|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Gado de Corte. |
Data corrente: |
02/10/1997 |
Data da última atualização: |
30/09/2009 |
Autoria: |
LAWRIE, R.A. (Ed.). |
Afiliação: |
University of Nottingham. Department of Applied Biochemistry and Food Science (UK). |
Título: |
Developments in meat science - 4. |
Ano de publicação: |
1988 |
Fonte/Imprenta: |
London, UK: Elsevier, 1988. |
Volume: |
v.4 |
Páginas: |
362 p. |
ISBN: |
1-85166-198-0 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Manipulation of protein deposition in animals. Enzyme binding in muscle. the structural basis of water-holding in meat. General principles and water uptake in meat processing. The structure basis of water- holding in meat. Drip losses. Meat texture. Restructure meats. Restructured meats. Meat microbiology. A reassessment. Meat and meat products. Legislation and analysis. |
Palavras-Chave: |
Legislation. |
Thesagro: |
Carne; Legislação; Microbiologia; Processamento. |
Thesaurus Nal: |
meat products; microbiology. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00915nam a2200229 a 4500 001 1319151 005 2009-09-30 008 1988 bl uuuu 00u1 u #d 020 $a1-85166-198-0 100 1 $aLAWRIE, R.A. (Ed.) 245 $aDevelopments in meat science - 4. 260 $aLondon, UK: Elsevier$c1988 300 $a362 p. v.4 490 $vv.4 520 $aManipulation of protein deposition in animals. Enzyme binding in muscle. the structural basis of water-holding in meat. General principles and water uptake in meat processing. The structure basis of water- holding in meat. Drip losses. Meat texture. Restructure meats. Restructured meats. Meat microbiology. A reassessment. Meat and meat products. Legislation and analysis. 650 $ameat products 650 $amicrobiology 650 $aCarne 650 $aLegislação 650 $aMicrobiologia 650 $aProcessamento 653 $aLegislation
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Gado de Corte (CNPGC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Agrobiologia. Para informações adicionais entre em contato com cnpab.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agrobiologia. |
Data corrente: |
14/05/2010 |
Data da última atualização: |
18/05/2010 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
DIAS, A.; SANTOS, S. G.; XAVIER, G. R.; RUMJANEK, N. G.; RIBEIRO, R. de L. D. |
Afiliação: |
Anelise Dias, UFRRJ; Silvana G. Santos, UFRRJ; GUSTAVO RIBEIRO XAVIER, CNPAB; NORMA GOUVEA RUMJANEK, CNPAB; Raul de Lucena Duarte Ribeiro, UFRRJ. |
Título: |
Rizobactérias e promoção de crescimento de hortaliças em casa de vegetação. |
Ano de publicação: |
2009 |
Fonte/Imprenta: |
In: SEMANA CIENTÍFICA JOHANNA DOBEREINER, 9., 19 a 23 de outubro de 2009, Seropédica. Ciência no Brasil: desafios, avanços e aplicações. Seropédica: Embrapa Agrobiologia, 2009. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Casa-de-vegetação. |
Categoria do assunto: |
-- |
Marc: |
LEADER 00631naa a2200169 a 4500 001 1852946 005 2010-05-18 008 2009 bl --- 0-- u #d 100 1 $aDIAS, A. 245 $aRizobactérias e promoção de crescimento de hortaliças em casa de vegetação. 260 $c2009 653 $aCasa-de-vegetação 700 1 $aSANTOS, S. G. 700 1 $aXAVIER, G. R. 700 1 $aRUMJANEK, N. G. 700 1 $aRIBEIRO, R. de L. D. 773 $tIn: SEMANA CIENTÍFICA JOHANNA DOBEREINER, 9., 19 a 23 de outubro de 2009, Seropédica. Ciência no Brasil: desafios, avanços e aplicações. Seropédica: Embrapa Agrobiologia, 2009.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agrobiologia (CNPAB) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|