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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agrobiologia.
Data corrente:  27/06/1995
Data da última atualização:  27/06/1995
Autoria:  DOYLE, A. D.; MOORE, K. J.; HERRIDGE, D. F.
Título:  The narrow-leafed lupin (Lupinus angustifolius L.) as a nitrogen-fixing rotation crop for cereal production. III. Residual effects of lupins on subsequent cereal crops.
Ano de publicação:  1988
Fonte/Imprenta:  Aust. J. Agric. Res., v.39, p.1029-1037, 1988.
Idioma:  Português
Palavras-Chave:  FBN; LUPINO; SUCESSAO VEGETAL.
Thesagro:  Cereal; Nitrogênio; Rotação de Cultura.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agrobiologia (CNPAB)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPAB14368 - 1ADCSP - --12436
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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Amazônia Ocidental.
Data corrente:  23/11/2000
Data da última atualização:  05/04/2022
Tipo da produção científica:  Resumo em Anais de Congresso
Autoria:  REISDORFF, C.; ROHSIUS, C.; MULLER, S.; SOUZA, A. das G. C. de.
Afiliação:  University of Hamburg; APARECIDA DAS GRACAS C DE SOUZA, CPAA.
Título:  Utilization of cupuacu-seeds as raw material for chocolate-like products: variability of morphological traits and biochemistry of aroma potential
Ano de publicação:  2000
Fonte/Imprenta:  In; GERMAN-BRAZILIAN WORKSHOP ON NEOTROPICAL ECOSYSTEMS, 2000, Hamburg. Program and abstracts... Hamburg: University, 2000.
Páginas:  p. 63
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Study carried out at Embrapa Amazonia Ocidental (Manaus-AM-Brasil) on the cupuacu-seeds as raw material for chocolate-like products. The results reveal that cupuacu-seeds posses the biochemical potential to be used as raw material for chocolate-like products. However, simple application of the fermentation practices known from cocoa will not lead to a satisfactory yield of aroma precursors. There are some particular characteristics of cupuacu seeds, which must be met by appropriate fermentation procedures.
Palavras-Chave:  Amazonas; Brasil; Flavour; Manaus; Organoleptic properties; Processing; Seed.
Thesagro:  Aroma; Chocolate; Cupuaçu; Processamento; Propriedade Organoléptica; Semente; Theobroma Grandiflorum.
Thesaurus NAL:  smell.
Categoria do assunto:  --
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/188825/1/German-Brazilian-pag.63.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Amazônia Ocidental (CPAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAA5580 - 1UPCRA - PPR634.99G375p
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