|
|
Registros recuperados : 8 | |
4. |  | ARANGO, J.; RUDEN, A.; MARTINEZ-BARON, D.; LOBOGUERRERO, A. M.; BERNDT, A.; CHACÓN, M.; TORRES, C. F.; OYHANTCABAL, W.; GOMEZ, C. A.; RICCI, P.; KU-VERA, J.; BURKART, S.; MOORBY, J. M.; CHIRINDA, N. Ambition meets reality: achieving GHG emission reduction targets in the livestock sector of Latin America. Frontiers in Sustainable Food Systems, v. 4, article 65, may 2020. 10 p. Biblioteca(s): Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
5. |  | CONGIO, G. F. S.; BANNINK, A.; MAYORGA, O. L.; RODRIGUES, J. P. P.; BOUGOUIN, A.; KEBREAD, E.; SILVA, R. R.; MAURÍCIO, R. M.; SILVA, S. C. DA; OLIVEIRA, P. P. A.; MUÑOZ, C.; PEREIRA, L. G. R.; GÓMEZ, C.; ARIZA-NIETO, C.; RIBEIRO-FILHO, H. M. N.; CASTELÁN-ORTEGA, O. A.; ROSERO-NOGUERA, J. R.; TIERI, M. P.; RODRIGUES, P. H. M.; MARCONDES, M. I.; ASTIGARRAGA, L.; ABARCA, S.; HRISTOV, A. N. Prediction of enteric methane production and yield in dairy cattle using a Latin America and Caribbean database. Science of the Total Environment, v. 825, n. 153982, p. 1-11, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Pecuária Sudeste. |
|    |
6. |  | DE LA HIGUERA, I.; KASUN, G. W.; TORRANCE, E. L.; PRATT, A. A.; MALUENDA, A.; COLOMBET, J.; BISSEUX, M.; RAVET, V.; DAYARAM, A.; STAINTON, D.; KRABERGER, S.; SAWAR-REZA, P.; GOLDSTIEN, S.; BRISKIE, J. V.; WHITE, R.; TAYLOR, H.; GOMEZ, C.; AINLEY, D. G.; HARDING, J. S.; FONTENELE, R. S.; SCHRECK, J.; RIBEIRO, S. G.; OSWALD, S. A.; ARNOLD, J. M.; ENAULT, F.; VARSANI, A.; STEDMAN, K. M. Unveiling crucivirus diversity by mining metagenomic data. MBio, v. 11, n. 5, e01410-20, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Recursos Genéticos e Biotecnologia. |
|    |
7. |  | CONGIO, G. F. S.; BANNINK, A.; MAYORGA, O. L.; RODRIGUES, J. P. P.; BOUGOUIN, A.; KEBREAD, E.; SILVA, R. R.; MAURÍCIO, R. M.; SILVA, S. C. DA; OLIVEIRA, P. P. A.; MUÑOZ, C.; PEREIRA, L. G. R.; GÓMEZ, C.; ARIZA-NIETO, C.; RIBEIRO-FILHO, H. M. N.; CASTELÁN-ORTEGA, O. A.; ROSERO-NOGUERA, J. R.; TIERI, M. P.; RODRIGUES, P. H. M.; MARCONDES, M. I.; ASTIGARRAGA, L.; ABARCA, S.; HRISTOV, A. N. Prediction of enteric methane production and yield in dairy cattle using a Latin America and Caribbean database. Science of the Total Environment, v. 825, 153982, 2022. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
|   |
8. |  | CONGIO, G. F. S.; BANNINK, A.; MAYORGA, O. L.; RODRIGUES, J. P. P.; BOUGOUIN, A.; KEBREAB, E.; CARVALHO, P. C. F.; BERCHIELLI, T. T.; MERCADANTE, M. E. Z.; VALADARES-FILHO, S. C.; BORGES, A. L. C. C.; BERNDT, A.; RODRIGUES, P. H. M.; KU-VERA, J. C.; MOLINA-BOTERO, I. C.; ARANGO, J.; REIS, R. A.; POSADA-OCHOA , S. L.; TOMICH, T. R.; CASTELÁN-ORTEGA, O. A.; MARCONDES, M. I.; GÓMEZ, C.; RIBEIRO-FILHO, H. M. N.; GERE, J. I.; ARIZA-NIETO, C.; GIRALDO, L. A.; GONDA, H.; CERÓN-CUCCHI, M. E.; HERNÁNDEZ, O.; RICCI, P.; HRISTOV, A. N. Improving the accuracy of beef cattle methane inventories in Latin America and Caribbean countries. Science of the Total Environment, v. 856, 159128, 2023. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite; Embrapa Pecuária Sudeste. |
|   |
Registros recuperados : 8 | |
|
|
Registros recuperados : 10 | |
4. |  | PINELI, L. de L. de O.; ARAÚJO, W. M. C.; MORETTI, C. L.; PERETTI, A. P. R.; ONUKI, A. C. A.; NASCIMENTO, A. B. G. Aceitabilidade e vida de prateleira de batatas minimamente processadas. Higiene Alimentar, São Paulo, v. 21, n. 148, p. 31-37, jan. fev. 2007.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: Nacional - B |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|    |
5. |  | PINELI, L. de L. de O.; RODRIGUES, J. da S. Q.; COSTA, A. M.; LIMA, H. C. de; CHIARELLO, M. D.; MELO, L. Antioxidants and sensory properties of the infusions of wild passiflora from Brazilian savannah: potential as functional beverages. Journal of the Science of Food and Agriculture, v. 95, n. 7, p. 1500-1506, 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
|    |
6. |  | ALVES, L. C.; PINELI, L. DE L. DE O.; OLIVEIRA, K. E. S. DE; COSTA, A. M.; LIMA, H. C. de; CELESTINO, S. M. C.; MADALENA, J. O. de M. Development of passion fruit diet jam (passiflora edulis f. flavicarpa degener) hybrid BRS Sol do Cerrado. In: WORLD CONGRESS OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 16.; LATIN AMERICAN SEMINAR OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY, 17., 2012, Foz do Iguaçu. Addressing global food security and wellness through food science and technology: abstracts. Foz do Iguaçu: [s.n.], 2012. Não paginado. Resumo. IUFoST 2012.Tipo: Resumo em Anais de Congresso |
Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
|    |
7. |  | RODRIGUES, J. da S. Q.; PINELI, L. de L. de O.; RODRIGUES, N. G.; LIMA, H. C. de; COSTA, A. M.; SILVA, C. H. O.; JUNQUEIRA, N. T. V.; CHIARELLO, M. D. Qualidade sensorial de néctares de maracujás BRS Ouro Vermelho produzidos em diferentes sistemas de cultivo. Revista Ceres, Viçosa, v. 60, n. 5, p. 595-602, set/out 2013.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: B - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
|    |
8. |  | PINELI, L. de L. de O.; CARVALHO, M. V. de; AGUIAR, L. A. de; OLIVEIRA, G. T. de; CELESTINO, S. M. C.; BOTELHO, R. B. A.; CHIARELLO, M. D. Use of baru (Brazilian almond) waste from physical extraction of oil to produce flour and cookies. LWT - Food Science and Technology, v. 60, p. 50-55, 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 1 |
Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
|    |
9. |  | PINELI, L. de L. de O.; AGUIAR, L. A. de; OLIVEIRA, G. T. de; BOLTELHO, R. B. A.; IBIAPINA, M. do D. F. P.; LIMA, H. C. de; COSTA, A. M. Use of baru (Brazilian Almond) waste from physical extraction of oil to produce gluten free cakes. Plant Foods for Human Nutrition, v. 70, n. 1, p. 50-55, Mar. 2015.Tipo: Artigo em Periódico Indexado | Circulação/Nível: A - 2 |
Biblioteca(s): Embrapa Cerrados. |
|    |
10. |  | PINELI, L. de L. de O.; ROCHA, T. O.; MORETTI, C. L.; CAMPOS, A. B.; BRASILEIRO, A. V.; GLEICY, G.; SANTANA, M. A.; SANTOS, M. S. dos; CHIARELLO, M. D. Variáveis químicas de qualidade de morangos 'Osogrande' e 'Camino Real' produzidos no Distrito Federal armazenados a 5 e 15ºC. In: CONGRESSO BRASILEIRO DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DOS ALIMENTOS, 21.; SEMINÁRIO LATINOAMERICANO E DO CARIBE DE CIÊNCIA E TECNOLOGIA DE ALIMENTOS, 15., 2008, Belo Horizonte. Anais... Belo Horizonte: Sociedade Brasileira de Ciência e Tecnologia de Alimentos, 2008. 3 p.Tipo: Artigo em Anais de Congresso / Nota Técnica |
Biblioteca(s): Embrapa Hortaliças. |
|   |
Registros recuperados : 10 | |
|
Nenhum registro encontrado para a expressão de busca informada. |
|
|