|
|
Registro Completo |
Biblioteca(s): |
Embrapa Caprinos e Ovinos; Embrapa Gado de Leite; Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
15/03/1996 |
Data da última atualização: |
22/10/2019 |
Autoria: |
CARNEIRO, H. |
Afiliação: |
HELOÍSA CARNEIRO. |
Título: |
Impact of sulfur levels and sources for goats. |
Ano de publicação: |
1995 |
Fonte/Imprenta: |
1995. |
Páginas: |
115 f. |
Idioma: |
Inglês |
Notas: |
Thesis (Doctor of Philosophy) - Oklahoma State University, Stillwater. |
Conteúdo: |
The purposes of this study were to determine the dietary requirement for sulfur (S) by young and adult Angora goats, to determine if supplemental methionine in drinking water will increase the post-ruminal supply of methionine and enhance mohair growth, and to determine if S deficiency alters the amino acid composition of ruminal bacteria. A total of 87 goats were used in these studies. Goats received supplemental dietary S either as sodium sulfate or as DL-methionine in the drinking water or in feed. Sulfur adequacy was assessed by measuring mohair production, feed intake, plasma amino acids, bacterial S-amino acid concentrations, and ruminal parameters. Effects of supplemental S were evaluated at two different stages of growth(growing or adult Angora goats)Effects of supplemental S on ruminal bacteria was assessed with two different goat breeds(Angora and Alpine). |
Palavras-Chave: |
Aminoacidos; Cabras; Concentracao de aminoacido; Goat; Mineral requirement; Parametro ruminal; Requerimento mineral; Rumem; Suplementacao; Suplementacao mineral; Supplementary feeding; Supplementation. |
Thesagro: |
Bactéria; Caprino; Dieta; Enxofre; Metionina; Nutrição; Ruminante. |
Thesaurus Nal: |
amino acids; concentrates; diet; feeds; goats; methionine; mohair; nutrients; ruminants; sulfur. |
Categoria do assunto: |
-- |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/203340/1/CNPC-1995-Carneiro-Heloisa.pdf
|
Marc: |
LEADER 02051nam a2200481 a 4500 001 1516078 005 2019-10-22 008 1995 bl uuuu m 00u1 u #d 100 1 $aCARNEIRO, H. 245 $aImpact of sulfur levels and sources for goats. 260 $a1995.$c1995 300 $a115 f. 500 $aThesis (Doctor of Philosophy) - Oklahoma State University, Stillwater. 520 $aThe purposes of this study were to determine the dietary requirement for sulfur (S) by young and adult Angora goats, to determine if supplemental methionine in drinking water will increase the post-ruminal supply of methionine and enhance mohair growth, and to determine if S deficiency alters the amino acid composition of ruminal bacteria. A total of 87 goats were used in these studies. Goats received supplemental dietary S either as sodium sulfate or as DL-methionine in the drinking water or in feed. Sulfur adequacy was assessed by measuring mohair production, feed intake, plasma amino acids, bacterial S-amino acid concentrations, and ruminal parameters. Effects of supplemental S were evaluated at two different stages of growth(growing or adult Angora goats)Effects of supplemental S on ruminal bacteria was assessed with two different goat breeds(Angora and Alpine). 650 $aamino acids 650 $aconcentrates 650 $adiet 650 $afeeds 650 $agoats 650 $amethionine 650 $amohair 650 $anutrients 650 $aruminants 650 $asulfur 650 $aBactéria 650 $aCaprino 650 $aDieta 650 $aEnxofre 650 $aMetionina 650 $aNutrição 650 $aRuminante 653 $aAminoacidos 653 $aCabras 653 $aConcentracao de aminoacido 653 $aGoat 653 $aMineral requirement 653 $aParametro ruminal 653 $aRequerimento mineral 653 $aRumem 653 $aSuplementacao 653 $aSuplementacao mineral 653 $aSupplementary feeding 653 $aSupplementation
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Caprinos e Ovinos (CNPC) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
URL |
Voltar
|
|
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Milho e Sorgo. |
Data corrente: |
08/12/2017 |
Data da última atualização: |
11/12/2017 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Anais de Congresso |
Autoria: |
PRADO, M. E. A. de; CORREIA, V. T. da V.; MIGUEL, R. de A.; QUEIROZ, V. A. V.; NEVES, L. M.; PIRES, C. V.; OLIVEIRA, F. C. E. de. |
Afiliação: |
Maria Emília Araújo de Prado, Universidade Federal de São João del-Rei; Vinicius Tadeu da Veiga Correia, Universidade Federal de São João del-Rei; RAFAEL DE ARAUJO MIGUEL, CNPMS; VALERIA APARECIDA VIEIRA QUEIROZ, CNPMS; Luana Marins Neves, Universidade Federal de São João del-Rei; Christiano Vieira Pires, Universidade Federal de São João del-Rei; Fernanda Cristina Esteves de Oliveira, Universidade Federal de São João del-Rei. |
Título: |
Composição centesimal de hambúrgueres bovinos adicionados de farinhas integrais de sorgo. |
Ano de publicação: |
2017 |
Fonte/Imprenta: |
In: FÓRUM REGIONAL DE LATICÍNIOS, 8.; FÓRUM REGIONAL DE ALIMENTOS, 7.; SIMPÓSIO DO PROGRAMA DE PÓS-GRADUAÇÃO EM CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 2., Rio Pomba, 2017. Indústria de alimentos: perspectivas de mercado e tendências tecnológicas: anais... Rio Pomba: Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Sudeste de Minas Gerais, 2017. |
Idioma: |
Português |
Palavras-Chave: |
Alérgeno; Proteína de soja. |
Thesagro: |
Sorghum bicolor. |
Categoria do assunto: |
Q Alimentos e Nutrição Humana |
URL: |
https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/item/168597/1/Composicao-centesimal-2.pdf
|
Marc: |
LEADER 00959nam a2200205 a 4500 001 2081910 005 2017-12-11 008 2017 bl uuuu u00u1 u #d 100 1 $aPRADO, M. E. A. de 245 $aComposição centesimal de hambúrgueres bovinos adicionados de farinhas integrais de sorgo.$h[electronic resource] 260 $aIn: FÓRUM REGIONAL DE LATICÍNIOS, 8.; FÓRUM REGIONAL DE ALIMENTOS, 7.; SIMPÓSIO DO PROGRAMA DE PÓS-GRADUAÇÃO EM CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 2., Rio Pomba, 2017. Indústria de alimentos: perspectivas de mercado e tendências tecnológicas: anais... Rio Pomba: Instituto Federal de Educação, Ciência e Tecnologia do Sudeste de Minas Gerais$c2017 650 $aSorghum bicolor 653 $aAlérgeno 653 $aProteína de soja 700 1 $aCORREIA, V. T. da V. 700 1 $aMIGUEL, R. de A. 700 1 $aQUEIROZ, V. A. V. 700 1 $aNEVES, L. M. 700 1 $aPIRES, C. V. 700 1 $aOLIVEIRA, F. C. E. de
Download
Esconder MarcMostrar Marc Completo |
Registro original: |
Embrapa Milho e Sorgo (CNPMS) |
|
Biblioteca |
ID |
Origem |
Tipo/Formato |
Classificação |
Cutter |
Registro |
Volume |
Status |
Fechar
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|