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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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1.Imagem marcado/desmarcadoLAGE, C. L. S.; VASCONCELOS, A. G.; SILVA, N. C. B. da; ESQUIBEL, M. A. Changes in electropharetic profiles of Ipomoea batatas (Sweet potato) induced by gamma radiation. Brazilian Archives of Biology and Technology, Curitiba, Paraná, v. 45, n. 2, p. 177-182, jun. 2002.

Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças.

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2.Imagem marcado/desmarcadoCASTILHO, C. V. V.; SIMÃO, G. de M.; BIZZO, H. R.; MIRANDA, C. de O.; SILVA, N. C. B. da; LEITÃO, S. G. Composição química do óleo essencial de Lippia origanoides sob diferentes condições de cultivo in vitro. In: SIMPÓSIO BRASILEIRO DE ÓLEOS ESSENCIAIS, 7., 2013, Santarém. Ciência, tecnologia e inovação na Amazônia: anais. Santarém: UFOPA, 2013. 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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3.Imagem marcado/desmarcadoCASTILHO, C. V. V.; SILVA, V. D.; MIRANDA, C. de O.; SANTOS, M. C. S.; BIZZO, H. R.; SILVA, N. C. B. da; LEITÃO, S. G. The effects of different culture conditions on the production of volatiles from Lippia origanoides Kunth (Verbenaceae). In: BRAZILIAN SYMPOSIUM ON ESSENTIAL OILS, 8. - INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON ESSENTIAL OILS. Rio de Janeiro, 2015. Proceedings... [Campinas]: Infobiblos, 2015. 1 p. Poster 096. SBOE 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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4.Imagem marcado/desmarcadoCASTILHO, C. V. V.; LEITÃO, S. G.; SILVA, V. D.; MIRANDA, C. de O.; SANTOS, M. C. da S.; BIZZO, H. R.; SILVA, N. C. B. da. In vitro propagation of a carvacrol-producing type of Lippia origanoides Kunth: A promising oregano-like herb. Industrial Crops and Products, v. 130, Apr. 2019, p. 491-498. QUALIS AINDA NÃO DISPONÍVEL. PA 02.14.004.01.00.03.

Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Meio Ambiente.
Data corrente:  22/12/2008
Data da última atualização:  18/11/2019
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  Internacional - A
Autoria:  BETTIOL, W.; SILVA, H. S. A.; REIS, R. C.
Afiliação:  WAGNER BETTIOL, CNPMA; Harllen S. A. SIlva, Instituto Biológico; Ronielli C. Reis, UFV.
Título:  Effectiveness of whey against zucchini squash and cucumber powdery mildew.
Ano de publicação:  2008
Fonte/Imprenta:  Scientia Horticulturae, v. 117, n. 1, p.82-84, 2008.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The effectiveness of whey against powdery mildew (Podosphaera xanthii) of cucumber and zucchini squash was tested in greenhouse experiments. Plants were sprayed once or twice a week with whey at concentrations of 0, 5, 10, 15, 20, 25, and 30% in water. Severity of powdery mildew was estimated weekly by visual assessment of individual leaves and scored as percentage of leaf area affected. Effectiveness of treatments did not differ significantly when applied weekly compared to twice a week. In each instance, powdery mildew severity correlated negatively with whey concentration. For cucumber, the rate of the disease progress in the control ranged from 0.45 to 0.75. Disease progressedmore slowly in plants treated with 25?30% whey than when lower concentrations were used. The rate of disease progress varied from 0.12 to 0.33 in plants treated once a week and from 0.13 to 0.17 when applied twice a week. Similar tendencies were observed for zucchini, but disease progressedmore rapidly and the final disease severity was higher than in cucumber. Effectiveness of whey applied twice a week at concentrations of 15?30% did not differ significantly among treatments; in these treatments the rate of disease progress was about 0.23 and significantly higher than the value for the water controls (about 0.80). Plants treated with 30% whey often exhibited symptoms of phytotoxicity. The data indicated that whey effectively controlled powdery mildew in cucumber and zucchini. Further studies are ne... Mostrar Tudo
Thesagro:  Controle biológico; Oídio.
Categoria do assunto:  H Saúde e Patologia
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Meio Ambiente (CNPMA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPMA7736 - 1UPCAP - DD2008AP_15
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