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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






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161.Imagem marcado/desmarcadoANJOS, E. F.; FERREIRA, P. A.; FÁTIMA, A. de; REIS, F. S.; MORAES, F. R. de; NESHICH, G.; MILANI, R.; AOYAMA, H.; FERREIRA, C. V. Calix[6]arene, a novel compound acting as a strong inhibitor of the low molecular weight protein tyrosine phosphatase. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE BIOQUÍMICA E BIOLOGIA MOLECULAR - SBBq, 39.; LATIN AMERICAN SYMPOSIUM ON THE MOLECULAR MECHANISMS OF SKELETAL MINERALIZATION, 1., 2010, Foz do Iguaçu, PR. Resumos... São Paulo: SBBq, 2010. Não paginado.

Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital.

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162.Imagem marcado/desmarcadoREIS, F. A.; VARGAS JÚNIOR, F. M. de; COSTA, J. A. A. da; BURIN, P. C.; LEONARDO, A. P.; BRITEZ, G. D. V. Centro de acopio de ovinos para faena; experiencia de Mato Groso do Sul (Brasil). In: GANZÁBAL, A. (Ed.). Guía práctica de producción ovina en pequeña escala en iberoamérica. [Madrid]: CYTED, [2014]. Cap. 4, p. 135-140.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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163.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, A. D. V. de; ÍTAVO, L. C. V.; DIAS, A. M.; REIS, F. A.; COSTA, J. A. A. da; ÍTAVO, C. C. B. F. Características da carcaça de cordeiros alimentados com dietas contendo diferentes níveis de farelo de crambe em substituição ao farelo de soja. In: REUNIÃO ANUAL DA SOCIEDADE BRASILEIRA DE ZOOTECNIA, 47., 2010, Salvador. Empreendedorismo e progresso científicos na zootecnia brasileira de vanguarda: anais. Salvador: SBZ, 2010. 4 f. 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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164.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, J. M. L. de; ALVARES, V. de S.; LEITE, F. M. N.; REIS, F. S.; FELISBERTO, F. A. V.; NEGREIROS, J. R. da S. Caracterização físico-química de farinhas de mandioca oriundas do município de Cruzeiro do Sul - Acre. Publicatio UEPG: Ciências Exatas e da Terra, Ciências Agrárias e Engenharias, v. 14, n. 1, p. 43-49, abr. 2008.

Biblioteca(s): Embrapa Acre.

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165.Imagem marcado/desmarcadoDIAS, R. de C. S.; FABRICIO, A. V. A.; TEIXEIRA, F. A.; DAMACENO; TEIXEIRA, S. L.; OLIVEIRA, V. R. de; SANTOS, J. S. dos; REIS, F. S. dos. Caracterização e avaliação físico-química de frutos progenies de tamareiras. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE RECURSOS GENÉTICOS, 4., 2016, Curitiba. Recursos genéticos no Brasil: a base para o desenvolvimento sustentável: anais. Brasília, DF: Sociedade Brasileira de Recursos Genéticos, 2016. p. 263.

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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166.Imagem marcado/desmarcadoSANTOS, M. T.; KNEGT, F. H. P.; FERRAZ, L. F. C.; REIS, F. C.; FALCÃO, P. R. K.; NESHICH, G.; OTTOBONI, L. M. M. Modelagem molecular por homologia da enzima DHBP sintase de Acidithiobacillus ferrooxidans. In: CONGRESSO ABERTO AOS ESTUDANTES DE BIOLOGIA, 7., 2005, Campinas. Caderno... Campinas: Unicamp, Instituto de Biologia, 2005. p. 45. Evento conhecido também como: CAEB. Na publicação: Falcão, P. K.

Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital.

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167.Imagem marcado/desmarcadoREIS, F. de C.; CALDAS, L. F.; SANTOS, M. T. dos; FALCÃO, P. R. K.; NESHICH, G.; OTTOBONI, L. M. M. Molecular modeling of polypetide deformylase from acidithiobacillus ferrooxidans. In: ANNUAL INTERNATIONAL CONFERENCE ON INTELLIGENT SYSTEMS FOR MOLECULAR BIOLOGY, 14.; ANNUAL AB3C CONFERENCE, 2., 2006, Fortaleza. Conference Program... Fortaleza: ISCB, 2006. Não paginado. ISMB, X-MEETING 2006. Poster I-95. Na publicação: Paula K. Falcão.

Biblioteca(s): Embrapa Agricultura Digital.

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168.Imagem marcado/desmarcadoGOULARTE, S. R.; SOUZA, A. D. V. de; ÍTAVO, L. C. V.; REIS, F. A.; DIAS, A. M.; MATEUS, R. G. Parâmetros sanguíneos de cordeiros alimentados com dietas contendo diferentes níveis de farelo de crambe em substituição ao farelo de soja. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ZOOTECNIA, 20.; FÓRUM DE COORDENADORES DE CURSOS DE ZOOTECNIA DAS UNIVERSIDADES BRASILEIRAS, 6.; FÓRUM DE ESTUDANTES DE CURSOS DE ZOOTECNIA DAS UNIVERSIDADES BRASILEIRAS, 6.; REUNIÃO NACIONAL DE ENSINO DE ZOOTECNIA, 1.; 2010, Palmas. Sustentabilidade e produção animal: anais. Palmas: UFT, 2010. 4 p. 1 CD-ROM. ZOOTEC 2010.

Biblioteca(s): Embrapa Gado de Corte.

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169.Imagem marcado/desmarcadoGOULARTE, S. R.; SOUZA, A. D. V. de; ÍTAVO, L. C. V.; REIS, F. A.; DIAS, A. M.; MATEUS, R. G. Parâmetros sanguíneos de cordeiros alimentados com dietas contendo diferentes níveis de farelo de crambe em substituição ao farelo de soja. In: ZOOTEC NA AMAZÔNIA LEGAL, 1.; CONGRESSO BRASILEIRO DE ZOOTECNIA, 20., 2010, Palmas. Sustentabilidade e produção animal. Araguaiana: Universidade Federal de Tocantins: Associação Brasileira de Zootecnistas, 2010. 4 f. 1 CD-ROM.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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170.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, J. M. L. de; PEREIRA, O. de A.; SILVA, I. M. P. de A. e; LEITE, F. M. N.; REIS, F. S. Peixe defumado. Brasília, DF: Embrapa Informação Tecnológica; Rio Branco, AC: Embrapa Acre, 2007. 37 p. (Coleção agroindústria familiar).

Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Agrobiologia; Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Agropecuária Oeste; Embrapa Amapá; Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Cerrados; Embrapa Clima Temperado... Mostrar Todas

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171.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, J. M. L. de; PEREIRA, O. de A.; SILVA, I. M. P. de A. e; LEITE, F. M. N.; REIS, F. S. Peixe defumado. 2. ed. rev. e atual. Brasília, DF: Embrapa; Rio Branco, AC: Embrapa Acre, 2012. 37 p. (Coleção agroindústria familiar).

Biblioteca(s): Embrapa Acre; Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Agroindústria Tropical; Embrapa Algodão; Embrapa Amapá; Embrapa Amazônia Ocidental; Embrapa Amazônia Oriental; Embrapa Clima Temperado; Embrapa Cocais; Embrapa Meio Norte / UEP-Parnaíba... Mostrar Todas

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172.Imagem marcado/desmarcadoSOUZA, J. M. L. de; PEREIRA, O. de A.; SILVA, I. M. P. de A. e; LEITE, F. M. N.; REIS, F. S. Peixe defumado. 2. ed. rev. e atual. Brasília, DF: Embrapa; Rio Branco, AC: Embrapa Acre, 2012. 37 p. il. color. (Coleção agroindústria familiar).

Biblioteca(s): Embrapa Roraima.

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173.Imagem marcado/desmarcadoCAMPECHE, D. F. B.; BALZANA, L.; FIGUEIREDO, R. C. R.; BARBALHO, M. R. dos; REIS, F. J. de S.; MELO, J. F. B. Peixes nativos do Rio São Francisco adaptados para cultivo. Petrolina: Embrapa Semiárido, 2011. 20 p. il. (Embrapa Semiárido. Documentos, 244).

Biblioteca(s): Embrapa Semiárido.

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174.Imagem marcado/desmarcadoCOSTA, S. M.; CORREA, R. O.; MARTINS JUNIOR, H.; BENTES, A.; ANTUNES, L.; MONTEIRO, T. P. S.; REIS, F. S. S.; BARROS, I. B. A. Estudo de caso sobre uma piscicultura associativa no Nordeste paraense. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE ENGENHARIA DE PESCA, 17., 2011, Belém, PA. Engenharia de pesca: construindo o desenvolvimento sustentável do setor pesqueiro nacional: [anais]. Belém, PA: AEP: FAEP, 2011.

Biblioteca(s): Embrapa Amazônia Oriental.

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175.Imagem marcado/desmarcadoVARGAS JUNIOR, F. M.; MARTINS, C. F.; FEIJO, G. L. D.; TEIXEIRA, A.; LEONARDO, A. P.; RICARDO, H. de A.; FERNANDES, A. R. M.; REIS, F. A. Evaluation of genotype on fatty acid profile and sensory of meat of indigenous Pantaneiro sheep and Texel or Santa Inês crossbred finished on feedlot. Small Ruminant Research, v. 173, p. 17-22, Apr. 2019.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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176.Imagem marcado/desmarcadoNEVES, A. P.; COSTA, J. A. A. da; VILLAFUERTE, S. G. E.; FEIJO, G. L. D.; REIS, F. A.; CATTO, J. B. Forage availability and nutritional value of paiaguás-grass and piatã-grass for lamb finishing systems. In: WORLD CONGRESS ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK-FOREST SYSTEMS; INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK SYSTEMS, 3., 2015, Brasília, DF. Towards sustainable intensification: proceedings. Brasília, DF: Embrapa, 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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177.Imagem marcado/desmarcadoNEVES, A. P.; CATTO, J. B.; VILLAFUERTE, S. G. E.; COSTA, J. A. A. da; FEIJO, G. L. D.; REIS, F. A. Gastrointestinal nematodes control in lambs finished in three different systems. In: WORLD CONGRESS ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK-FOREST SYSTEMS; INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON INTEGRATED CROP-LIVESTOCK SYSTEMS, 3., 2015, Brasília, DF. Towards sustainable intensification: proceedings. Brasília, DF: Embrapa, 2015.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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178.Imagem marcado/desmarcadoMATTOS, L. M.; REIS, F. C.; RACANICCI, A. M. C.; PIVATO, I.; TONELLI, G. S. S. S.; BÁO, S. N.; MARTINS, C. F. Freezing for the Future: obtaining fibroblast samples from deceased wild mammals for the Brazilian Cerrado Germplasm Bank. Biopreservation and Biobanking, ahead of print, 2022.

Biblioteca(s): Embrapa Cerrados.

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179.Imagem marcado/desmarcadoFERREIRA, M. B.; GUIDOLIN, D. G. F.; VARGAS JUNIOR, F. M.; REIS, F. A.; COSTA, J. A. A. da; DAL-PONTE VIEIRA, A. C. R. Grupo genético pantaneiro. In: REGO, F. C. de A. (Org.). Caracterização da Carcaça e da carne de cordeiros de corte. Londrina: Científica, 2020. Cap. 9, p. 163-193.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos.

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180.Imagem marcado/desmarcadoJACINTO, M. A. C.; VARGAS JUNIOR, F. M. de; MARTINS, C. F.; PINTO, G. dos S.; REIS, F. A.; OLIVEIRA, A. R. de. Influence of genotype on the quality of sheep leather. Revista Brasileira de Zootecnia, v. 40, n. 8, p. 1830-1836, aug. 2011.

Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Gado de Corte; Embrapa Pecuária Sudeste.

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Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Caprinos e Ovinos.
Data corrente:  19/03/2020
Data da última atualização:  19/03/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 2
Autoria:  SOUZA, A. D. V. de; ÍTAVO, L. C. V.; FAVARO, S. P.; ÍTAVO, C. C. B. F.; PETIT, H. V.; DIAS, A. M.; MORAIS, M. das G.; REIS, F. A.; ROSCOE, R.
Afiliação:  ANDERSON DIAS VIEIRA DE SOUZA, Catholic University Dom Bosco - Campo Grande, MS, Brazil; LUÍS CARLOS VINHAS ÍTAVO, Federal University of Mato Grosso do Sul (UFMS) - Campo Grande, MS, Brazil; SIMONE PALMA FAVARO, CNPAE; CAMILA CELESTE BRANDÃO FERREIRA ÍTAVO, Federal University of Mato Grosso do Sul (UFMS) - Campo Grande, MS, Brazil.; HÉLÈNE VERONIQUE PETIT, Agriculture and Agri-Food Canada, Sherbrooke Research and Development Centre - Sherbrooke, QC, Canada; ALEXANDRE MENEZES DIAS, Federal University of Mato Grosso do Sul (UFMS) - Campo Grande, MS, Brazil; MARIA DA GRAÇA MORAIS, Federal University of Mato Grosso do Sul (UFMS) - Campo Grande, MS, Brazil.; FERNANDO ALVARENGA REIS, CNPC; RENATO ROSCOE, Mato Grosso do Sul Foundation - Department of Research and Dissemination of Agricultural Technologies - Maracajú, MS, Brazil.
Título:  Thermal decomposition, chemical composition, in vitro digestibility and gas production and in situ degradability of oilseed residues from the biofuel industry.
Ano de publicação:  2018
Fonte/Imprenta:  Animal Science Journal, v. 89, n. 1, p. 79-87, Jan. 2018.
DOI:  10.1111/asj.12889
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Thermal analysis could rapidly and easily predict nutritional value of ruminant feeds. The hypothesis is that crambe meal (CM) has a quality similar to that of soybean meal (SM), and the objective of this study was to determine the nutritional characteristics of CM and compare them to those of SM. CM had greater concentrations of phytic acid (26.3 vs. 16.0 g/kg) and phenol compounds (615 vs. 393 mg gallic acid (GAE)/kg) than SM. In vitro dry matter (DM) digestibility was lower for CM than SM (752 vs. 975 g/kg DM). Cumulative in vitro gas production at 48 h of incubation (14.1 vs. 19.4 mL/100 mg substrate DM), and energy release (4.5 vs. 5.7 kJ/g substrate DM) were lower for CM than SM. CM had a higher concentration of low digestible fiber, hence degradability of DM was lower and the proportion of indigestible fraction was greater for CM than SM. High concentrations of indigestible compounds were likely responsible for lower gas production of CM compared to SM. These results suggest CM quality is lower than that of SM and that thermal analysis is a useful tool to precisely determine the nutritive value of oilseed residues.
Palavras-Chave:  Analysis; Crambe Plant; Degradability; In Vitro Techniques; Ruminant feeding.
Thesaurus NAL:  Biofuels; Calorimetry; Chemistry; Digestibility; Gas production (biological); Gases; Nutritive value; Phenols; Phytic acid; Ruminant nutrition; Soybeans.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CNPC39575 - 1UPCAP - DD
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