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Registros recuperados : 11 | |
4. | | BETT, V.; SANTOS, G. T. dos; MATSUSHITA, M.; SOUZA, N. E. de; PETIT, H. V.; MACEDO, F. de A. F. de; DIAS, P. G. Perfil dos acidos graxos da carcaca de cordeiros alimentados com graos de canola em diferentes formas. Acta Scientiarum, v.21, n.3, p.739-744, 1999. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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5. | | ÍTAVO, L. C. V.; MATEUS, R. G.; ÍTAVO, C. C. B. F.; DIAS, A. M.; GOMES, F. C.; SILVA, F. F. da; SCHIO, A. R.; NOGUEIRA, E.; PETIT, H. V. Leather quality of beefalo-Nellore cattle in different production systems. Animal Science Journal, v. 88, n. 5, p. 807-816, may 2017. Biblioteca(s): Embrapa Pantanal. |
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6. | | ÍTAVO, L. C. V.; SOUZA, A. D. V. de; FAVARO, S. P.; ÍTAVO, C. C. B. F.; PETIT, H. V.; DIAS, A. M.; MORAIS. M. G.; COELHO, R. G.; REIS, F. A.; COSTA, J. A. A. da; ROSCOE, R. Intake, digestibility, performance, carcass characteristics andmeat quality of lambs fed different levels of crambe meal inthe diet. Animal Feed Science and Technology, v. 216, p. 40-48, 2016. Biblioteca(s): Embrapa Agroenergia; Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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7. | | BETT, V.; SANTOS, G. T. dos; AROEIRA, L. J. M.; PETIT, H. V.; DIAS, H. G.; LEGGI, T. C. dos S. S.; PERON, K. de F.; ZEOULA, L. M. Desempenho e digestibilidade in vivo de cordeiros alimentados com dietas contendo canola em grao integral em diferentes formas. Revista Brasileira de Zootecnia, Viçosa, v. 28, n. 4, p. 808-815, 1999. Biblioteca(s): Embrapa Gado de Leite. |
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8. | | BETT, V.; SANTOS, G. T. dos; AROEIRA, L. J. M.; PETIT, H. V.; DIAS, P. G.; LEGGI, T. C. dos S. S.; PERON, K. de F.; ZEOULA, L. M. Desempenho e digestibilidade in vivo de cordeiros alimentados com dietas contendo canola em grão integral em diferentes formas. Revista Brasileira de Zootecnia, Viçosa, MG, v. 28, n. 4, p.808-815, 1999. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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9. | | COSTA, M. C. M. da; ITAVO, L. C. V.; ITAVO, C. C. B. F.; DIAS, A. M.; PETIT, H. V.; REIS, F. A.; GOMES, R. C.; LEAL, E. S.; NIWA, M. V. G.; MORAES, G. J. de. Evaluation of internal and external markers to estimate faecal output and feed intake in sheep fed fresh forage. Animal Production Science, v. 59, n. 4, p. 741-748, 2018. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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10. | | ITAVO, L. C. V.; KOZERSKI, N. D.; ITAVO, C. C. B. F.; DIAS, A. M.; PETIT, H. V.; BENCHAAR, C.; VOLTOLINI, T. V.; JOBIM, C. C.; SANTOS, G. T. dos. Orange juice industry by-product silage can increase fat and protein in Holstein cows milk. Journal of Dairy Reserach, v. 87, p. 400-405, 2020. Biblioteca(s): Embrapa Semiárido. |
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11. | | SOUZA, A. D. V. de; ÍTAVO, L. C. V.; FAVARO, S. P.; ÍTAVO, C. C. B. F.; PETIT, H. V.; DIAS, A. M.; MORAIS, M. das G.; REIS, F. A.; ROSCOE, R. Thermal decomposition, chemical composition, in vitro digestibility and gas production and in situ degradability of oilseed residues from the biofuel industry. Animal Science Journal, v. 89, n. 1, p. 79-87, Jan. 2018. Biblioteca(s): Embrapa Caprinos e Ovinos. |
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Registros recuperados : 11 | |
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| Acesso ao texto completo restrito à biblioteca da Embrapa Semiárido. Para informações adicionais entre em contato com cpatsa.biblioteca@embrapa.br. |
Registro Completo
Biblioteca(s): |
Embrapa Semiárido. |
Data corrente: |
11/02/2021 |
Data da última atualização: |
19/09/2023 |
Tipo da produção científica: |
Artigo em Periódico Indexado |
Circulação/Nível: |
A - 2 |
Autoria: |
ITAVO, L. C. V.; KOZERSKI, N. D.; ITAVO, C. C. B. F.; DIAS, A. M.; PETIT, H. V.; BENCHAAR, C.; VOLTOLINI, T. V.; JOBIM, C. C.; SANTOS, G. T. dos. |
Afiliação: |
LUÍS CARLOS VINHAS ÍTAVO; NOEMILA DÉBORA KOZERSKI; CAMILA CELESTE BRANDÃO FERREIRA ÍTAVO; ALEXANDRE MENEZES DIAS; HÉLÈNE VERONIQUE PETIT; CHAOUKI BENCHAAR; TADEU VINHAS VOLTOLINI, CPATSA; CLOVES CABREIRA JOBIM; GERALDO TADEU DOS SANTOS. |
Título: |
Orange juice industry by-product silage can increase fat and protein in Holstein cows milk. |
Ano de publicação: |
2020 |
Fonte/Imprenta: |
Journal of Dairy Reserach, v. 87, p. 400-405, 2020. |
DOI: |
https://doi.org/10.1017/S0022029920001028 |
Idioma: |
Inglês |
Conteúdo: |
We aimed to evaluate the effect of replacing corn silage by orange peel silage on nutrient intake, ruminal parameters and milk production of multiparous lactating Holstein cows. Eight fistulated Holstein cows averaging 587.5 ± 39.6 kg and 111 ± 22 d in milking were ran- domly assigned to a double 4 × 4 Latin square design carried out two times to determine the effects of feeding with orange peel silage (OPS) in substitution of whole plant corn silage (WPCS). The treatments were a control diet with WPCS only or diets with OPS replacing WPCS in the total mixed diet (250, 500, or 750 g/kg DM). All cows were fed the same 750 : 250 g/kg roughage : concentrate ratio. The DM intake and milk production were reduced with the OPS inclusion, with decreases in consumption of neutral detergent fibre and increased consumption of non-fibrous carbohydrates. Diets with 250 and 500 g/kg OPS showed similar milk production and protein content in milk to the standard WCPS diet, whilst 750 g/kg orange peel silage as roughage increased fat and protein contents significantly. The orange peel silage as a substitute for corn silage for feeding dairy cows did not show adverse changes in the rumen environment and showed promising results in the increase of fat in milk of Holstein cows. |
Palavras-Chave: |
Amônia-N; Propionato. |
Thesagro: |
Acetato; Ingestão; Nutrição Animal; Silagem; Subproduto. |
Thesaurus NAL: |
Acetates; Silage. |
Categoria do assunto: |
L Ciência Animal e Produtos de Origem Animal |
Marc: |
LEADER 02220naa a2200337 a 4500 001 2130003 005 2023-09-19 008 2020 bl uuuu u00u1 u #d 024 7 $ahttps://doi.org/10.1017/S0022029920001028$2DOI 100 1 $aITAVO, L. C. V. 245 $aOrange juice industry by-product silage can increase fat and protein in Holstein cows milk.$h[electronic resource] 260 $c2020 520 $aWe aimed to evaluate the effect of replacing corn silage by orange peel silage on nutrient intake, ruminal parameters and milk production of multiparous lactating Holstein cows. Eight fistulated Holstein cows averaging 587.5 ± 39.6 kg and 111 ± 22 d in milking were ran- domly assigned to a double 4 × 4 Latin square design carried out two times to determine the effects of feeding with orange peel silage (OPS) in substitution of whole plant corn silage (WPCS). The treatments were a control diet with WPCS only or diets with OPS replacing WPCS in the total mixed diet (250, 500, or 750 g/kg DM). All cows were fed the same 750 : 250 g/kg roughage : concentrate ratio. The DM intake and milk production were reduced with the OPS inclusion, with decreases in consumption of neutral detergent fibre and increased consumption of non-fibrous carbohydrates. Diets with 250 and 500 g/kg OPS showed similar milk production and protein content in milk to the standard WCPS diet, whilst 750 g/kg orange peel silage as roughage increased fat and protein contents significantly. The orange peel silage as a substitute for corn silage for feeding dairy cows did not show adverse changes in the rumen environment and showed promising results in the increase of fat in milk of Holstein cows. 650 $aAcetates 650 $aSilage 650 $aAcetato 650 $aIngestão 650 $aNutrição Animal 650 $aSilagem 650 $aSubproduto 653 $aAmônia-N 653 $aPropionato 700 1 $aKOZERSKI, N. D. 700 1 $aITAVO, C. C. B. F. 700 1 $aDIAS, A. M. 700 1 $aPETIT, H. V. 700 1 $aBENCHAAR, C. 700 1 $aVOLTOLINI, T. V. 700 1 $aJOBIM, C. C. 700 1 $aSANTOS, G. T. dos 773 $tJournal of Dairy Reserach$gv. 87, p. 400-405, 2020.
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