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Registros recuperados : 52 | |
41. | | LEITE, N. A.; SANTOS, C. A.; MALIA, H. A. E.; ARAUJO, O. G.; NAZARET, A. M.; MENDES, S. M.; PEREIRA, E. J. C. Características biológicas de uma população da lagarta-do-cartucho relacionadas ao milho Bt expressando a toxina Cry 1F. In: SIMPÓSIO DE ENTOMOLOGIA, 3., 2011, Viçosa, MG. Resumos... Viçosa, MG: Universidade de Viçosa, 2011. p. 23. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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42. | | WAQUIL, M. S.; PEREIRA, E. J. G.; CARVALHO, S. S. de S.; PITTA, R. M.; WAQUIL, J. M.; MENDES, S. M. Índice de adaptação e tempo letal da lagarta-do-cartucho em milho Bt. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 51, n. 5, p. 563-570, maio 2016. Biblioteca(s): Embrapa Agrossilvipastoril; Embrapa Milho e Sorgo; Embrapa Unidades Centrais. |
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43. | | LEITE, N. A.; MENDES, S. M.; SANTOS-AMAYA, O. F.; SANTOS, C. A.; TEIXEIRA, T. P. M.; GUEDES, R. N. C.; PEREIRA, E. J. G. Rapid selection and characterization of Cry1F resistance in a Brazilian strain of fall armyworm. Entomologia Experimentalis et Applicata, Dordrecht, v. 158, p. 236-247, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
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45. | | VIANA, D. S.; CARVALHO, L. M. J. de; PEREIRA, E. J.; CARVALHO, J. L. V. de; NUTTI, M. R.; ROCHA, M. M.; NUNES, M. C. Poliphenols content in raw cowpea (Vigna unguiculata L. Walp.). In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: IUFoST: ALACCTA, 2012. 1 CD-ROM. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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46. | | SILVA, A. F. T.; SILVA, L. B.; MALAQUIAS, J. B.; SALUSTINO, A. S.; CORREIA NETO, D. F.; PACHECO, D. M.; FRAGOSO, D. B.; PEREIRA, E. J. G.; a. Susceptibility of fall armyworm field populations to Vip3Aa/Cry Bt maize in a tropical agricultural region. Agronomy, v. 14, n. 3, p. 451, 2024. Biblioteca(s): Embrapa Pesca e Aquicultura. |
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47. | | CARVALHO, L. M. J. de; PEREIRA, E. J.; FREITAS, S. C. de; VIANA, D. S.; NUTTI, M. R.; ROCHA, M. M.; SILVA, K. J. D. e; CARVALHO, J. L. V. de. Iron and zinc contents in raw cowpea (Vigna unguiculata L. Walp.). In: INTERNATIONAL ISEKI_FOOD CONFERENCE, 2., 2011, Milan. Bridging training and research for industry and the wider community: book of abstracts. Milan: ISEKI-Food Association, 2011. Ref. P182. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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48. | | CARVALHO, L. M. J.; PEREIRA, E. J.; FREITAS, S. C.; VIANA, D. S.; NUTTI, M. R.; ROCHA, M. de M.; SILVA, K. J. D. e; CARVALHO, J. L. V. de. Iron and zinc contents in raw cowpea (Vigna unguiculata L. Walp.). In: INTERNATIONAL ISEKI FOOD CONFERENCE, 2., 2011, Milan. Abtracts... Milan: ISEKI Food Association, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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49. | | CARVALHO, L. M. J. de; PEREIRA, E. J.; FREITAS, S. C. de; VIANA, D. S.; NUTTI, M. R.; ROCHA, M. M.; SILVA, K. J. D. e; CARVALHO, J. L. V. de. Cooking time before and after soaking and iron and zinc contents in cowpea (Vigna unguiculata L. Walp.) cultivar BRS Aracê. In: INTERNATIONAL ISEKI_FOOD CONFERENCE, 2., 2011, Milan. Bridging training and research for industry and the wider community: book of abstracts. Milan: ISEKI-Food Association, 2011. Ref. P176. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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50. | | CARVALHO, L. M. J.; PEREIRA, E. J.; FREITAS, S. C.; VIANA, D. S.; NUTTI, M. R.; ROCHA, M. de M.; SILVA, K. J. D. e; CARVALHO, J. L. V. de. Cooking time before and after soaking and iron and zinc contents in cowpea (Vigna unguiculata l. Walp.) cultivar BRS Aracê. In: INTERNATIONAL ISEKI FOOD CONFERENCE, 2., 2011, Milan. Abtracts... Milan: ISEKI Food Association, 2011. Biblioteca(s): Embrapa Meio-Norte. |
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51. | | CARVALHO, L. M. J. DE.; VIANA, D. S.; PEREIRA, E. J.; CONTE, C.; CARVALHO, J. L. V. de; ROCHA, M. M.; NUNES, M. C.; FREITAS, S. C. de; NUTTI, M. R. Phytic acid in different cowpea (Vigna Unguiculata L. Walp.) cultivars. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON FOOD INOVATION , 3., 2014, Entre Riós. Libro resúmenes. Concordia: Universidad Nacional de Entre Ríos, 2014. p. 359. Ref. A957. 20 al 23 de octubre de 2014. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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52. | | AMORIM, A. C. L.; HOVELL, A. M. C.; PINTO, A. C.; EBERLIN, M. N.; ARRUDA, N. P.; PEREIRA, E. J.; BIZZO, H. R.; CATHARINO, R. R.; MORAIS FILHO, Z. B.; REZENDE, C. M. Green and roasted arabica coffees differentiated by ripeness, process and cup quality via electrospray ionization mass spectrometry fingerprinting. Journal of the Brazilian Chemical Society, São Paulo, v. 20, n. 2, p. 313-321, 2009. Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos. |
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Registros recuperados : 52 | |
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Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Pantanal. |
Data corrente: |
18/08/2008 |
Data da última atualização: |
24/07/2014 |
Tipo da produção científica: |
Resumo em Anais de Congresso |
Autoria: |
SANTOS, S. A.; RODELA, L. G.; TOMAS, W. M.; CUNHA, C. N. da; RAVAGLIA, A. G.; ARAUJO, M. T. B. D.; BUENO SOBRINHO, A. A. |
Afiliação: |
SANDRA APARECIDA SANTOS, CPAP; LUCIANA GRACI RODELA, UNINOVE; WALFRIDO MORAES TOMAS, CPAP; CÁTIA NUNES DA CUNHA, UFMT; ADRIANA GAMARRA RAVAGLIA, UFMS; MARCOS TADEU BORGES DANIEL ARAUJO, CPAP; ANTONIO ARANTES BUENO SOBRINHO, CPAP. |
Título: |
An method to define and classify native pastures of the Northern Pantanal wetlands using satellite images. |
Ano de publicação: |
2008 |
Fonte/Imprenta: |
In: INTECOL INTERNATIONAL WETLANDS CONFERENCE, 8., Cuiabá, 2008. Big wetlands, big concerns: abstracts. [Sl.: s.n], 2008. |
Páginas: |
p.196 |
Idioma: |
Inglês |
Thesaurus NAL: |
Pantanal; pastures. |
Categoria do assunto: |
A Sistemas de Cultivo |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/105419/1/56507.pdf
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Marc: |
LEADER 00682nam a2200205 a 4500 001 1812829 005 2014-07-24 008 2008 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aSANTOS, S. A. 245 $aAn method to define and classify native pastures of the Northern Pantanal wetlands using satellite images. 260 $aIn: INTECOL INTERNATIONAL WETLANDS CONFERENCE, 8., Cuiabá, 2008. Big wetlands, big concerns: abstracts. [Sl.: s.n]$c2008 300 $ap.196 650 $aPantanal 650 $apastures 700 1 $aRODELA, L. G. 700 1 $aTOMAS, W. M. 700 1 $aCUNHA, C. N. da 700 1 $aRAVAGLIA, A. G. 700 1 $aARAUJO, M. T. B. D. 700 1 $aBUENO SOBRINHO, A. A.
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Registro original: |
Embrapa Pantanal (CPAP) |
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