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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
17/04/2024 |
Data da última atualização: |
17/04/2024 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SANTOS, D. G. dos; MENDES, S. M.; DAMASCENO, N. C. R.; AVELLAR, G. S. de; PEREIRA, P. S.; MARQUES, V. M.; REDOAN, A. C. M. |
Afiliação: |
DOUGLAS GRACIEL DOS SANTOS, UNIVERSIDADE FEDERAL DE SÃO JOÃO DEL-REI; SIMONE MARTINS MENDES, CNPMS; NATHALIA CRISTINE RAMOS DAMASCENO, O CENTRO UNIVERSITÁRIO DE SETE LAGOAS; GUILHERME SOUZA DE AVELLAR, UNIVERSIDADE FEDERAL DE SÃO JOÃO DEL-REI; POLIANA SILVA PEREIRA, UNIVERSIDADE FEDERAL DE SÃO JOÃO DEL-REI; VINÍCIUS MOREIRA MARQUES, UNIVERSIDADE FEDERAL DE VIÇOSA; ANA CAROLINA MACIEL REDOAN. |
Título: |
Ocorrência de Dalbulus maidis em milho ao longo do ano. |
Ano de publicação: |
2023 |
Fonte/Imprenta: |
In: SEMINÁRIO NACIONAL DE MILHO SAFRINHA, 17., 2023, Campo Grande, MS. Preservar e produzir: anais. Maracaju: Fundação MS, 2023. |
Páginas: |
p. 57-58. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Cigarrinha do milho. |
Thesagro: |
Inseto; Praga de Planta. |
Categoria do assunto: |
O Insetos e Entomologia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1163692/1/Ocorrencia-de-Dalbulus-maidis-em-milho.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio-Norte. |
Data corrente: |
03/08/2022 |
Data da última atualização: |
17/11/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
B - 2 |
Autoria: |
HONAISER, T. C.; ROSSI, G. B.; ROCHA, M. de M.; ARISI, A. C. M. |
Afiliação: |
TUANY CAMILA HONAISER, UFSC; GABRIELA BARBOSA ROSSI, UFSC; MAURISRAEL DE MOURA ROCHA, CPAMN; ANA CAROLINA MAISONNAVE ARISI, UFSC. |
Título: |
Comparison of grain protein profiles of Brazilian cowpea (Vigna unguiculata) cultivars based on principal component analysis. |
Ano de publicação: |
2022 |
Fonte/Imprenta: |
Food Production, Processing and Nutrition, v. 4, n. 1, Art. 16, Dec. 2022. |
ISSN: |
2661-8974 |
DOI: |
https://doi.org/10.1186/s43014-022-00095-z |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
This study aims to compare the grain protein profile of four Brazilian cowpea cultivars (BRS Aracê, BRS Itaim, BRS Pajeú, and BRS Xiquexique) by two-dimensional electrophoresis (2-DE) and principal component analysis (PCA). 2-DE efficiently separate cowpea protein profiles, showing high homogeneity among the four cultivars. In addition, the principal component analysis indicated that there is a difference in abundance of proteins among the cultivars. The cultivars BRS Aracê and BRS Xiquexique, both biofortified in iron and zinc, were separated from the cultivars BRS Itaim and BRS Pajeú. These results demonstrate that protein profiles can be used to discriminate cowpea varieties |
Thesagro: |
Legume; Variedade; Vigna Unguiculata. |
Categoria do assunto: |
X Pesquisa, Tecnologia e Engenharia |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1145168/1/ComparisonGrainProteinProfilesBrazilianCowpeaFPPN4.2022.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Meio-Norte (CPAMN) |
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