| |
|
|
| Registros recuperados : 1 | |
| 1. |  | AGUIRRE-GUTIÉRREZ, J.; DÍAZ, S.; RIFAI, S. W.; CORRAL-RIVAS, J. J.; NAVA-MIRANDA, M. G.; GONZÁLEZ-M, R.; HURTADO-M, A. B.; REVILLA, N. S.; VILANOVA, E.; ALMEIDA, E.; OLIVEIRA, E. A. de; ALVAREZ-DAVILA, E.; ALVES, L. F.; ANDRADE, A. C. S. de; COSTA, A. C. L. da; VIEIRA, S. A.; ARAGÃO, L.; ARETS, E.; C., G. A. A.; BACCARO, F.; BAKKER, Y. V.; BAKER, T. R.; BÁNKI, O.; BARALOTO, C.; CAMARGO, P. B. de; BERENGUER, E.; BLANC, L.; BONAL, D.; BONGERS, F.; BORDIN, K. M.; BRIENEN, R.; BROWN, F.; PRESTES, N. C. C. S.; CASTILHO, C. V. de; RIBEIRO, S. C.; SOUZA, F. C. de; COMISKEY, J. A.; VALVERDE, F. C.; MÜLLER, S. C.; SILVA, R. da C.; VALE, J. D. do; KAMIMURA, V. de A.; PERDIZ, R. de O.; PASQUEL, J. D. A.; DERROIRE, G.; FIORE, A. D.; DISNEY, M.; FARFAN-RIOS, W.; FAUSET, S.; FELDPAUSCH, T. R.; RAMOS, R. F.; LLAMPAZO, G. F.; MARTINS, V. F.; FORTUNEL, C.; CABRERA, K. G.; BARROSO, J. G.; HÉRAULT, B.; HERRERA, R.; CORONADO, E. N. H.; HUAMANTUPA-CHUQUIMACO, I.; PIPOLY, J. J.; ZANINI, K. J.; JIMÉNEZ, E.; JOLY, C. A.; KALAMANDEEN, M.; KLIPEL, J.; LEVESLEY, A.; OVIEDO, W. L.; MAGNUSSON, W. E.; SANTOS, R. M. dos; MARIMON, B. S.; MARIMON-JUNIOR, B. H.; REIS, S. M. de A.; CRUZ, O. A. M.; MENDOZA, A. M.; MORANDI, P.; MUSCARELLA, R.; NASCIMENTO, H.; NEILL, D. A.; MENOR, I. O.; PALACIOS, W. A.; PALACIOS-RAMOS, S.; CAMACHO, N. C. P.; PARDO, G.; PENNINGTON, R. T.; PEREIRA, L. de O.; PICKAVANCE, G.; PICOLOTTO, R. C.; PITMAN, N. C. A.; PRIETO, A.; QUESADA, C.; RAMÍREZ-ANGULO, H.; RÉJOU-MÉCHAIN, M.; CORREA, Z. R.; HUAYMACARI, J. M. R.; RODRIGUEZ, C. R.; RIVAS-TORRES, G.; ROOPSIND, A.; RUDAS, A.; NEGRET, B. S.; SANDE, M. T. V. D.; SANTANA, F. D.; SANTOS, F. A. M.; BERGAMIN, R. S.; SILMAN, M. R.; SILVA, C.; ESPEJO, J. S.; SILVEIRA, M.; SOUZA, F. C.; SULLIVAN, M. J. P.; SWAMY, V.; TALBOT, J.; TERBORGH, J. J.; MEER, P. J. V. D.; HEIJDEN, G. V. D.; ULFT, B. V.; MARTINEZ, R. V.; VEDOVATO, L.; VLEMINCKX, J.; VOS, V. A.; WORTEL, V.; ZUIDEMA, P. A.; ZWERTS, J. A.; LAURANCE, S. G. W.; LAURANCE, W. F.; CHAVE, J.; DALLING, J. W.; BARLOW, J.; POORTER, L.; ENQUIST, B. J.; STEEGE, H. T.; PHILLIPS, O. L.; GALBRAITH, D.; MALHI, Y. Tropical forests in the Americas are changing too slowly to track climate change. Science, v. 387, n. 6738, p. 0036-8075, 2025. Disponível em: https://doi.org/10.1126/science.adl5414.| Biblioteca(s): Embrapa Roraima. |
|    |
| Registros recuperados : 1 | |
|
|
|
| Registros recuperados : 10 | |
| 1. |  | QUEIROZ, V. A. V.; OLIVEIRA, K. G. de; CARLOS, L. A.; PINHEIRO-SANT'ANA, H. M.; CARDOSO, L. M.; ANUNCIAÇÃO, P.; SCHAFFERT, R. E. Estabilidade de 3-deoxiantocianidinas em grãos e farinha de sorgo durante o armazenamento. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 25.; CIGR SECTION 6 INTERNATIONAL TECHNICAL SYMPOSIUM, 10., 2016, Gramado. Alimentação: árvore que sustenta a vida: anais. Gramado: SBCTA Regional, 2016.| Tipo: Artigo em Anais de Congresso |
| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| 2. |  | CARDOSO, L. de M.; MONTINI, T. A.; PINHEIRO, S. S.; QUEIROZ, V. A. V.; PINHEIRO SANT'ANA, H. M.; MARTINO, H. S. D.; MOREIRA, A. V. B. Effects of processing with dry heat and wet heat on the antioxidant profile of sorghum. Food Chemistry, London, v. 152, p. 210-217, 2014.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| 4. |  | ANUNCIAÇÃO, P. C.; CARDOSO, L. DE M.; GOMES, J. V. P.; DELLA LUCIA, C. M.; CARVALHO, C. W. P. de; GALDEANO, M. C.; QUEIROZ, V. A. V.; ALFENAS, R. DE C. G.; MARTINO, H. S. D.; PINHEIRO-SANT'ANA, H. M. Comparing sorghum and wheat whole grain breakfast cereals: Sensorial acceptance and bioactive compound content. Food Chemistry, n. 221, p. 984-989, 2017.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| 5. |  | MARTINO, H. S. D.; TOMAZ, P. A.; MORAES, E. A.; CONCEIÇÃO, L. S. da; OLIVEIRA, D. da S.; QUEIROZ, V. A. V.; RODRIGUES, J. A. S.; PIROZI, M. R.; PINHEIRO SANT'ANA, H. M.; RIBEIRO, S. M. R. Chemical characterization and size distribution of sorghum genotypes for human consumption. Revista do Instituto Adolfo Lutz, São Paulo, v. 71, n. 2, p. 337-344, 2012.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| 6. |  | ANUNCIAÇÃO, P. C.; CARDOSO, L. de M.; ALFENAS, R. de C. G.; QUEIROZ, V. A. V.; CARVALHO, C. W. P. de; MARTINO, H. S. D.; PINHEIRO-SANT'ANA, H. M. Extruded sorghum consumption associated with a caloric restricted diet reduces body fat in overweight men: a randomized controlled trial. Food Research International, Barking, v. 119, p. 693-700, 2019. Publicado online em 15 out. 2018.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| 7. |  | ARBEX, P. M.; MOREIRA, M. E. de C.; TOLEDO, R. C. L.; CARDOSO, L. de M.; PINHEIRO-SANT'ANA, H. M.; BENJAMIN, L. dos A.; LICURSI, L.; CARVALHO, C. W. P. de; QUEIROZ, V. A. V.; MARTINO, H. S. D. Extruded sorghum flour (Sorghum bicolor L.) modulate adiposity and inflammation in high fat diet-induced obese rats. Journal of Functional Foods, v. 42, p. 346-355, 2018.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Internacional - A |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| 8. |  | QUEIROZ, V. A. V.; OLIVEIRA, K. G. de; PAIVA, C. L.; CARLOS, L. de A.; MENEZES, C. B. de; BARROS, F. A. R. de; PINHEIRO-SANT'ANA, H. M.; ANUNCIAÇÃO, P. C. Retention of some flavones and flavanones in flour, grain and bran of sorghum during storage. Revista Brasileira de Milho e Sorgo, Sete Lagoas, v. 17, n. 3, p. 522-534, 2018.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| 9. |  | CARDOSO, L. de M.; PINHEIRO, S. S.; CARVALHO, C. W. P. de; QUEIROZ, V. A. V.; MENEZES, C. B. de; MOREIRA, A. V. B.; BARROS, F. A. R. de; AWIKA, J. M.; MARTINO, H. S. D.; PINHEIRO-SANT'ANA, H. M. Phenolic compounds profile in sorghum processed by extrusion cooking and dry heat in a conventional oven. Journal of Cereal Science, London, v. 65, p. 220-226, 2015.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| 10. |  | CARDOSO, L. de M.; PINHEIRO, S. S.; SILVA, L. L. da; MENEZES, C. B. de; CARVALHO, C. W. P. de; TARDIN, F. D.; QUEIROZ, V. A. V.; MARTINO, H. S. D.; PINHEIRO-SANT'ANA, H. M. Tocochromanols and carotenoids in sorghum (Sorghum bicolor L.): diversity and stability to the heat treatment. Food Chemistry, London, v. 172, p. 900-908, 2015.| Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
| Biblioteca(s): Embrapa Agroindústria de Alimentos; Embrapa Milho e Sorgo. |
|    |
| Registros recuperados : 10 | |
|
| Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|