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Registros recuperados : 1 | |
1. | | CONRADO, A. C.; ARRUDA, H.; STANTON, D. W. S.; JAMES, S. W.; KILLE, P.; BROWN, G. G.; SILVA, E. da; DUPONT, E.; TAHERI, S.; MORGAN, A. J.; SIMÕES, N.; RODRIGUES, A.; MONTIEL, R.; CUNHA, L. The complete mitochondrial DNA sequence of the pantropical earthworm Pontoscolex corethrurus (Rhinodrilidae, Clitellata): mitogenome characterization and phylogenetic positioning. ZooKeys, v. 688, Aug. 2017. 13 p. Publicado na PeerJ Preprints em 3 mar. 2017. Biblioteca(s): Embrapa Florestas. |
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Registros recuperados : 1 | |
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Registros recuperados : 2 | |
1. | | VIANA, L. M.; RODRIGUES, F. S. R.; LEITE, M. O.; MARTINS, M. A.; CARVALHO, C. W. P. de; MARTINO, H. S. D.; FELISBERTO, M. H. F.; BARROS, F. A. R. Characterization and in vitro starch digestiblility of green banana pulp and pell flours. In: INTERNATIONAL CONGRESS ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 2.; INTERNATIONAL WORKSHOP ON BIOACTIVE COMPOUNDS, 3., 2022, Campinas. Personal nutrition, ageing and food science: proceedings. Campinas: Unicamp, 2022. 154333.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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2. | | VIANA, L. M.; RODRIGUES, F. S. R.; SANTOS, M. C. B.; LIMA, A. dos S.; NABESHIMA, E. H.; LEITE, M. de O.; MARTINS, M. A.; CARVALHO, C. W. P. de; MALTAROLLO, V. G.; AZEVEDO, L.; FERREIRA, M. S. L.; MARTINO, H. S. D.; FELISBERTO, M. H. F.; BARROS, F. A. R. de. Green banana (Musa ssp.) mixed pulp and peel flour: A new ingredient with interesting bioactive, nutritional, and technological properties for food applications. Food Chemistry v. 451, 139506, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 2 | |
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Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
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