0.25 m2) was launched four times in each block randomly, avoiding overlap, totaling 4.0 m2 of sampled area. A total of 41 weed species were found and described, which were distributed in 38 genera and 19 families with the predominance of Poaceae and Asteraceae. The most abundant species were Cyperus sp. and Urochloa decumbens Staf. that occurred simultaneously in all treatments and showed greater importance (IVI) among weeds. The similarity index is generally low, indicating that the weed community was affected by the presence and absence of cover crops. |
Thesagro: |
Coffea Arábica. |
Thesaurus NAL: |
Cover crops; Organic production; Phytosociology. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1164389/1/Coverage-plants-in-coffee-production-systems-as-weed-control.pdf
|
Marc: |
LEADER 01632naa a2200253 a 4500 001 2164389 005 2024-05-21 008 2024 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.25186/.v18i.2171$2DOI 100 1 $aBARROS, V. M. de S. 245 $aCoverage plants in coffee production systems as weed control.$h[electronic resource] 260 $c2024 520 $aThe aim of this study was to evaluate the floristic and phytosociological compositions of weeds and the influence of cover crops between rows of organic and conventional coffee plantations. The assessment of weeds was carried out in two seasons (dry and rainy) in 2019 and 2020. A square made from welded iron bars of 0.50 x 0.50 m (0.25 m2) was launched four times in each block randomly, avoiding overlap, totaling 4.0 m2 of sampled area. A total of 41 weed species were found and described, which were distributed in 38 genera and 19 families with the predominance of Poaceae and Asteraceae. The most abundant species were Cyperus sp. and Urochloa decumbens Staf. that occurred simultaneously in all treatments and showed greater importance (IVI) among weeds. The similarity index is generally low, indicating that the weed community was affected by the presence and absence of cover crops. 650 $aCover crops 650 $aOrganic production 650 $aPhytosociology 650 $aCoffea Arábica 700 1 $aTHIMOTHEE, J. A. 700 1 $aRODRIGUES, R. J. A. 700 1 $aGONÇALVES, A. H. 700 1 $aMEDEIROS, F. C. L. de 700 1 $aFERREIRA, A. D. 700 1 $aCARVALHO, G. R. 773 $tCoffee Science$gv. 19, e192171, 2024.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Café (CNPCa) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|