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Registros recuperados : 13 | |
6. |  | MEZA HERRERA, C.; SANCHEZ, F.; TORRES-HERNANDEZ, G. Genetic and environmental factors effecting preweaning traits in goats. I. Breed and environmental factors affecting birth weight, one month weight, and average daily gain. In: INTERNATIONAL CONFERENCE ON GOATS, 4., 1987, Brasília, DF. Proceedings... Brasília, DF: EMBRAPA-DDT, 1987. v. 2. p. 1320-1321. Abstract 24. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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12. |  | MELLADO, M.; LARA, L. M.; VELIZ, F. G.; SANTIAGO, M. A. de; AVENDAÑO-REYES, L.; MEZA-HERRERA, C.; GARCIA, J. E. Conception rate of artificially inseminated holstein cows affected by cloudy vaginal mucus, under intense heat conditions. Pesquisa Agropecuária Brasileira, Brasília, DF, v. 50, n. 6, p. 492-498, jun. 2015. Título em português: Taxa de concepção de vacas Holandesas inseminadas artificialmente e afetadas por muco vaginal turvo, sob condições de intenso calor. Biblioteca(s): Embrapa Unidades Centrais. |
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13. |  | HERRERA, C. R. J.; VIEIRA, V. R.; BENOLIEL, T.; CARNEIRO, C. V. G. C.; MARCO, J. L. de; MORAES, L. M. P. de; ALMEIDA, J. R. M. de; TORRES, F. A. G. Engineering Zymomonas mobilis for the Production of Xylonic Acid from Sugarcane Bagasse Hydrolysate. Microorganisms, v. 9, 1372, 2021. Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia. |
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Registros recuperados : 13 | |
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Registros recuperados : 6 | |
2. |  | RAPHAELLI, C. O.; DANNENBERG, G.; DALMAZO, G. O.; PEREIRA, E. S.; RADÜNZ, M.; VIZZOTTO, M.; FIORENTINI, A. M.; GANDRA, E. A.; NORA, L. Antibacterial and antioxidant properties of phenolic-rich extracts from apple (Malus domestica cv. Gala). International Food Research Journal, v. 26, n. 4, p. 1133-1142, 2019.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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3. |  | RAPHAELLI, C. de O.; CAMARGO, T. M.; RADÜNZ, M.; PEREIRA, E. DOS S.; CONCENÇO, F. I. G. DA R.; VIZZOTTO, M.; ZAVAREZE, E. DA R.; NORA, L. Eugenia pyriformis Cambess-Myrtaceae: An Unexplored Brazilian Species with Antimicrobial and Antioxidant Potential. Current Nutrition & Food Science, v. 20, n. 6, p. 687-702, 2023. Published on: 10 October 2023.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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4. |  | PEREIRA, E. dos S.; RAPHAELLI, C. de O.; MASSAUT, K. B.; CAMARGO, T. M.; RADÜNZ, M.; HOFFMANN, J. F.; VIZZOTTO, M.; PIENIZ, S.; FIORENTINI, Â. M. Probiotic yogurt supplemented with Lactococcus lactis R7 and Red Guava Extract: bioaccessibility of phenolic compounds and influence in antioxidant activity and action of alpha-amylase and alpha-glucosidase enzymes. Plant Foods for Human Nutrition, v. 79, n. 1, p. 219-224, 2024.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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6. |  | RIBEIRO, J. A.; PEREIRA, E. dos S.; RAPHAELLI, C. de O.; RADÜNZ, M.; CAMARGO, T. M.; CONCENÇO, F. I. G. da R.; FLORES CANTILLANO, R. F.; FIORENTINI, A. M.; NORA, L. Application of prebiotics in apple products and potential health benefits. Journal of Food Science and Technology, v. 59, p. 1249-1262, 2022. Published online 14 March 2021.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Clima Temperado. |
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Registros recuperados : 6 | |
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