Portal do Governo Brasileiro
BDPA - Bases de Dados da Pesquisa Agropecuária Embrapa
 






Registro Completo
Biblioteca(s):  Embrapa Agroindústria de Alimentos.
Data corrente:  16/02/1993
Data da última atualização:  21/02/2011
Autoria:  LORENZ, R. J.; KULP, K. ed.
Título:  Handbook of cereal science and technology.
Ano de publicação:  1991
Fonte/Imprenta:  New York: M.Dekker, 1991.
Páginas:  882 p.
Série:  (Food Science and Technology: aseries of monographs, textbooks, and references books, 41).
ISBN:  0-8247-8358-1
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  Wheat. Corn: production, processing, and utilization. Barley. Oats. Sorghum. The millets. Rice: production, processing, and utilization. Rye. Triticale: production and utilization. Wild Rice: processing and utilization. Cereal proteins: composition of their major fractions and methods for identification. Carbohydrate composition of cereal grains. Cereal lipids. Minor constituents of cereals. Quality evaluation of cereals and cereal products. Breads and yeast-leavened barkery foods. soft wheat products. Breakfast cereals. Pasta: raw materials and processing. Cereal-based snack foods. Malted cereals: production and use. Cereal enrichment. Nutritional quality of cereals and cereal-based foods. Ethanol production from cereal grains.
Palavras-Chave:  Cereais; Utilizacao.
Thesagro:  Arroz; Milho; Processamento; Produção; Sorgo; Trigo; Triticale.
Categoria do assunto:  --
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Agroindústria de Alimentos (CTAA)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status URL
CTAA1405 - 1ADCLV - --000681993.00068
Voltar






Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Pantanal. Para informações adicionais entre em contato com cpap.biblioteca@embrapa.br.

Registro Completo

Biblioteca(s):  Embrapa Pantanal.
Data corrente:  12/03/2018
Data da última atualização:  17/08/2020
Tipo da produção científica:  Artigo em Periódico Indexado
Circulação/Nível:  A - 1
Autoria:  WEBER, F. de L.; WEBER, V. A. de M.; MENEZES, G. V.; OLIVEIRA JUNIOR, A. da S.; ALVES, D. A.; OLIVEIRA, M. V. M. de; MATSUBARA, E. T.; PISTORI, H.; ABREU, U. G. P. de.
Afiliação:  FABRICIO DE LIMA WEBER, Universidade Estadual de Mato Grosso do Sul, Aquidauana; VANESSA APARECIDA DE MORAES WEBER, Universidade Católica Dom Bosco, Campo Grande; GEAZY VILHARVA MENEZES, Universidade Federal do Mato Grosso do Sul, Campo Grande; ADAIR DA SILVA OLIVEIRA JUNIOR, Universidade Federal do Mato Grosso do Sul, Campo Grande; DANIELA ARESTIDES ALVES, Universidade Estadual de Mato Grosso do Sul, Aquidauana; MARCUS VINICIUS MORAIS DE OLIVEIRA, Universidade Estadual de Mato Grosso do Sul, Aquidauana; EDSON TAKASHI MATSUBARA, Universidade Federal do Mato Grosso do Sul, Campo Grande; HEMERSON PISTORI, Universidade Católica Dom Bosco, Campo Grande; URBANO GOMES PINTO DE ABREU, CPAP.
Título:  Recognition of Pantaneira cattle breed using computer vision and convolutional neural networks.
Ano de publicação:  2020
Fonte/Imprenta:  Computers and Electronics in Agriculture, v. 175, 105548, p. 1-9, 2020.
DOI:  https://doi.org/10.1016/j.compag.2020.105548
Idioma:  Inglês
Conteúdo:  The objective of this paper is to provide recognition for Pantaneira cattle breed using Convolutional Neural Networks (CNN). Fifty-one animals from the Aquidauana Pantaneira cattle Center (NUBOPAN) were studied. The center is located in the Midwest region of Brazil. Four monitoring cameras were distributed in the fences and took 27,849 images of Pantaneira cattle breed using different angles and positions. The following three CNN architectures were used for the experiment: DenseNet-201, Resnet50 and Inception-Resnet-V. All networks were submitted to 10-fold stratified cross-validation over 50 epochs. The results showed an accuracy of 99% in all networks, which is encouraging for future research.
Thesagro:  Gado de Corte; Rede; Sistema de Informação.
Thesaurus NAL:  Cattle; Computer vision; Neural networks.
Categoria do assunto:  L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal
Marc:  Mostrar Marc Completo
Registro original:  Embrapa Pantanal (CPAP)
Biblioteca ID Origem Tipo/Formato Classificação Cutter Registro Volume Status
CPAP60161 - 1UPCAP - DD
Fechar
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada.
 
 

Embrapa
Todos os direitos reservados, conforme Lei n° 9.610
Política de Privacidade
Área Restrita

Embrapa Agricultura Digital
Av. André Tosello, 209 - Barão Geraldo
Caixa Postal 6041- 13083-886 - Campinas, SP
SAC: https://www.embrapa.br/fale-conosco

Valid HTML 4.01 Transitional