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Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Pecuária Sudeste; Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
09/01/2020 |
Data da última atualização: |
05/10/2023 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
DANTAS JUNIOR, E. de M.; FREIRE, D. P.; TEIXEIRA, S. K. R.; ABREU, R. E. F. de; RIBEIRO, I. D. F.; SOUZA, N. M. dos S.; CHAPAVAL, L.; CORREIA, R. C.; VESCHI, J. L. A.; COSTA, M. M. da. |
Afiliação: |
EDMILSON DE MOURA DANTAS JUNIOR, CPATSA; DAVI PEREIRA FREIRE, UNIVASF; SARAH KAROLINY RODRIGUES TEIXEIRA, UNIVASF; RUAN EMMANUELL FRANCO DE ABREU, UNIVASF; ISABELLY DÁLETE FERREIRA RIBEIRO, UNIVASF; NAYLLA MAYANA DOS SANTOS SOUZA, UNIVASF; LEA CHAPAVAL ANDRI, CPPSE; REBERT COELHO CORREIA, CPATSA; JOSIR LAINE APARECIDA VESCHI, CPATSA; MATEUS MATIUZZI DA COSTA, UNIVASF. |
Título: |
Antimicrobial evaluation of strains of Streptococcus Spp. form tilapia cultivated in Sobradinho Lake, Bahia, Brazil. |
Ano de publicação: |
2019 |
Fonte/Imprenta: |
In: CONGRESSO BRASILEIRO DE MICROBIOLOGIA, 30., 2019, Maceió. Resumos... São Paulo: Sociedade Brasileira de Microbiologia, 2019. |
Páginas: |
p. 273. |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
Tilapia is the second most cultivated fish in the world, the most cultivated in Brazil and is produced mostly in intensive high density systems, which make them susceptible to infectious diseases. |
Palavras-Chave: |
Bahia; Diagnóstico de doenças; Estreptococose; Fazenda de peixe; Lago de Sobradinho; Sistemas intensivos; Streptococcosis. |
Thesagro: |
Doença; Microbiologia; Peixe; Piscicultura; Tilápia. |
Thesaurus Nal: |
Disease diagnosis; Fish farms; Microbiology. |
Categoria do assunto: |
H Saúde e Patologia S Ciências Biológicas |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1119177/1/AntimicrobialEvaluationStrains.pdf
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/208372/1/AntimicrobialEvaluationStrains.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Semiárido (CPATSA) |
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Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Solos. |
Data corrente: |
09/05/2024 |
Data da última atualização: |
09/05/2024 |
Tipo da produção científica: |
Folder/Folheto/Cartilha |
Autoria: |
OLIVEIRA, J. G. R. de; CAPECHE, C. L.; RIBEIRO, L. de O.; PAGLIACCI, M. P.; MELLO, A. A. C. de. |
Afiliação: |
JULLY GABRIELA RETZLAF DE OLIVEIRA, UNIVERSIDADE ESTADUAL DO NORTE DO PARANÁ; CLAUDIO LUCAS CAPECHE, CNPS; LYGIA DE OLIVEIRA RIBEIRO, SECRETARIA MUNICIPAL DE EDUCAÇÃO DE SANTO ANTÔNIO DA PLATINA; MILENA PESSOA PAGLIACCI; ALEXANDRE ABRANTES COTTA DE MELLO, CNPS. |
Título: |
Special picnic on World Soil Day. |
Título original: |
Um piquenique especial no Dia Mundial do Solo. |
Ano de publicação: |
2024 |
Fonte/Imprenta: |
Brasília, DF: Embrapa, 2024. |
Páginas: |
28 p. |
Descrição Física: |
il. color. |
DOI: |
978-65-5467-047-0 |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Translated by Antonio Augusto Bianchi. |
Conteúdo: |
This book aims to show children and all soil lovers, in a playful and fun way, the importance of soil as a food producer. The work highlights that, for this to happen, the soil must be healthy, conserved, and full of life, that is, rich in biodiversity, which help to maintain and replace essential nutrients for plant growth, securing food provision to animals and people. |
Palavras-Chave: |
Literatura. |
Thesagro: |
Alimento; Solo. |
Thesaurus NAL: |
Foods; Literature; Soil. |
Categoria do assunto: |
P Recursos Naturais, Ciências Ambientais e da Terra |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/1164171/1/Special-picnic-on-World-Soil-Day-2024.pdf
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Marc: |
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Registro original: |
Embrapa Solos (CNPS) |
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