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BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Gado de Leite.
Data corrente:  30/03/2012
Data da última atualização:  20/06/2024
Tipo da produção científica:  Artigo em Anais de Congresso
Autoria:  LIMA, J. C. F.; AZEVEDO, F. H. V.; BEGNINI, M. R.; GOMES, R. S.; ABREU, J. B. R.; CARNEIRO, J. da C.
Afiliação:  JUNIOR CESAR FERNANDES LIMA, CNPGL; F.H.V. AZEVEDO, UFJF; M.R. BEGNINI, UFJF; R.S. GOMES, UFJF; J.B.R. ABREU, UFRRJ; JAILTON DA COSTA CARNEIRO, CNPGL.
Título:  Losses in wilted Tifton 85 grass silage with different aditives.
Ano de publicação:  2011
Fonte/Imprenta:  In: INTERNATIONAL SYMPOSIUM ON FORAGE QUALITY AND CONSERVATION, 2., 2011, Piracicaba. Proceedings... Piracicaba: Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz, 2011.
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Because the seasonality in forage production it is necessary to preserve roughage in the summer in order to use it during the dry season. Silage of wilted Tifton 85 grass may be used for this purpose, but its conservation is difficult. Secondary fermentation, high effluent production and aerobic deterioration can increase the dry matter loss from 7 to 40% (McDonald et al., 1991). The use of additives in tropical grass silages can overcome part of these limitations caused by the high moisture content, low soluble carbohydrate and the great buffering capacity. According to Woolford (1984), these factors inhibit the occurrence of an adequate fermentative process and impair a better quality silage production. In order to decrease these losses, several practices have been used, but they have to be evaluated. The use of citrus pulp and bacterial inoculants increases the lactic acid production, accelerate the pH drop, improve preservation and reduce losses (Pitt, 1990). The objective of this work was to determine the losses in wilted Tifton 85 silage with the addition of enzymatic bacterial inoculants and of citrus pulp.
Palavras-Chave:  Tifton 85.
Thesagro:  Silagem.
Categoria do assunto:  K Ciência Florestal e Produtos de Origem Vegetal
URL:  https://ainfo.cnptia.embrapa.br/digital/bitstream/doc/921005/1/Losses-in-wilted-Tifton-85-grass-silage-with-different-aditives.pdf
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Gado de Leite (CNPGL)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CNPGL18935 - 1UPCAA - DD
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1.Imagem marcado/desmarcadoGIRARDI-DEIRO, A. M.; PORTO, M. L. Aspectos da dinâmica de espécies herbáceas após corte e queima de plantas lenhosas. Bagé: Embrapa Pecuária Sul, 2001. 25 p. (Embrapa Pecuária Sul. Boletim de pesquisa e desenvolvimento, 24).
Tipo: Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul.
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2.Imagem marcado/desmarcadoDEIRO, A. M. G.; PORTO, M. L.; RIBOLDI, J. Herbaceous vegetation dynamic after cut and burn shrub plants in Southern Brazil. In: INTERNATIONAL GRASSLAND CONGRESS, 19., 2001, São Pedro, SP. Grassland ecosystems: an outlook into the 21st century: proceedings. Piracicaba: Fealq: SBZ, 2001.
Tipo: Artigo em Anais de Congresso
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul.
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3.Imagem marcado/desmarcadoGIRARDI-DEIRO, A. M.; CALLEGARI-JACQUES, S. M.; PORTO, M. L. Manejo de plantas lenhosas por corte e queima e a concentração de cobre e chumbo na vegetação herbácea. Bagé: Embrapa Pecuária Sul, 2004. 20 p. (Embrapa Pecuária Sul. Boletim de pesquisa e desenvolvimento, 29).
Tipo: Boletim de Pesquisa e Desenvolvimento
Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sul.
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