|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Meio-Norte. |
Data corrente: |
18/02/2011 |
Data da última atualização: |
20/06/2022 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Autoria: |
ARAUJO, A. M. de; GUIMARÃES, S. E. F.; PEREIRA, C. S.; LOPES, P. S.; RODRIGUES, M. T.; MACHADO, T. M. M. |
Afiliação: |
ADRIANA MELLO DE ARAUJO, CPAMN; SIMONE ELIZA FACIONI GUIMARÃES, UFV; CARMEN SILVA PEREIRA, UFV; PAULO SÁVIO LOPES, UFV; MARCELO TEIXEIRA RODRIGUES, UFV; THÉA MÍRIAN MEDEIROS MACHADO, UFV. |
Título: |
Paternity in Brazilian goats through the use of DNA microsatellites. |
Ano de publicação: |
2010 |
Fonte/Imprenta: |
Revista Brasileira de Zootecnia, Viçosa, MG, v. 39, n. 5, p. 1011-1014, 2010. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
A total of 292 animals from three breeds (Alpine and Saanen dairy breeds, and the Brazilian naturalized breed Moxotó) were genotyped, comprising 276 paternity cases. Statistical analyses were carried out by using TFPGA and CERVUS programs. Heterozygosis ranged from 0.542 (ILSTS005) to 0.825 (INRA006), with an average of 0.717 for all loci. Polymorphic information content (PIC) was 0.676 and 0.542, and combined exclusion probabilities (EP) were 0.999591 and 0.988375 for known and unknown maternal genotypes, respectively. The microsatellite system reveals 10% of paternity misidentification in evaluated registers. |
Palavras-Chave: |
Exclusão de paternidade; Raça naturalizada. |
Thesagro: |
Polimorfismo. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/27713/1/8520.pdf
|
Marc: |
LEADER 01261naa a2200217 a 4500 001 1877898 005 2022-06-20 008 2010 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aARAUJO, A. M. de 245 $aPaternity in Brazilian goats through the use of DNA microsatellites. 260 $c2010 520 $aA total of 292 animals from three breeds (Alpine and Saanen dairy breeds, and the Brazilian naturalized breed Moxotó) were genotyped, comprising 276 paternity cases. Statistical analyses were carried out by using TFPGA and CERVUS programs. Heterozygosis ranged from 0.542 (ILSTS005) to 0.825 (INRA006), with an average of 0.717 for all loci. Polymorphic information content (PIC) was 0.676 and 0.542, and combined exclusion probabilities (EP) were 0.999591 and 0.988375 for known and unknown maternal genotypes, respectively. The microsatellite system reveals 10% of paternity misidentification in evaluated registers. 650 $aPolimorfismo 653 $aExclusão de paternidade 653 $aRaça naturalizada 700 1 $aGUIMARÃES, S. E. F. 700 1 $aPEREIRA, C. S. 700 1 $aLOPES, P. S. 700 1 $aRODRIGUES, M. T. 700 1 $aMACHADO, T. M. M. 773 $tRevista Brasileira de Zootecnia, Viçosa, MG$gv. 39, n. 5, p. 1011-1014, 2010.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Meio-Norte (CPAMN) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
Data corrente: |
27/05/2019 |
Data da última atualização: |
05/12/2019 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
GOMES, F. dos S.; RIBEIRO, A. P. de O.; RIBEIRO, L. de O.; MATTA, V. M. da; SANTOS, K. M. O. dos; WALTER, E. H. M. |
Afiliação: |
FLAVIA DOS SANTOS GOMES, CTAA; ANA PAULA DE OLIVEIRA RIBEIRO, CTAA; Leilson de Oliveira Ribeiro, UFRJ; VIRGINIA MARTINS DA MATTA, CTAA; KARINA MARIA OLBRICH DOS SANTOS, CTAA; EDUARDO HENRIQUE MIRANDA WALTER, CTAA. |
Título: |
Survival of probiotic strains in a refrigerated nonfermentd blended juice using a static in vitro digestion model. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD DIGESTION, 6., Granada, 2019. Anais... Granada: INFOGEST, p. 154. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Ref. 378/139. ICDF, 2 a 4 de abril 2019. Na publicação: Gomes, F.; Ribeiro, A.; Ribeiro, L.; Matta, V.; Santos, K.; Walter, E. |
Palavras-Chave: |
Probiotic beverages; Probiotic juice; Probiotics survival. |
Thesagro: |
Conservação; Digestão; Fermentação; Preservação de Alimento; Suco; Tecnologia de Alimento. |
Thesaurus NAL: |
Beverages; Digestion; Food technology; In vitro digestion; Juices; Lactobacillus; Probiotics. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/197773/1/Bebida-Book-of-abstracts-Granada-2019-INTERIOR.indd.pdf
|
Marc: |
LEADER 01245nam a2200361 a 4500 001 2109347 005 2019-12-05 008 2019 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aGOMES, F. dos S. 245 $aSurvival of probiotic strains in a refrigerated nonfermentd blended juice using a static in vitro digestion model.$h[electronic resource] 260 $aIn: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD DIGESTION, 6., Granada, 2019. Anais... Granada: INFOGEST, p. 154.$c2019 500 $aRef. 378/139. ICDF, 2 a 4 de abril 2019. Na publicação: Gomes, F.; Ribeiro, A.; Ribeiro, L.; Matta, V.; Santos, K.; Walter, E. 650 $aBeverages 650 $aDigestion 650 $aFood technology 650 $aIn vitro digestion 650 $aJuices 650 $aLactobacillus 650 $aProbiotics 650 $aConservação 650 $aDigestão 650 $aFermentação 650 $aPreservação de Alimento 650 $aSuco 650 $aTecnologia de Alimento 653 $aProbiotic beverages 653 $aProbiotic juice 653 $aProbiotics survival 700 1 $aRIBEIRO, A. P. de O. 700 1 $aRIBEIRO, L. de O. 700 1 $aMATTA, V. M. da 700 1 $aSANTOS, K. M. O. dos 700 1 $aWALTER, E. H. M.
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Expressão de busca inválida. Verifique!!! |
|
|